İyi geceler herkese. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Geçen seneden beri bir kızdan çok hoşlanıyorum. Akli başında, yasitlarinin çoğu gibi abartili hareketleri olmadığı için dikkatimi çekmişti. Kız ilişki düşünmüyormuş herhangi bir şekilde, bu nedenle onu rahatsız etmedim hiç bakişlarimla veya yanına gidip konuşma istegimle. Kız hoşlandığımı öğrenince bir süre sonra yanıma gelip ümitlenme, uğraşma vb gibisinden tersleyerek konuşmuştu. O günden sonra bir daha hiç bakmadım, yolda falan denk gelince de umursamadım. Ona kırıldığım için değil de rahatsız etmek istemediğim için böyle yaptım. Onunla olan konusmamiz 8-9 ay önce olmuştu. Şimdi birkaç haftadır bana bakarken denk geliyorum bazen. Arkadaşlarımdan birine benim hakkımda bazi şeyler sormuş okula gelmediğim bazi günlerde. Ümitlenmek istemiyorum yine ama insan engel olamıyor kendine. Zamanında beni tersleyerek konuştuğu için de kırgınlık da var içimde. Sizce durum nedir? Nasıl ilerlemeliyim? Kızın olası ilgisine karşılık vermek mi yoksa umursamadan devam etmek mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay bak şimdi başlarda terslemiş demekki çok ilgisini çekmemişsindir her şey görünüşte değil ama sonradan görüp izlemiştir seni tavirlarina bakmıştır belki ilgisini çekmişsindir belki diyorum ümitlenip sonradan üzülme seni sorduysa merak etmiş bence yani sen yinede normal davran o sana yaklaştıkça sende ona yaklaşırsın
Niye tersler anlamıyorum. Böyle şeyleri kafaya takan biriyim maalesef. Kızı hiç rahatsız etmemiştim, ilişki konularında nasıl bir profil olduğunu biliyordum çünkü onun. Ona saygı göstermiştim, karşılık beklerdim saygı konusunda. Beni alakasız yere tersledikten sonra unutmaya karar vermistim onu ama bu sene yine kafami karıştırmaya başladı. Bakalım
Bende öyleyim başlarda birisi hoşlandigini soyleyince ani kararla bazen çok kötü tersliyorum ama ani oluyor sonra pişman oluyorum o da sonradan gelip özür dilerim falan yapamazki akışına bırak niyetini izle sen
Kızın iyi niyetli biri olduğunu bilmesem çoktan silmiştim zaten. İyi biri neyseki. Bu arada, siz kızlar neden tersliyorsunuz? Terslerken ' senin ne haddine benden hoşlanmak? ' gibi mi düşünüyorsunuz?
Hayır hayır yani ben niyetini bilmiyorum belki beni kullanicak oynamak için teklif ediyordur diye düşünüyorum nasıl birisi bilmiyorum ve biranda birisi gelip diyincede noluyo lan falan oluyorum anlik çıkışıyorum o da ciddi birisidr bazi kadınlar öyle ya bende bilmiyom qekqiejiq
Tanımadığın biri gelip bir anda söylerse tepkine hak veririm, biraz terslemek gerekir o zaman. Kişinin kendini karşı tarafa bir şekilde tanıtması gerekir. Ama bazı kızlar yakın olup pembe boncuk dağıttığı kişileri tersliyor, onlar iflah olmaz.
Evet öyle..
İstemeden aslında onu manipüle etmişsin keenks
Nasıl yani?
Öncesinde ilişki istemediğini belirtmiş ve buradan sonra genelde erkekler hala uğraşırlar, ufak ufak hareketlerle veya bakışlarla, işte onu sormalarla, ufak ders takipleriyle falan.
Ama sen direkt ilişiği kesmişsin, bu aslında kızın karakteristik olarak dikkatini çekmiş, eğer az çok iyi bilinen biriysen de kızın ilişki kurma isteğini tekrar uyandırmışsın çünkü kız seni merak ediyor.
Kaçan kovalanır falan dayı duymuşsundur hiç. İstemeden ondan kaçmışsın, şimdi de o seni kovalıyor..
Evet, klişe kaçan kovalanir taktigini uygulamak istemedim. Bu tür şeylerden hoşlanmıyorum çünkü. Bakalım ne olacak
Az gurur yap. Kız geldi diye kendi çizgilerini aşma ve aştırma asla. Taktik maktik boş zaten, sevdiğine seven gibi davran yeter. Biraz burnu sürtsün, ilişki soruları falan gelir erkeklerden kadınlardan, biraz belirsiz cevapla ki ihtimallere senin zamanında odaklandığın gibi o da tutunsun..
Evet, ilişki şeylerini sorarsa salağa yatarım zaten. Aslında soruyu sorma amacım onun beni terslemesine karşı herhangi bir intikam alıp almamaktı. Sevdiğim biri de olsa yanlış yapan kişilere karşı kin tutabiliyorum.
İntikamlık bir durum yok keenks. Kız o zaman ilişki istememiş ve seni de diğer karaktersiz erkeklerden sanmış olabilir, belki geçmişinde kötü bir tecrübesi vardır veya belki çevresinde kötü tecrübeler edinen tanıdıkları olmuştur, etkilenmiştir. Kötü bir şey yapmamış, sadece kendisini savunmuş bir nevi.
Bu nedenle bence saf duygularla ilişki düşünebilirsin karşıdaki kişiyle, kin tutman anlamsız bu kişi için keenks
kendini savunmak istemesini anlıyorum da kibarca reddedebilir yani. hem bi anda gidip onu rahatsız edip iliski teklifinde de bulunmadim. yanıma gelmeden önce kafasında güzel, kibarca bir red konusmasi planlayip gelebilirdi. düşmanmışız gibi terslemesi hoş değil ne olursa olsun.
O kısmı da kızın tecrübelerine sayıyorum, belki kötü bir tecrübesi oldu bilemeyiz. Sen kendini ağırdan sat falan takılma o kadar rahat ol, kızı araştırırsın biraz sağdan soldan, kafana yatarsa yeşil ışık yakarsın, devam edersin
Kızı araştırıyorum ruhu duymadan, iyi kız neyseki. Kötü alışkanlığını bulamadım daha. Erkeklere mesafeli genel olarak ( en sevdiğim huyu). Bakalım artık
Hayırlısı brom, umarım mutlu olursun :)
Teşekkürler 🙏🏻
Umursamamaya devam et ağırdan al kendini
Umursama çok istiyorsa kendi gelir
İllaki sevgili olalım isteğim yok. Esas sorum, bana iyice yaklaşırsa gurur yapmalı mıyım bu durumda sence? Çünkü onu hiç rahatsız etmemişken tersledi
Biraz gurur yapsan iyi olur bence çok terslemeden.
Kimseyi terslemem zaten alakasız yere. Kız gelip konuşmak isterse ağırdan karşılık veririm.