Kız arkadaşım ilişkiden bunalmış, ne yapmalıyım?

kız arkadaşımla mayısda tanıştık tanıştığımız gün işe girdim otelde fazla gorusemiyoduk ama mesajsız bırakmıyodum yada arıyodum kız arkdaşımn okulu bitti bana bazı kısıtlamalar getirmişti işte facedn şifremi zaten biliyo ve listemdeki butun kızları sıldı bende çok sınırlenmiştim inad damarım tutu bağırdım yapmamam gerekirdi ama oldu işte ama çok pişmanım bunlar olmasına rahmen biz birbirimiz için yaratılmışız duşuncesindeydik 2mizde herşey çok guzel geçiyodu heranımız değerliydi herşey çok guzeldi daha çok kendisi problem çıkartıyodu ve bu problmler hep bana donuktu işte hep iğnelme konuşmalrı vardı bende kızıyodm ister istmez sinrleniyodum durduk yere prblem çıkartıp ağlmaya başlıyodu kıyamıyodm 2 dkda ve gonlunu alıyodum benim gormediğim hatalarım olmuş ama ben farkında bile değildim ve bana soylemedi gidip başkasıyla paylaşmış tabi haklı olarak diğer tarafda akıl vrmiş .akıl aldğı akşm oturduğmuz mekanda bana tripler yapmya uzak durmya çalıştı akşm yurduna bırakırken benden ayrılmak istediğini soyledi yoruldum artık boyle olmuyo ara vrelim dedi ve ağlmaya başladı ben ayrılmak istemediğimi ara vermek istemediğimi soyledim ve herşeyin duzeliceğini eski beni gormiyceğini soyledim kafasındanki problmleri anlattı bana ben kendimi duzelttim o konularda haklıydı ama duşunemmiştim uzuldugunu aramız duzeldi derken yine problemler çıkardı seni çok seviyorum ama olmuyo biras uzak kalalım özleyeyim seni dedi bende kabul ettim yapıcak bişeyim yoktu beklemekten başka aradan bir gun geçti ve akşm aradaım ses tonu o kdar çok neşeli geliyoduki beni özlemiş belliydi soyledi seni ozledim aşkm işte olmuyo sabhdan buyana seni duşunuyorum mesaj yazsammı yazmasamı diye bunları soyledi bana o akşm yine bana donmuştu buluştuk ve hiç birşey olmaış gibi davrandık birbirimize çok guzeldi yine bana aittdi biliyorum kimse olmuyacak hayatında oyle biri değil adım gibi eminim 2 hafta sonra durduk yere bana sinirlenmeye başladı hiçbir problem olmadığı halde ufak bir şeyi çok butumeye başladı işte konuşurken sıkılmaya başladı biras idare ettim alttan aldım herşeyi faceden kızları sildirmişti bende onun facesinden erke,kleri silmiştim dün akşam bana kankalarımı eklemek istiyorum dedi erkek arkdşlarıyla arası iyi bende olmaz sen boyle birşey istemiştin dedim ve bana dediği kelime biz evliyimiz bana karışamazsın nediyosun sen dedim ben sana boyle birşey hayatımda demedim ilşkimiz boyunca dedim ve bana deseydin niye demedin cvbı geldi alah belanı versin dedim telefonu kapattım aradan 10 dk sonra yeniden aradım ama çok kızgındım ayrılcaktım kesindi aradım açmadı facede yakalımda ağzıma geleni soyledim faceden sildi beni ilşkisi yok yaptı ve aradı işte olmuyo goturemiyorum ama seviyorum seni diyo yoruldum ben diye cevap veriyor ben sensiz yapamam yuruyemem dedim yaparsın ben yapıyorum dedi sonra kapadım telefonu gece arayıp özür diledi yaptıklarım için ama duşuncem hala aynı ayrılmak istediğini soyledi en yakın kız arkdaşını aradım konuşmuş onla ve beni çok özlmesi gerktğini sylemiş
Güncellemeler
+1 yıl
çok teşekkur ederim ama bu sure zarfında benden iyice soğuyacak diye korkuyorum arada bi arasam arkdaş gibi konuşsam ne olur acaba
Kız arkadaşım ilişkiden bunalmış, ne yapmalıyım?