Yani ülkedeki en iyi genetiklerden birine sahibim tamamen doğalım bu arada. Napmam lazım kilom 69 boyum 180. Siz olsanız sporumu seçerdiniz sevgilinizi mi
Kız arkadaşım ya sporu bırak ya da ilişkimiz biter diyip duruyor?
Özgüvenli kadın yanında iyi görünen biri olduğunda övünür, böyle iyi görünen biri benimle birlikte der beni seçmiş der kıskançlık yapmaz Örneğin biri sana sana iltifat ettiğinde sana spora gitme demek yerine kıskanmak kriz geçirmek yerine tabi ki kimin sevgilisi der Özgüveni olmayanlar da böyle saçma sapan kısıtlamalar, mağarada yaşıyomuş gibi hareketler görüyoruz saçma yani Bu dediklerimin aynısını erkekler için de düşünüyorum
Gerçekten çok fevkalade bir yorum. Ya cümlelerinizden aktif olarak kitap olduğunuz oldukça belli oluyor. Dürüst olmak gerekirse bitirdim, sanırım çok daha rahat hissediyorum kendimi. Zaten bence o da başkasını seviyordu herhalde, emin değilim spor felan bahane gibi)
Haklısınız baştan özür diliyorum, çok iyi bi insansın, senin duygularına, fikirlerine ve zamanına saygı duyuyorum. ben yumuşak bi insanım ve herkesi anlamaya çalışıyorum. seninle de en iyimi denedim ama çok karmaşık oldu diyo. ilişkimizdeki en zor kısım senin davranışlarındı. beni her zaman geç cevap vermekle ve seni önemsememekle suçluyorsun. beni manipüle ediyosun ben de bana biraz alan tanımanı istedim ama aynı hataları da tekrar tekrar yapıyosun. ilişkimiz hakkında etrafımdaki insanları sorduğumda hepsi seninle konuşmaya devam etmememi söyledi. sonuç olarak bitirmek istiyorum. seninle iletişim kurmak benim için çok zordu. hep beni belirli şeyler için suçluyordun. bunlardan gerçekten yoruldum. akıl sağlığımı ve hayat kalitemi korumak istiyorum. o yüzden konuşmayı bitirmemiz gerekiyo. zamanına ve hislerine saygı duyuyorum. hatta seninle arkadaş olmayı çalıştım ama sen aynı hataları tekrar tekrar yaptın. böyle bir ayrılık mesajı atacağım akşam
Teşekkür ederim tekrardan, yani bu formu uzun süre korumam çok zor çünkü yağ kalmadı vücudum da) Ama dediğiniz gibi kilo almıyorum daha fazla büyümeyeceğim
Ben pek anlamam bu işlerden ama şunu çok net biliyorum. Önce ben sonra başkaları. Benim sevdiğim bir şeyi başka sevdiğim bir insan bırak derse ben orada bencillikten başka bir şey görmem.
Haklısınız bir mesaj hazırladım aykırılık mesajı şöyle belki okumak isterseniz. baştan özür diliyorum, çok iyi bi insansın, senin duygularına, fikirlerine ve zamanına saygı duyuyorum. ben yumuşak bi insanım ve herkesi anlamaya çalışıyorum. seninle de en iyimi denedim ama çok karmaşık oldu diyo. ilişkimizdeki en zor kısım senin davranışlarındı. beni her zaman geç cevap vermekle ve seni önemsememekle suçluyorsun. beni manipüle ediyosun ben de bana biraz alan tanımanı istedim ama aynı hataları da tekrar tekrar yapıyosun. ilişkimiz hakkında etrafımdaki insanları sorduğumda hepsi seninle konuşmaya devam etmememi söyledi. sonuç olarak bitirmek istiyorum. seninle iletişim kurmak benim için çok zordu. hep beni belirli şeyler için suçluyordun. bunlardan gerçekten yoruldum. akıl sağlığımı ve hayat kalitemi korumak istiyorum. o yüzden konuşmayı bitirmemiz gerekiyo. zamanına ve hislerine saygı duyuyorum. hatta seninle arkadaş olmayı çalıştım ama sen aynı hataları tekrar tekrar yaptın.
