Hayatım genelde bana çok güzel kız en fazla 2 ya da 3 def denk geldi sonra çirkinler denk geldi çirkin adamların yanında bebek gbi kızlar var elbet güzel kızla bakıştığım çok oldu ama yanıma gelenler çirkin oluyor sebep ne acaba :)
Cevabın nedir?
Delikanlı yıllar sonra doğduğu kasabaya döner. Sabah uyandığında aklına yıllar önce evlenmek istediği, kasabanın en güzel kızı gelir. Kızın güzelliği çevre kasaba ve şehirlerde bile dillerdedir ve kimler istediyse kız bir türlü olumlu yanıt vermemiştir. Otelden çıkar ve gördüğü yaslı adama kızı sorar. Yaslı adam az ilerde güzel bahçe içinde bir ev gösterir, kızın orada oturduğunu söyler. Delikanlı merak eder, kızın nasıl biriyle evlendiğini. Bir kösede beklemeye baslar, bir müddet sonra yaşlıca kel pekte hoş görünmeyen bir adamı yolcu eder kız kapıdan... Üstelik zengin bir adam da değildir. Adam gittikten sonra delikanlı çalar kapıyı, kendini tanıtır. Sorar niye bu adamla evlendiğini kıza. Kız: - Söylerim der ama bir koşulla. Evin arkasında büyük bir gül bahçesine götürür delikanlıyı ve der ki:- Bu bahçenin en güzel gülünü bana getirirsen söyleyeceğim sana niye bu adamla evlendiğimi. Ama asla geri yürümek yok bahçede, arkana bakmak yok en güzel gülü istiyorum sadece.-Memnuniyetle der delikanlı ve girer bahçeye. Uzatmışken elini pembe bir gonca görür az ötede, ilerler. Ona uzanırken kadife kırmızı bir gül ilişir gözüne ilerde. Derken.. Bir de bakar bahçenin sonuna gelmiş. Kıza verdiği söz gelir aklına.. Geri dönmek yok. Ne yapsın. Mecburen bulduğu alelade, hatta solmaya yüz tutmuş bir gülü mahcup bir şekilde götürür kıza. Kız gülümser gülü görünce. '-Bilmem aldın mı cevabini'' der delikanlıya. Hayat bu bahçede yürümeye benzer...
Seninki bu örneğe dönmüş10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türkiye de kizlar çok fazla ilgi gördüğü için genelde karsi taraftan bekliyorlar bir kizin sosyal adresiyle bir erkeğin sosyal adresini karsilastirirsan bile aradaki farki anlarsin sen güzel kizla bakissan bile o kiz asiri yanlizlik cekmiyosa ya da kendini kotu hissetmiyosa yanina gelmesi zordur en azından diğer ülkelere gore. Oyunu kuralina gore oynarsan eminim sende basarirsin ;)
01 Yorumla
+1 yılguzel cırkın dıye ayrım yapar guzele sahıp olayım derken cırkının kalbını kırarsan Allah'ın sopası yoktur dostum nasıbıne de cırkını gelır dunyanın duzenı budur ıster ınan ıster ınanma ama her guzele guzel olan ya da her cırkınıe cırkın olan yazılsaydı bence ıgrenc bır durum ortaya cıkardı o yuzden bı guzel bı cırkın daıma kaderle bırlesır orneklerını godugunu de solemıssın her guzele gonul verme ya sevılır ya sevılmez kalpte kırma sen bosver tıpe gore yaftayı muameleyı hayırlısını ıste belkı denk gelır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüh güzel kızları kaçırmasaymışson iyiymii
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla kötü olmuş:)
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın oldun kader kısmet güzel olupta karaktersiz olcagna çirkin olsunda huyu güzel olsun bnce
Cevap sahibi+1 yılAnladım hersey gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılSaol
Cevap sahibi+1 yılEic içşn sağol;)
Cevap sahibi+1 yılTşkrlr;) nasıl bir fark bu?;)
Cevap sahibi+1 yılAnladım yok ben hiç öyle görmedim seni mütevaziliği çok severim hep öyleyim sağol;)
Cevap sahibi+1 yılHayır rahatsz olcagım ve özür dilenck bir durum yok
Cevap sahibi+1 yılÖyle demedim yanlış anlamışsın
Cevap sahibi+1 yılAnladım o zamn ok
