Aynen o anlama gelir intihar kabul edilmeyen bir günah olsaydı vallahi billahi tillahi şu dakika canıma kıyardım bu durumda milyonlarca insan var sen biliyo musun işte Demekki neymiş tahammül ediyormuşuz
Bu dünyanın toz pembesine aldanmıyorum sadece huzurlu normal sayılabilecek bir hayat istiyorum Kimilerinin uğraşmadan sahip oldukları huzur için bazılarının çabaları bile sonuç vermiyor ise sen gel de tahammül et bir şeylere
Eee Buda bizim sınavımız ben cumadan cumaya namaz kılarım öyle pek dindar bi insan değilim ama imanım kuvvetli çok şükür başıma ne gelirse gelsin hayatım ne kadar pisliğin içine batarsa batsın bunların hep allahtan geldiğini ve herkeste olduğu gibi benide sınava çektiğini hiç aklımdan çıkarmıyorum ve asla isyan etmiyorum etseydim ölürdüm ve yine çok şükürki Allah’a beni imtihan ediyor beni zorluklara sınıyor ve bilirimki Allah sevdiği kullarına bu şekilde yaklaşır sende aklından çıkarmazsan daha mutlu bi hayatın olur olmayanlara değilde elinde olanlar için sevinmelisin şükür etmelisin beterin beteri sözü gelsin her zaman aklına
Gücü bulmana gerek yok güç zaten senin içinde çevremdekiler bana sürekli çok umursamazsın hiç bişeyi kafaya takmıyosun azıcık realist ol falan diyo realist olmayan asıl onlar dünya bir rüyadır rüya rüya içinde rüyadır demiş güzel insan ben bi rüyadayım elbet uyanacağım asıl siz realist olunda 50 yıl sonra uyandığınızda rüyanızda sadece zenginlik ve para hırsı kalmasın güzel anılar biriktirin hayatın tadını çıkarın kendinizi üzmeyin zaman o kadar hızlı akmaya başladıki artık 1 ay 1 hafta gibi bir hafta 1 gün gibi geliyor bu demektirki senin günlerce üzüldüğün şey o kadar çabuk geçecekki sadece sabretmen gerek senin tek yapman gereken bu geçen süre zarfında ilerde nerede olmak istediğinin hedefini koyarak bunun için mücadele etmen anlayana felsefe
Umursamaz olmak güzel de ben kişilik yapım itibari ile detaycı ve hassas biriyim. Umursamaz olmak benim için öyle kolay olmuyor. Kaldı ki bu umursadığım şeyler de benim elimde olmayan ama ailem tarafından sınandığım konular Sıkıntım annemle mesela atsan atamazsın satsan satamazsın aynı evde yaşamak zorundayım şu anda ve bazen gerçekten olmuyor
Kimsenin evinde huzur yok güzelim gerçekten biz hiç tartışmıyoruz hayatta kavga etmeyiz diyen bikere yalan söylüyordur zaten bi gün evlenip gideceksin o zaman annenle babanla istesende aynı evde yaşayamazsın çok özlersin o günler aha buraya yazıyorum 😛😅
Bilmediğin şeyler var öyle basit bi konu değil Sorun da zaten 27 yaşıma gelip hala bu evden gidememiş olmam Artık sabrım kalmadı ve yakın zamanda evlenme gibi bir durum sözkonuau da değil
Orası belli olmaz azizim Allah’ın sana yarın neler göstereceği hiç belli olmaz ailen sana biraz baskı yapıyor anladığım kadarıyla evlenmen için ve alttan alttan kötü davranmaya başlamışlar çok bariz seni istemediklerini düşünüyorsun öyle mi?
Ben müneccim miyim nereden biliyim sana ne yapıyorlar ben tahmin yürüttüm çünkü zamanı gelince hepimize öyle davranıyorlar ki rahat etmesin kaçsın gitsin bi nevi teşvik gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır hiç kalmadı
Bu site de olduğuna göre var sende kalan bir şeyler
Derken
Gerçek tahammülsüzler soru bile soramaz
Tahammülsüzleştiremediklerimizdensin
Hahahaha haklısın oyle dönemlerim de olmuştu soru bile soramayscak kadar bıkkındım
Eskiden tahammül ettiğim şeylere artık tahammül edemiyorum..
