hoşlandığım kıza özgüvenim yok dedim ve daha önce sevgilim olmadı dedim. neden diye sordu okul hayatım açık öğretim olduğu için kızlarla iletişimim olmadı dedim.
sizce ne düşünmüştür. onunla sevgili olmama ihtimalini artırmış olabilir miyim acaba?
sizce ne düşünmüştür. onunla sevgili olmama ihtimalini artırmış olabilir miyim acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ozguvensiz erkek gerçekten hiç çekici değil. Siz erkek olduğunuz için güçlü , kendinden emin , kararlı bur duruşunuzu olması önemli
kesinlikle ama rol yapıp yalan söyleyen biri değilim. tanışınca zaten gösterdiğim gibi biri olmadığımı eninde sonunda anlayacaktı
ona guvendigini gostermisin. Bence iyi ilerleyebilir
fazla pozitif düşünüyorsun. büyük hata ettim bence
eheheheh. gülerdim ben olsam. hatanı n neresinden dö n ülürse kardır dimi?
o da güldü zaten
İyi dememissin. Yaşlar kaç peki
ben 30 o 27
Yeni gelişme olursa guncellersin yine
Doğru mu peki
evet doğru maalesef
Çalışıyormusun hiç mi ortamın yok şu an
malasef çalıştığım ortamda insanlarla muhabbet edecek bir ortam olmuyor.
Hangi şehirdesin
malatya
Yakın olsaydık arkadaş olalım dicektim belki iyi hissedersin diye ama uzakmış özgüvenim düşük diyorsan birine seni anlayacak düzgün biri olduğundan emin ol yoksa daha çok ezmeye kalkar
gizliden çok konuşalım. benim için yakınlık uzaklık önemli değil. yazışıcaz zaten. real buluşma için güven ortamı kuracağımızı sanmıyorum karşılıklı olarak
Tersine kaybettin.
masalef öyle oldu galiba. toparlama şansım yok mu hiç
Abicim kendini bı kalıba sok ve de öyle davran. Yani olmadığın birisi gibi davranacaksin. Kendini buna zorla kadın zaten kendi gelir. Şimdi sen nasıl toparlarsin. Dediğim gibi kendini kalıba sokup seni denedim tepkini merak ettim diyebilirsin. Tekrar buluşunca da gerçek aslında gerçek olmayan ama kendin yarattığın kimliğinle kıza tavlayabilirsin
ortak çok arkadaşımız var. arkadaşlarım da benim o konularda özgüvensiz olduğumu biliyor. söylediğim şeyi teyit etmesi zor olmaz onun için. sanırım telafisi olmayan bi canım yaptım güvenip.
Ah be kanka ya
knk bana akıl ver napiyim sence
Kanka bana detaylı her şeyi anlar bı çözüm bulmaya çalışayım
knk 3 yıl ben bu kızla aynı yerde işe girdim ama çalışırken bağlantım yok. sadece ziyaretine gidersem ya da öğle yemeğinde veya sigarada kerşılaşırsam konuşuyoruz . işe girerken ilk gün mülakat benzeri bişey yapacakları sırada kız benim heyecanımı giderdi beni telkin etti. sonra işe başlayınca ufak karşılaşmalarla havadan sudan iş ortamından vs konuşmaya başladık. ben kızdan hoşlandım. onun birimine benim samimi bir arkadaşımı verdiler. onu ziyarete gittiğim zaman kızı da görebiliyorum artık. bugün yanına gittim. arkadaşımın işi çıktı ben kızla kalınca kız beni sigaraya çıkalım diye dışarı çıkardı. kızla konuşurken konu kira ve maddi zorluklara geldi. ben de benim evlenmem lazım yoksa tek maaş çok zor oluyor dedim. var mı bişeyler diye sordu. yok dedim. ben de sordum o da yok dedi. sonra niye olmadı vs diye konuştuk. açık öğretim okudum kızlarla bağlantı ortamım olmuyordu dedim. özgüvenim yok tecrübem yok dedim güldü. çıkarken arkadaşım olan çocuğa kızın ağzını ara benle olur mu sıcak bakıyor mu ağzını ara dedim. daha yeni geldim biraz samimi olayım yaparım dedi. olay bu