Uzun süredir sevdiğim bir kız varki cidden kendimden çok seviyorum diyebilirim kısaca.
Bu kız her şeyi biliyor fakat son 2-3 haftadır başka bir erkekten hoşlandığını artık hayatında bir erkek olduğunu söylüyor fakat yine de hayatında olmamı istiyor. Biz yine hayallerimizi gerçekleştiririz o hayatıma girdi diye seni bir kenara atamam gibi sözler söyledi. Onu da bırakmak istemiyorum ama içimde çok acıyor... ne yapmalıyım a dostlar
Bu kız her şeyi biliyor fakat son 2-3 haftadır başka bir erkekten hoşlandığını artık hayatında bir erkek olduğunu söylüyor fakat yine de hayatında olmamı istiyor. Biz yine hayallerimizi gerçekleştiririz o hayatıma girdi diye seni bir kenara atamam gibi sözler söyledi. Onu da bırakmak istemiyorum ama içimde çok acıyor... ne yapmalıyım a dostlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır olamazsin kankam çok zor yanı tüm sevgini hiçe sayman lazım. Ve belli yerlerde bunu ister istemez hissettirirsin buda kızı rahatsız eder komple bitirir.
Bunu ona hep hissettiriyorum ve sorun değil falan diyor. Nasıl bir iş bu.
Seni sevemediğim için kendime kızıyorum da dedi
Oda güzelmiş
Seni metresi yapacak heralde. Erkeğin metresi de tuhaf 🤣 Deli olma.
İlişkimiz herhangi bir cinselliğe dayanmadı ve dayanmayacakta bunu yaşamayı ilk başta ben istemiyorum zaten. Fakat neden böyle dediğini anlamıyorum
Cinsellik ne alaka ki? Onu kast etmedim zaten. Duygusal olarak tatmin edecek kendini. Egosunu okşayacaksın onun. Seni her zaman yedekte tutucak çünkü senin ona ilgini bildiği için hep onun yanında olmaya devam etmen onun egosunu arşa çıkaracak. O onunla mutlu olacak ama seninde ona ilginin devam etmesi mükemmel çiftleme yapacak ablamız. Sen bilrisin duygularının aşağılanması hor görülmesi sorun etmiyorsan takıl.
Özür dilerim bir anda o şekilde düşündüm. Genelde insanlar onu ima ettikleri için.
Duygularımın hor görülmesini hiç istemiyorum ama o kadar karıştı ki aklım düzgün düşünemiyorum artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten. Eğer zamanınızı çaldıysam affola
Estağfurullah. Rica ederim sadece kendinizi kullandırmanıza sinirleniyorum. Sevince göz kör oluyor göremiyoruz anlıyorum ama durup bir dışarıdan bak yaşadıklarına. Senin sevginin zerresini hak etmiyor. Çok kıymet vermişsin ve o bunu haketmiyor sen üzüleceksin kendini daha kötülük yapma diye sert çıktım biraz sende kusura bakma
Yok ne demek, istediğin kadar sert çıkabilirsin en azından iyiliğimi istiyorsun... daha önce de sevdim dedim ayrılıklar vs oldu ama nedense bu sefer ben kopamıyorum
Acil kendine ilgini çeken başka birini bul. Çivi çiviyi söküyor. Şundan bi kurtul kendi yörüngene başkasını al bir nefes alıp dünya varmış diyeceksin. Şu an içindesin diye öyle geliyor ama kurtulsan şükredersin.
O nasıl iş la. Başkasıyla sevgiliyim ama sen de bir kenarda dur.
Gibi bir şey galiba bilmiyorum
Yedektesin uzgunum
Seven birine insan bunu neden yaparki, hala bana kötü gününde yanında olmak istiyorum sen hep yardımcı oldun bana diyor anlamıyorum neden söylüyor bunu
Neden kaybetsinki seven birini bulmuş karşidaki tekmeyi basinca seni yaninda bulacak suna bak duzgun erkekler kimlerin elinde
Evet ben ve benim gibiler yanlış kişilerin ellerinde maalesef mahvoluyor tükeniyor...
İyide bu sizin elinizde degil mi?
Bundan önceki ilişkilerimde üstesinden gelebiliyorken bu sefer niyeyse yenildim...
Yardimci olabilirim gercegi gormende bazi tavsiyelerim olur
Gerçekten bu konuda çok fazla desteğe ihtiyacım var kendi kendime yenemiyorım diye ama başkalarına da yük oluyormuşum gibi geliyor
Yük olmazsin dua etsen yeter
Nasıl içten dualar ederim bir bilsen...
Mesaj atabilirsin
Takip isteği atıyorum o halde