Ya spor öncelik olarak hayatımda en sonlarda. İü de coğrafya okuyorum ve tarihi makale hazırlıyorum. Günde sadece 40 dakikamı veriyorum o kadar diğer zamanlarda beraberiz zaten. Ama bu akşam ayrılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
oyle cahil biriyle daha fazla birlikte kalmazdim sporu secerdim
Ne güzel bir yorum bu
Özgüvenli kadın yanında iyi görünen biri olduğunda övünür, böyle iyi görünen biri benimle birlikte der beni seçmiş der kıskançlık yapmaz
Örneğin biri sana sana iltifat ettiğinde sana spora gitme demek yerine kıskanmak kriz geçirmek yerine tabi ki kimin sevgilisi der
Özgüveni olmayanlar da böyle saçma sapan kısıtlamalar, mağarada yaşıyomuş gibi hareketler görüyoruz saçma yani
Bu dediklerimin aynısını erkekler için de düşünüyorum
Gerçekten çok fevkalade bir yorum. Ya cümlelerinizden aktif olarak kitap olduğunuz oldukça belli oluyor. Dürüst olmak gerekirse bitirdim, sanırım çok daha rahat hissediyorum kendimi. Zaten bence o da başkasını seviyordu herhalde, emin değilim spor felan bahane gibi)
Utandım teşekkür ederim
Olan oldu mutlu olmanı dilerim
Çok teşekkürler
Sporla ya da tarihle ilgili felan sorunuz olursa özelden sorabilirsiniz)
Yani bi kaç aylık veya yıllık sevgili için hedeflerinden vazgçme bugün var yarın yok hayatındaki insanlar
Haklısınız ama işte insan sevince ne bileyim zor oluyor
Bu zamanda sevgi beş para etmiyo o seni sevse sana saygı duyardı
Haklısınız baştan özür diliyorum, çok iyi bi insansın, senin duygularına, fikirlerine ve zamanına saygı duyuyorum. ben yumuşak bi insanım ve herkesi anlamaya çalışıyorum. seninle de en iyimi denedim ama çok karmaşık oldu diyo. ilişkimizdeki en zor kısım senin davranışlarındı. beni her zaman geç cevap vermekle ve seni önemsememekle suçluyorsun. beni manipüle ediyosun ben de bana biraz alan tanımanı istedim ama aynı hataları da tekrar tekrar yapıyosun. ilişkimiz hakkında etrafımdaki insanları sorduğumda hepsi seninle konuşmaya devam etmememi söyledi. sonuç olarak bitirmek istiyorum. seninle iletişim kurmak benim için çok zordu. hep beni belirli şeyler için suçluyordun. bunlardan gerçekten yoruldum. akıl sağlığımı ve hayat kalitemi korumak istiyorum. o yüzden konuşmayı bitirmemiz gerekiyo. zamanına ve hislerine saygı duyuyorum. hatta seninle arkadaş olmayı çalıştım ama sen aynı hataları tekrar tekrar yaptın. böyle bir ayrılık mesajı atacağım akşam
Ayrılcan mı
Evet ayrıldım bile bitti
Sevmionmu
Hayır bir şey hissetmiyorum sadece yanlız kalmak istemiyordum aslında arkadaş gibiydik ama bitti sonuç olarak
Hayırlısı olsun hakkınızda ama kimsenin duyguları ile oynamaya hakkın yok
Hayır, zaten o da bitirmek istiyordu. Büyük ihtimalle başkasına karşı hisleri vardı spor felan bahane oldu onun için.
İyi bari
Yani teşekkürler bu arada) Benim yaşım da 21 bu arada yanlış yazmışım buraya )
Rica ederim fiziğin çok iyi ama fazla ayarı kaçırma itici durmasın
Teşekkür ederim tekrardan, yani bu formu uzun süre korumam çok zor çünkü yağ kalmadı vücudum da) Ama dediğiniz gibi kilo almıyorum daha fazla büyümeyeceğim
Sporla ilgili sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz
😅 😅 😅 Yazim mi
Yazzz hahaha
Sevgilin neden böyle bir şey istiyor o önemli. Ayrıca vücudun iyi şu an, daha fazlası çok itici olur.
