Evliyim ama mutsuzum geçinemiyoruz. Patronum bana çok büyük şeyler vadetti. Çağırdığı yere gitsem mi?

Ya yeni evliyiz 2.5 ay oldu daha ama düğün masrafı krediler boğazımıza çöktü resmen çok mutsuzum geçim derdi zor. Bende çalışmaya başladım stajyer olarak. Patronum sende bi cevher var iyi kullanabilirsin çok iyi yerlere gelirsin dedi işe alırken garip bakışları vardı ama takmadım. Evli olduğumu biliyordu yeni evlilikle alakalı bel altı imalar yaptı. Sonra bu dönemde geçimde zordur dedi bende güldğm öyle valla dedim. Senin maaşına zam yapalım ama daha sıkı çalış dedi göz kırptı böyle beni de şeytan dürttü ne gerekiyorsa yaparım merak etmeyin dedim. Stajyer maaşı asgari ücretin yarısı ama o benim maaşımı normal çalışan maaşı yaptı. Ertesi gün masasına evrakları bırakırken arkamı elledi hafiften beklemiyodum o yüzden güldüm garip bi andı çünkü başka anlamı yok. Ama bu ondan cesaret aldı sanırım beni lüx bi otele çağırdı sadece yemek yicez seni hiçbişeye zorlamam dünyaları önüne sererim dedi. Kafam çok karıştı bu fakirlikten de bıktım kabul etsem mi?

Evliyim ama mutsuzum geçinemiyoruz. Patronum bana çok büyük şeyler vadetti. Çağırdığı yere gitsem mi?