varsayalım sevgilinizin ablasıyla kavga ettiniz hatta size fiziki müdahalede bulundu sevgiliniz de oraya geldiğinde bir kaç soru sordu durumu anladı ve ablasına hafta sonu boyunca telefon ve bilgisayar olmaksızın odasında kalma cezası verdi... koca kız bu cezaya boyun eğmek zorunda kaldı odasına tıpış gitti diyelim...
ne yapar ne hisedersiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ablasına böyle cezalar veren kişi sana neler yapmaz direk uzaklaş ki ablası sana karşı böyle davrandiysa genel olarak bir aileyi gözden gecirmeni öneririm şiddete meyilli bireylerle çok da sağlıklı bir ilişki yürümez açıkçası
Soran mavili farkındaysan
Bu birşeyi değiştirmiyor iki taraf içinde aynı yorum yapılabilir
bir kız ablasına böyle bir ceza verebilir mi? okurken soruyu pembeden okumuşsun gibi geldi de yani bir abla kızkardeşinin emriyle tıpış tıpış odasına gider mi?
Şahsen kardeşim bana bir şey söylese böyle yapmam aralarında illaki bir şey vardır Tehtid şantaj vesaire gibi ya da sadece senin ikna olman için ortada küçük bir oyun dönmüştür :)
ya gerçekten sen konuyu okurken abla kızkardeşinin erkek kardeşiyle dalaşıyor kız da gelip ablasına ceza veriyor gibi mi okudun? Yoksa abla erkek kardeşinin kız arkadaşıyla dalaşıyor sonra erkek kardeşi sevgilisinin mağdur olduğu durumda ablasına bu cezayı veriyor gibi mi? ilk okuduğunda yani
Sen bu hikayede hangi kişisin onu söyle açıklığa kavuşturalim ben her açıdan baktım olaya bdjdmdnskdnd
gerçekten a şıkkı mkul geliyor mu yahu? koca abla kız kardeşinin lafıyla cep telefonunu bırakıp hafta sonunu odasında geçirmeye razı olabilir mi?
ben merak ettim... ilk okurken böyle mi okudun?
ayrıca bu konuda şiddet yok ki şiddete meyilli filan demişsin
Türkiye burası her şey çok olabilirmiş gibi geliyor ki bence birinin birini odaya kapatması kisitlamasi da bı nevi şiddet
Erkeğin sen olduğunu senin ablana ceza verdiğini sayıyorum o zaman benim tepkim çocuktan uzaklaşmak olurdu
Ablamın üstünde kesin bir otorite kurmuş olmam beni kötü biri yapar mı?
Ablana bunu yapman evet seni kötü biri yapar ne kadar sevgilin haklı olsa da çözümün bu olmamaliydi ilerde bana yapmiycagi ne malum ben böyle bakarım olaya ablanda böyle bir durumla karsilastigi için her ne olursa olsun üzülürüm sonuçta hemcinsim
Sorun cezanın ağıt olması mı yoksa ablama xeza verebiliyor olmam ve onun buna uymak zorunda olması mı?
Ablana ceza veriyor olman onunda buna uymak zorunda olması bunu yapman ablana da zarar verir ilerde evliliğinde ilişkisinde bunlara normal gözüyle bakabilir yaşayabilir ben zaten bunları yaşamıştım deyip sessiz kalabilir ve bu çok kötü bir şey sevgilinin bu duruma tepkisi nasıl oldu
Doğru bir erkekle evlenirse ablam bir sorun yaşamaz... evin erkeğinin sözünün geçmesi kötü bir şey değil. Kötü bir adamsa zaten evlenmemek gerekir... ama adalet duygusu yüksek bir erkekse aile reisi olarak kabul etmesi ailenin huzuru için zaten gerekli bir şey... her kurum gibi ailenin de bir lidere bir başa ihtiyacı vardır
sert çocuk ha
ne güzel işte