Arkadaş olarak kalabilirim?

7 aylık eksiklikleri de olsa güzel, inanilmaz saygılı bir ilişkiydi.. Erkek arkadaşımın cok ilgili olduğunu söyleyemem iletisim de hep bir problem yaşıyorduk. Sevgisini gösteremeyen bir karakterdi söylediğine göre. Ama sevgililik boyunca beni sevdiğini söyledi vs hep kırmadan yaklasti arkadas gibi de olsak sevgiliydik el ele kol kola. Çok doldugum bir gun ara vermek istedim dusunmek için yıpranmıştim yeterli değeri göremediğim için çok sevdiğim içinde bırakmaya cesaretim yoktu. Biraz kaybetmekten korksun istedim açıkçası. Ama gel gelelim ben pişman oldum ve düzeltmeye çalıştım özürler diledim.. Eskisi gibi olamayız diye terkedildim.. Gerçekten onun için çok emek verdim çabaladım. Onu hala çok seviyorum. O ise bana arkadaş olarak kalabileceğini ve ömrünün sonuna kadar vicdan azabı çekeceğini söyledi. Soruyorum hiç sevmeden 7 ay boyunca nasıl devam ettirebilirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş olarak kalmayı kabul etmedim, numaramı silmedim instagram da takipten cikmadik hatta hala fotoğraflarımı beğeniyor.. Bilmiyorum elim kolum bağlı beni sevmediğini cok iyi anladım ama ben özlemimden kahroluyorum
Arkadaş olarak kalabilirim?