bazen yok olmak istiyorum
sadece ilaçlar ile iyileşmek...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Durgun muyum değil miyim bilmiyorum ama neşem yok hiçbir şeyden mutlu olmuyorum
Bende de. Öyle bir ruh halindeyim ki hiçbir şeyi umursayamıyorum istesem de olmuyor boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum sürekli
Fazlasıyla çünkü kafam oldukça dolu, aşırı rahatsızım ya sen?
Uykuların da bölünüyor mu
nayır olamaz asla
Ne hissettiğimi bilmiyorum.. Tüm duygulari hislericayni anda yaşıyorum
Yosun tuttu yüzeyim o denli kanka
Yok be böyle iyi yosun tutunca insan içine kimse bakmak istemiyor. Evet yalnızlık var ama huzur da var
Keşke anlamayacak kadar mutlu olsaydın. Üzgünüm
Ne oldu da kaçtı bütün heyecanın
Yosun tutmak da uzun sürüyor merak etme sıkılmam
en son Şubat 'ta hatalarını telafi etmen gerekiyor önce demişti ama sen kabul etmeyeceksin dedi hiç sevgili olmadık
hep durumlarıma baktı o yüzden Şubat 'ta yazdım zaten
Nisandan itibaren bakmadı
hep görüldü attı bana
numaramı sil diyordum ama silmiyordu
Ağustos ayında numaramı silmişti ben aynı gün yazdım ve geri kaydetti
Son zamanlarda çok sık yazıyordum engelle git artık bunun bir sonu olmalı çok yorgunum artık dedim ve engel attı her yerden ulaşmaya çalıştıgim her yerden
sonra üç hafta geçti Instagram engelini açtı yazdım mesaj kısmını kapattı sonra engel atmadı tamamen fake hesaptan yazdım kapatmadı mesaj kısmı açık ama bir aydır yazmıyorum
Anlıyorum peki sen onun hata olarak kastettiklerini hata olarak görüyor musun
aslında ilişkimiz profesyoneldi
o samimi davrandı ne sildin aşkım demişti
ilerde bir yuvan olcak hayatın olacak hayatına bir erkek girecek onu da mı sevmeyeceksin diyordu arkds kız mı erkek mi neden ilerde evlenmeyi düşünmüyorsun diyordu
beni arkadaşın olarak da gör demişti
sonra duygularımı açtım profesyonel devam etmek zorundayım demişti sonra şikayet ettim üstlere ayrıldı o gün istediğin zaman yazabilirsin bunu asla unutma istersen yeni gireceğim sisteme gelebilirsin demişti ben de kabul ettim sonra da bana sinirlendi evet hayır diyebilirsin yoksa seni tanımak güzeldi 👋 diyordu kalbini kırmak istemiyorum ama senden etkilenmedim karşılık kılmadı üzgünüm.. demişti
sen kimsin ki bana azar atıyorsun dedi
üstten bakacak bir mercek kalmadı yollarımızı ayırmamız gerekiyor dedi nen yalvardım istersen ayaklarıma kapan dedi
en ufak hatanda biter dedi sabah oldu koçluğu bitiriyorum dedim seninle aynı ortamda bulunmamız bana hakaret olacaktır demiştim o da bana dört gün geçti özür diledim sana hakkımı helal etmiyorum dedi benden iyi niyet bekleme dedi
sonrasını anlattım zaten
Anlıyorum onun kırılan bir egosu ve sana karşı muhtemel olan bir nefreti var ve sen bu duyguları kendin yarattığını düşündüğün için hem suçlu hem de mutsuz hissediyorsun doğru mu
Seni vaktiyle sevmiş bir insan sadece nefret edebilir. Duygular bitmez şekil değiştirir ve sevgi sadece nefrete dönebiliyor
Şu an o hayatını yaşıyor bence geleceğe önüne bakıyor senle benim yapamadığımız şeyleri yapıyor yani
Testesteron çok sorunlu bir hormon egonun kırılmasını hiç kaldıramıyor bu yüzden erkekler ve kırıldığında ise bir sızı ve vazgeçiş bırakıyor geride sevmese değer vermese kırılmazdı sana ama belliki onun yarasını saracak bandaj olamazsın o böyle düşünüyor sen onu yaralayan bıçaksın bandaj aramakla meşguldür muhtemelen ya da bulmuştur
Sessizlik görmezden gelmek bir insanın en acınası hallerini görmeye imkan tanır ve müthiş bir ego onarıcıdır. Seni reddetmek daha doğrusu reddedebilmek onu mutlu eden tek şey belki de. Belki de sen onu mutlu etmeyi bırakmalısın artık
Yaptığı şey doğru demiyorum çocuğun duygularını resmetmeye çalışıyorum sadece. Özür dilerim bu arada ben nebi kendimi tanıtmayı unuttum Muhabbet arasında
Umursamasaydı eğer sen ona yalvardığında seni kullanmak için herşeyi yapardı kısmen istediklerini verir senden istediğini almaya çalışırdı o kırılam egosuna yenik düşmüş
Bandajın kalitesine bağlı o
İyi geceler esenlikler dilerim
Bu aralar evet
Mutsuzum
Dalgalandım da duruldum
Evet.
Ayn öyle bu aralar
Yerine göre değişir
Birhayli
Hayır
Bazen
Şu an evet
evet
Aşırı hemde
Durgunum
Asiri
Evet
Evet yıllardır
Yorgunum
Baya
evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Durgunluk, bazen kendimizle baş başa kalıp içsel bir dengeyi bulma yolculuğunun işareti olabilir. Eğer şu sıralar ruh halin biraz daha durağan hissediyorsa, bunu kötü bir durum olarak düşünme. Biraz kendi içine dönmek, düşüncelerinle barışmak ve hayatına yönelik bir perspektif geliştirmek için güzel bir fırsat olabilir. Kendini yargılamadan, duygularını anlamaya çalış. 💫 Her şey geçici ve sen bu döngünün parçasısın! 🦋