Tüm gün süren bir etkinlikte tanıştığım ve o gün kendisinden hoşlandığım kızla iki gün sonra birlikte yemek yemeye dolaşmaya başladık. Başta daha çok mesaj atan kişi de kendisiydi. Bende sadece bir hoşlanma vardı ve çekingen biri olduğum için de çok fazla mesaj atmak istemiyordum. Haftada en az iki gün birlikte bir şeyler yapıyorduk baş başa hatta artık üçüncü hafta arkadaşlarıyla da tanıştım sanki bir çift olmuş gibiydik. Özel günlerimizi birlikte kutladık ve romantik olduğunu düşündüğüm şeyler yaşadık birlikte. Hep baş başaydık.
Bir ayın sonunda ondan sadece hoşlanmadığımı onu artık sevdiğimi anladım ve ona açıkladım. O ise kaçamak cevaplar verdi. Sonraki hafta daha ciddi konuştuk yüz yüze ve başta benden hoşlandığını ancak şuanda bir şey hissetmediğini söyledi. Ben sevgimin peşinden gitmek istiyorum ve o da zaten görüşmeyelim demedi hala konuşuyoruz. Beni kaybetmek istemediğini de belirtti (arkadaş olarak herhalde). Başka birisi mi var diye sorduğumda ayrıntılı şekilde olmadığını da anlattı.
Sizce ne yapmalıyım? Benim için çok özel biri kolay kolay hoşlanan biri değilim ve ilk defa birini böyle sevdiğimi hissediyorum. Onunla aynı samimiyette görüşmeye ve sevgisini kazanmaya çalışmak istiyorum aslında.
Bir ayın sonunda ondan sadece hoşlanmadığımı onu artık sevdiğimi anladım ve ona açıkladım. O ise kaçamak cevaplar verdi. Sonraki hafta daha ciddi konuştuk yüz yüze ve başta benden hoşlandığını ancak şuanda bir şey hissetmediğini söyledi. Ben sevgimin peşinden gitmek istiyorum ve o da zaten görüşmeyelim demedi hala konuşuyoruz. Beni kaybetmek istemediğini de belirtti (arkadaş olarak herhalde). Başka birisi mi var diye sorduğumda ayrıntılı şekilde olmadığını da anlattı.
Sizce ne yapmalıyım? Benim için çok özel biri kolay kolay hoşlanan biri değilim ve ilk defa birini böyle sevdiğimi hissediyorum. Onunla aynı samimiyette görüşmeye ve sevgisini kazanmaya çalışmak istiyorum aslında.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer