Kız arkadaşım arkadaş kalmak istiyor?

Kız arkadaşımla ayrılalı 2 ay oldu öncedende tanışıyorduk 1 sene birliktelik yaşadık ayrılmayı isteyen o oldu ayrıldık kavgasız gürültüsüz. Ayrılırken yine oturur konuşuruz gider kahve içeriz dertleşiriz arkadaş kalalım dedi. Bende bir şey diyemedim o durumda. Sonra ben buna bi kaç kez yazdım yapamıyorum tekrar deneyelim diye darladım ama o hiç istemedi olgunlukla karşıladı herşeyi. Seni sevmedim veya sevmiyorumda demedi hiç bir zaman. Onun için çok şey yaptım hem maddi hem manevi neler neler yaptım bunu oda biliyor. Ben ona tekrar deneyelim dedikçe. Kalbimde birşeyleri yerine oturtamıyorum diyor içimde eksik hissettiğim birşeyler var diyor olmayınca olmuyor diyor. Bu gün tekrar mesaj attım ama normal bi şekilde geri dön falan değil napıyorsun nasıl gidiyor falan diye iyi konuştuk güldük falan herhangi bir garipseme yoktu yani şimdi size sormak istediğim soru şu ben bunu unutamıyorum ama bağlantıyıda kesmek istemiyorum keşke beni engellese veya seni sevmiyorum desede hayatından çıkıp gitsem sizce ne yapmam gerekir hanımlar söyleyin o ne yapmaya çalışıyor

Kız arkadaşım arkadaş kalmak istiyor?