Evet abartmayı düşünmüyorum teşekkürler bu arada
Bu kadarda bokunu cıkarmayın sizde bu hastlaık olmuş tm fit olursun kaslı olursundw bunr anasını yani hastalık bu herşeyin fazlası zarar
aynen kral (!)
Hocam iyi de ben günde 40 dakika antrenman yapıyorum max. Ve öyle kilom da 90 100 kilo gibi şişme kilo da değil ki
Ne bilim aga iğne falan mk alıyon cok fazla rahatsız edici gözükiyor
Hayır yağ oranım çok düşük. Yani ülkede böyle bir fizik iğne kullansalar da olmaz %99 unda
Kısıtlayıcı insanlarla birlikte olmayın. Hayat törpüsü bu insanlar, vizyonsuz.
Kesinlikle
Öncelik kendin olmalı yani sporun sonra a b c kişilerinin fikrini önemsersin.
Öyle evet kesinlikle öyle ama işte duygusal bir insanım işte olmuyor. Kız da aşırı egolu birisi zaten katlanamıyorum gerçi artık
Ben pek anlamam bu işlerden ama şunu çok net biliyorum. Önce ben sonra başkaları. Benim sevdiğim bir şeyi başka sevdiğim bir insan bırak derse ben orada bencillikten başka bir şey görmem.
Haklısınız bir mesaj hazırladım aykırılık mesajı şöyle belki okumak isterseniz. baştan özür diliyorum, çok iyi bi insansın, senin duygularına, fikirlerine ve zamanına saygı duyuyorum. ben yumuşak bi insanım ve herkesi anlamaya çalışıyorum. seninle de en iyimi denedim ama çok karmaşık oldu diyo. ilişkimizdeki en zor kısım senin davranışlarındı. beni her zaman geç cevap vermekle ve seni önemsememekle suçluyorsun. beni manipüle ediyosun ben de bana biraz alan tanımanı istedim ama aynı hataları da tekrar tekrar yapıyosun. ilişkimiz hakkında etrafımdaki insanları sorduğumda hepsi seninle konuşmaya devam etmememi söyledi. sonuç olarak bitirmek istiyorum. seninle iletişim kurmak benim için çok zordu. hep beni belirli şeyler için suçluyordun. bunlardan gerçekten yoruldum. akıl sağlığımı ve hayat kalitemi korumak istiyorum. o yüzden konuşmayı bitirmemiz gerekiyo. zamanına ve hislerine saygı duyuyorum. hatta seninle arkadaş olmayı çalıştım ama sen aynı hataları tekrar tekrar yaptın.
Özelindi aslında bu mesaj keşke atmasaydin ama ister yüz yüze ister mesajla bitir.
abartiyo pardon neden sporu birakmani istedi ki bence birakma
Bilmiyorum foto felan da paylaşmıyorum ayrıca
garip biri
Fazlasıyla
Kanka senin damarını bulamayan hemşire olmaz kesinlikle. bahçe hortumu gibi olmuş damarların.
Hahaa öyle oldu biraz
Spora çok vakit ayiriyorsan ihmal edersin kızı ondan demiştir
Ya spor öncelik olarak hayatımda en sonlarda. İü de coğrafya okuyorum ve tarihi makale hazırlıyorum. Günde sadece 40 dakikamı veriyorum o kadar diğer zamanlarda beraberiz zaten. Ama bu akşam ayrılıyorum
Ne alaka neden öyle demiş?
Bilmiyorum ki instagram a fotoğraf atıyorum tiriplere giriyor bugün ayrılacağım zaten
Aynen boş ver ama yine de oturup konuşabilirsin bi nedeni vardır illa ki
Bence bu kadar yeter abi kolların çok iyi
Ahha teşekkürler
Aevgilini bırak tabiki