Lütfen artık bitsin?

Okulda tanıdığım bi çocuk bence sınıftaki en yakışıklısı komiği sempatik ve tatlı olanı ilk gün aynı otobüse bindik aynı yerde indik sonra her sabah ve çıkışta aynı otobüse binmeye devam ettik. Bende istemsizce artık bişeler hissetmeye başladım. Asla böyle şeylere ilgim yok. Yakışıklı birisini görsem vay be der geçerim. Ama bu sefer aynısı olmadı. İlk başta hoşuma gitti. Sonrasında okul bitmeye yakın aklım başıma geldi. Çocuk zaten yüzüme bile bakmıyo. Yani sadece derslerde veya gerekli bişe olursa konuşurduk. Sonra sınıfa bi kız geldi. Kızla arkadaş olduk anlaştık yan yana oturmaya başladık. Çocuk sürekli kızla takılmaya güldürmeye şakalaşmaya başladı. Ona yazmaya başladı. Napıcam bilmiyorum normalde sorun yok. O çocuk bana bakmaz. Bende ona bakmak istemiyorum ama elimden hiç bişe gelmiyo duygularımı kontrol edemiyorum iştahım kaçıyo karnım ağrıyo yani bunu adı kıskançlık ama nasıl durdurucam gerçekten bilmiyorum. Keşke uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşsam ama olmuyo. Tam boşver hislerin bi önemi yok diyorum bunlar yaşanıyo tekrarlıyo. Kalbime sanki bi taş oturuyo boğazım düğümleniyo midem bulanıyo kalbim fırlıcakmış gibi oluyo napıcam bilmiyorum lütfen yardım edin.
Lütfen artık bitsin?