Hoşlandığımı öğrenince beni tersleyen kız?

İyi geceler herkese. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Geçen seneden beri bir kızdan çok hoşlanıyorum. Akli başında, yasitlarinin çoğu gibi abartili hareketleri olmadığı için dikkatimi çekmişti. Kız ilişki düşünmüyormuş herhangi bir şekilde, bu nedenle onu rahatsız etmedim hiç bakişlarimla veya yanına gidip konuşma istegimle. Kız hoşlandığımı öğrenince bir süre sonra yanıma gelip ümitlenme, uğraşma vb gibisinden tersleyerek konuşmuştu. O günden sonra bir daha hiç bakmadım, yolda falan denk gelince de umursamadım. Ona kırıldığım için değil de rahatsız etmek istemediğim için böyle yaptım. Onunla olan konusmamiz 8-9 ay önce olmuştu. Şimdi birkaç haftadır bana bakarken denk geliyorum bazen. Arkadaşlarımdan birine benim hakkımda bazi şeyler sormuş okula gelmediğim bazi günlerde. Ümitlenmek istemiyorum yine ama insan engel olamıyor kendine. Zamanında beni tersleyerek konuştuğu için de kırgınlık da var içimde. Sizce durum nedir? Nasıl ilerlemeliyim? Kızın olası ilgisine karşılık vermek mi yoksa umursamadan devam etmek mi?
Hoşlandığımı öğrenince beni tersleyen kız?