Kızlar, Sevgilinizin ablası size bunu dese tavrınız ne olur?

Daha yeni olduğunuz sevgilünizin ablası size bir ara diyor ki "bizim sülalede aileler hep ataerkildir kadunlar erkeklere baş kaldırmaz. erkekler de bu otoeitenin hakkını verir sorymluluk sahibi olurlar. Ama otoriterdirler Kardeşim de o düzende yetişti. Dahası babam öldüğünden beri bu düzene uygub şekilde ailenin de reisidir. Bak ben 4 yaş büyüğüm ama gece çıkacak olursam ondan izin alırım. Eğer aile reisinin erkek oluşu ve son sözün onda olması seni rahatsız etmeyecekse kardeşim mükemmel ötesi biridir. Ne yalan bilir ne riya, çaluşkan ve soeumluluk sahibidir ama öyle ben eşitim özgür bireyim diyen erkek otoritesi fikrine karşı bir kız içinse hiç uygun değil çünkü aikesini mükemmele yqkın yöneten bir babanın oğlu ve senelerdir aikesini babasından bile iyi yönetiyor. Eşütkik fikrine ikna olmaz... sen bundan rahatsız olursan yol yakınken ayrıl...
Tavır diye sırdum ama ablaya tavur anlamında değil. Sevfilinle olan ilişkini nasıl etkiler. Dürğst olduğuny bildiğin ablasından bunları duymqk seni üzer ni yoksa bilakis sevindirir mi
Kızlar, Sevgilinizin ablası size bunu dese tavrınız ne olur?