👉👍👈
Boşverdiniz mi artık?
👉👍👈
Dünya yaşamaya değer bir yer benim için. Her şeyin zıttı yaratılmıştır ve bu yüzden Dünyanın da iki yüzü vardır (iyi yüzü / kötü yüzü) hangisi ile muhattab olmak istersen sana onu gösterir. Düşüncelerin hangi yöne yatkınsa ruhuna onu tattırırsın.
Mide hazmedemediğini kusar fakat beyne ne verseniz onu doğru kabul eder (sindirir).
Kabul ettiği kavram, artık onun tek büyük gerçekliğidir. En etkili biçimde faydalanmak seni sahip olduğun şeyin efendisi yapar. Beynin sana mı hizmet ediyor, ona gerçek anlamda sahip misin? Yoksa o, başkalarının insiyatifinde alehine komutlara mı karşılık veriyor? Belki de en büyük düşmanın kendi içine gizlenmiştir ve tüm dünya (hayatın), içindeki kendi düşmanlığını sana yansıtıyordur, İç sesin sana neler söylüyor? Şevkâtli mi, olumlu mu, motive edici mi? Yoksa seni sürekli yargılıyor, sindiriyor ve aşağı mı çekiyor? Hayattaki en büyük gücü lehine kullanabilmek için pozitif düşünebilmeyi öğrenmeli insan bu hayatta
Çoktan
Dünyayı ve yaşamı özel kılan içerisinde uyum içinde var olan tezatlardır. İyi ile kötünün, güzel ile çirkinin, acı ile tatlının bir arada bulunmasıdır. Tüm bu yönleriyle dünya ve yaşam çok hassas bir denge üzerine kuruludur. Bu yüzden geceden sonra gündüz, gündüzden sonra gece vardır... Hiç bir şey durağan değil her şey dinamiktir. Tüm bunları görmezden gelip "boşvermek" insana yakışmaz elbette. Evet dünya çok can yakacak kadar gerçek, ona kanıp aldanılamayacak kadar da yalandır. Ama unutmamak gereklidir ki şafağa en yakın vakit alacakanlıktır...
Boşverdim herşeyi amaaan
Cevap
49Cevap
Aksine Dünya tam olarak yaşanılması gezilip görülmesi gereken bir yer. Zaten eninde sonunda öleceğim neden yaşama hevesimi de elinden almasına izin vereyim ki.
İpleri gevşetip tekrar sıkmaya başlamak gibi huyum var, tamamen hayattan kopamam.
Dünya güzel insanlar olmasa fkdnd
Hayır tabi ki neden boşvereyim?
Güçlü olmak hayatı umursamamak varken neden kendimi kapalı kutunun içinde ömrümü cürütmeye bırakayım?
Neden birileri beni farketsin diye sessiz kalayım?
Tüm güzellikleri anında yaşamak varken neden zihnimi kör, çıkmaz ve umarsız bir bataklığa sürükleyim?
Kendimi , yalnızlığı sevmek saygı duymak ve onunla mutlu olmak varken , Neden çaresizce birileri yanımda olsun beni sevsin diye medet umayım?
Peki Hala boşvermek için neden mi arıyorsun? Gir o mezara bir daha çıkma.
Merhaba,
Dünya evet yaşanılacak bir yer değil ama boş vermeye de gerek yok bence. Eğer boş verecek olursan o zaman yaşanılacak bir yer olmaktan çıkar. En iyisi mücadele etmek ve savaşmak.
Hayır bir şeyleri boşverebilmek ya çok küçük olmak gerekiyor ya da çok büyük.
Her zaman boşvermişlik olmuyor. Belli sorumluluklar ve hedefler yerine getirmem gerekli. Tamamen boşvermişlik yaparsam hiç yaşamanın anlamı olmaz.
Yaşamaya değmiyor ama bir şekilde ayakta durmak gerek.
