Abinin kız kardeşine ağır küfürler etmesi?

Abim durup dururken o an konuşmuyor olsak bile bana bakıp suratına sı"çayım, ağzına sı"çayım, ağzını si"kiyim, kafanı si"kiyim, gö"tümü ye diyor. Benim için abi dediğim kişinin bana sa'lak ap'tal demesi bile hakaret sayılırken öz abim hiçbir şey yapmadığım halde (kendisi 34 yaşında) 18 yaşındaki kız kardeşine durup dururken bunları söylüyor. Bakın gerçekten durup dururken yani kavga esnasında falan değil öylece otururken. Ben bu zamana kadar babamdan geri'zekalı sözünü dahi işitmedim ama abim bana neler neler diyor. Ona birkaç kez bende karşılık verdim. Bende senin ağzına sı"çayım falan dedim ama bana dönüşü daha kötü oldu. O bana diyebilirmiş abimmiş ama ben diyince saygısızlık oluyormuş ben diyemezmişim. Bana böyle şeyler söyleme diyorum ama her defasında daha iğrenç bir küfür ediyor. Annem abindir büyüğündür bir şey olmaz sanki demesiyle gerçekten yapıyormu ki diyor. Onu haklı buluyor. Ben olayı büyütüyormuşum. O pi"slik bunu yapmayı bırakmayacak ben onu kabullendim zaten. Anne dediğim kadın dahi beni suçluyor. Eskiden bunu bana yapmaya başladığı ilk zamanlarda ağlayıp üstüne saldırırdım ama artık yapmıyorum galiba alıştım bunları bana demesine. Ona tepki vermiyorum sadece susuyorum o bunları saydırırken yüzüne bakmıyorum bile, susmasını bekliyorum korkuyorum ondan. Çünkü biliyorum ses çıkarsam babama söylesem annem oğluşunu düşünüp üstünü kapatacak beni haksız gösterecek babam duymasın oğluşuna bir şey yapar diye beni suçlayacak. Ona karşılık verememek, ondan korkuyor olmak beni bitiriyor. Keşke cesurca ulan bende senin suratına sı"çayım diyebilseydim. Şimdi size soruyorum. Bir abinin kız kardeşine bunları demesi normal mi yoksa ben mi onların dediği gibi abartıyorum? Bana bağırsa hemen ağlıyorum ufacık sesi yükselse korkup siniyorum yerime. O da tabi ki daha çok üstüme geliyor. Bunu nasıl atlatacağım? Nasıl durduracağım? Bu durumdan nasıl kurtulacağım? Artık ona haddini bildirmek istiyorum sesimi çıkarmak istiyorum ama gücüm de yok cesaretim de yok ne olur bana akıl verin ne yapayım söyleyin yardım edin bana yalvarıyorum.

Abinin kız kardeşine ağır küfürler etmesi?