Evet ben de
Kalmadı ve çok tahammülu olan bı insan degilim
Hepsinden uzaklaştım
Hâlâ yaşıyoruz 😛
Yaşıyor olmak tahammül edebiliyor olmak anlmına gelmez
Aynen o anlama gelir intihar kabul edilmeyen bir günah olsaydı vallahi billahi tillahi şu dakika canıma kıyardım bu durumda milyonlarca insan var sen biliyo musun işte Demekki neymiş tahammül ediyormuşuz
Aslında haklısın☹️
Bu dünyanın toz pembesine aldanan bağlanan insanları anlamıyorum ölürümde bu dünyanın kahrını çekmem
Bu dünyanın toz pembesine aldanmıyorum sadece huzurlu normal sayılabilecek bir hayat istiyorum
Kimilerinin uğraşmadan sahip oldukları huzur için bazılarının çabaları bile sonuç vermiyor ise sen gel de tahammül et bir şeylere
Eee Buda bizim sınavımız ben cumadan cumaya namaz kılarım öyle pek dindar bi insan değilim ama imanım kuvvetli çok şükür başıma ne gelirse gelsin hayatım ne kadar pisliğin içine batarsa batsın bunların hep allahtan geldiğini ve herkeste olduğu gibi benide sınava çektiğini hiç aklımdan çıkarmıyorum ve asla isyan etmiyorum etseydim ölürdüm ve yine çok şükürki Allah’a beni imtihan ediyor beni zorluklara sınıyor ve bilirimki Allah sevdiği kullarına bu şekilde yaklaşır sende aklından çıkarmazsan daha mutlu bi hayatın olur olmayanlara değilde elinde olanlar için sevinmelisin şükür etmelisin beterin beteri sözü gelsin her zaman aklına
Düşünce tarzınız çok güzel benim de inancım kuvvetlidir size katılıyorum ama aciziz işte bir yerden sonra güç bulamıyoruz
Gücü bulmana gerek yok güç zaten senin içinde çevremdekiler bana sürekli çok umursamazsın hiç bişeyi kafaya takmıyosun azıcık realist ol falan diyo realist olmayan asıl onlar dünya bir rüyadır rüya rüya içinde rüyadır demiş güzel insan ben bi rüyadayım elbet uyanacağım asıl siz realist olunda 50 yıl sonra uyandığınızda rüyanızda sadece zenginlik ve para hırsı kalmasın güzel anılar biriktirin hayatın tadını çıkarın kendinizi üzmeyin zaman o kadar hızlı akmaya başladıki artık 1 ay 1 hafta gibi bir hafta 1 gün gibi geliyor bu demektirki senin günlerce üzüldüğün şey o kadar çabuk geçecekki sadece sabretmen gerek senin tek yapman gereken bu geçen süre zarfında ilerde nerede olmak istediğinin hedefini koyarak bunun için mücadele etmen anlayana felsefe
Umursamaz olmak güzel de ben kişilik yapım itibari ile detaycı ve hassas biriyim. Umursamaz olmak benim için öyle kolay olmuyor. Kaldı ki bu umursadığım şeyler de benim elimde olmayan ama ailem tarafından sınandığım konular
Sıkıntım annemle mesela atsan atamazsın satsan satamazsın aynı evde yaşamak zorundayım şu anda ve bazen gerçekten olmuyor
Hayatın tadını çıkarıp kendimi üzmemem için önce evimde huzur olması gerekir
Kimsenin evinde huzur yok güzelim gerçekten biz hiç tartışmıyoruz hayatta kavga etmeyiz diyen bikere yalan söylüyordur zaten bi gün evlenip gideceksin o zaman annenle babanla istesende aynı evde yaşayamazsın çok özlersin o günler aha buraya yazıyorum 😛😅
Bilmediğin şeyler var öyle basit bi konu değil
Sorun da zaten 27 yaşıma gelip hala bu evden gidememiş olmam
Artık sabrım kalmadı ve yakın zamanda evlenme gibi bir durum sözkonuau da değil
Orası belli olmaz azizim Allah’ın sana yarın neler göstereceği hiç belli olmaz ailen sana biraz baskı yapıyor anladığım kadarıyla evlenmen için ve alttan alttan kötü davranmaya başlamışlar çok bariz seni istemediklerini düşünüyorsun öyle mi?
Alakası yok baskıyla ve evlenmemi istemeleriyle olayı çok yanlış anlamışsın
Ben müneccim miyim nereden biliyim sana ne yapıyorlar ben tahmin yürüttüm çünkü zamanı gelince hepimize öyle davranıyorlar ki rahat etmesin kaçsın gitsin bi nevi teşvik gibi
Ama tabi ne olduğunu özelden anlatmak istersen dinlerim yani
Tam tersi benimkiler zamanında evlenmeme karşı çıktılar şu an turşum kuruluyo 🤣
Biraz öyle görünüyor ama evlilik yaşı 30a kadar çıktı artık eskidendi 20 yaşındayken evleneyim standart 25 oldu akıllılar 30. u bekliyor 😂
Akıllı grubundanım çok şükür fndnddm
Aynen aynen 😛
Evetty
Hayret
Yapcak bir şey yok 😊
kaldı
Guzelmiş
hepsi geçiyor