Anladım öyle boş boş yaşıyorum işte evden işe işten eve emeklilik yaşıda 65 emekli olsam zaten en fazla 5 sene sonra 70 yaşında ölürüm 5 sene felan rahat edicem işte yaşlanınca oda boş boş evde oturarak.
Evet boş verdim. Rabbime layık bi insan olarak yaşamak tek gayem olacak artık. Uzun bi rüyadayız şu an ve bir an önce ebedi dünyaya gitmek istiyorum burdaki çoğu şeyi unutmak istiyorum.
Yaşamaya dever mi tartışılır. Şimdi değmez derim yarın birgün bir yerlere gelirim veya sevdiğim bir kadın ve ondan bir cocugum olur. O zman değer derim. Durumuna bağlı yani
Dünya herşeye rağmen yaşamaya değer bir yer. Bazı durumları boşvermeye çalışıyorum. Becerirsem tamamdır 🤟
Bu ülke yaşanmayacak hale gelmiş olabilir ama dünya yaşanacak bir yer ayrıca pes etmek pek mizacımda olan bir şey değil
Dünya ne kadar kötü bir yer olsa bile asla boşvermişlik moduna geçmem. Her zaman bir yol çıkıyor insanın karşısına inançlı olmak lazım.
Hayat güzel, güzel olamayan her şeye rağmen bence birakmamak lazım
Hayır hiçbir şeyi boşvermedim. Bu hayatta hala güzel şeylerin olacağına inancım tam.
hayır
nefes alıyorsan bozveremezsın
sadece ; under my in dick kasımpaşa diyebılırsın
Tabiki hayat yaşamaya değer arkasını dönüp gitmek korkakların işidir.
Hayat herşeye rağmen güzel herşey bizler için acı tatlı mutluluklar vs
Kesinlikle, corona olup ölmeye yakın hissettiğimde anladım.
Yaşamak zorunda isem en iyi şekilde yaşamam gerektiğini anladım. :)
Bazı konularda evet
çabalasam da olmuyor çünkğ
boşverdim ben de
Değer be zaten öleceğin bir dünyada yaşa işte zaman geçir😉
Bu aralar öyleyim freni patlamış kamyon gibiyim ezip geçiyorum önüme geleni
Dünyayı bosverdim bunu duyunca doluvdedim kendimi kouyuverdim...
Birkaç kez boşvermiştim şimdi biraz biraz toparlıyorum tekrar
Boş vermedim. Her zaman güzel yanları görmeyi tercih ediyorum.
Bu yaşta depresyona mı girer insan ne gördün daha dünyada 😎
Dünya yaşamaya değmeyecek bir yer değil.
İnsanlar yaşamasını bilmiyor sadece.
buna KS'de dolaşarak karar veremeyeceğim farkındayım
Evet saldım, hergun un tadını cıkartmaya bakıyorum, çünkü bu günleri cok arıcaz gıbı
O senin elinde sen istersen yaşanabilecek yer olur yine sen istersen yaşanamaz yer olur
Çoktan boşverdim de onlar farkına varamadı
Boş vermişim boş vermişim boş vermişim dünyaya.
Bence Hâla Yaşanabilir Yer.
Boşverdikten sonra daha güzelleşti.
Umursayacak ne kaldı?
Boşverdim maalesef olsada olur artık olmasada 😒
Boş veremem, hayat kısa 😌
Evet bosverdim akışına bıraktım herşeyi..
Bize göre bir yer kalmadığını anladık
Zaten öyle olduğunu biliyorum hele TR de
Mecbur yaşayanlardanım.
Tam 8 sene oldu boş verdim getdi aybalam :)
Evet, saldim rahata alışmaya bakıyorum stressiz
kazanırken bile yenildik yoldan saptık
Vermiştim öyle bir dönem yine topladım.
hayır boşvermedim kanka
hayır hala umudum var..
Neden kestirip atıyorsun
İstesem de boş veremiyorum.
Artık boşverdim bekledim bekledim olmuyor
Vazgectim coktan.
Evettt
Zaten öyle bebisim
Bosveremedim