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle sen kendini yakışıklı mı sanıyosun djhfsadloş insanların beğenme zevkleri vardır ve bana göre tipin berbat sırf 2 kasın var diye senin gibi kısık gözlüyle çıkmam ben esmer severim senin tipe bak bide çirkinler niye bana geliyo diyon bu tipe güzel gelecek kızı çok merak ediyorum da işin aslı zevk meselesinde belki senide beğenen biri çıkar ^^
04 Yorumla- +1 yıl
çekemedin galiba tipsizliğin yüzüne vurulunca lol
- +1 yıl
tamam ajdar'a benziyon zaten dnjfkasldşk sen beni bişey sansan nolcak *
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılbirseylerin denk gelmesi? bir obje ya da para denk gelirmis gibi bukdr basit konusman bence zaten icinde olan samimiyeti gosteriiyor. Kizlara cirkin guzel diye bakmadan ilgilenirsen dha mutlu iliskilerin olur, egerki gozune hitap etmiyorsa ozaman hic konusmicaksin cunku konustugun sevgiline cirkin demek ve halen onunla olmak bana sacma geliyor
02 Yorumla
+1 yılŞöyle söylemeliyim ki, cevap aptallığın olacak. Çirkinlik içte büyüyen bir şeydir ve dış görünüşle alakası yoktur. Sen bir kıza çirkin demek yerine onu keşfetmeyi dene, böylece güzel yönleri olduğunu görürsün ve suratını her ne kadar beğenmezsen beğenme o kız sana güzel gelir, hatta dünyanın en güzeli olur
01 YorumlaDavranıs seklin olabilir ya da sen disaridan bekleme sen guzel kizlarin yanina git , guzel ama aklibasinda kizlarda seni ayakkabi degistirir gibi kiz degistirdigini goruyosa gelmiyorda olabilirler. Disarida biraktigin izlenim önemli bence dikkat et gorursun degisecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar sakin olun soran kişinin şirketi varmış ozguvenin kaynağını bulduk. Demek ki çirkin insanlar şirketi olsa dahil güzel kızlar bulamıyormus demek ki neymiş şirket bir boks yaramiyornus demek ki neymiş güzel kızlarımız akillanmis artık para var diye kendini çirkin insanlara hapsetmekten vazgeçmişler
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen söylüyorum ve burdaki diğer arkadaşlar. Işte sana layık olanlar onlar o yüzden daha fazlasını bekleme.
Cevap sahibi+1 yılBu arada yakışıklı erkek görmediysen göstereyimde kendinle kıyaslarsan depresyona girersin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılegonumu tatmin ediyon? çirkin kızlar diyip ukalalık yapmışsın? sen çokmu güzelsin? güzel olsaydın güzel biriyle karşılaşırdın.. duruşun, pozun bile faollü.. sana bir dost nasihatı kardeşim.. hiç bir zaman büyük konuşma... bir bakarsın ki (ben kabul etmiyorum çirkin kız yok, bakımsız kız vardır ) senin tabirinle çok çirkin biriyle evlenmişsin!!!
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloku yazdığını bebiş.. ve terbiyeli konuş...
Cevap sahibi+1 yıldert yanıyorsun çirkin kızlar beni buluyor diye? daha ne ayrımı yapacan? evet belli terbiyeli olduğun.. verdiğin uslupla..
Cevap sahibi+1 yılolabilir.. Allah yarattı... sana acıdım biliyormusun?
Cevap sahibi+1 yıldaha öğrenememişsin demek ki? huzurun, mutluluğun, sevginin, sağlığın, her şeyin sadece mal, mülk parayla olmadığını?
+1 yılÇünkü senin kalbin çirkin. Baktigin her yerde kendi içini görüyorsun. Bakmayı bilmediğin için baskasinin kolundakini konuşup duracaksin böyle.
51 YorumlaProfile bakınca Serzendiğin olay 2 ya da 3 defa başına gelmiş... Çirkin deidğin kızlarla ise tencere kapak olmuşsun işte.
50 YorumlaAraştırmalarıma göre açıklaması şu dostum :) Güzel kızlar çirkin erkeklerle beraber oluyor çünkü yakışıklı olursa etraftaki kızlar ona bakarmış, çirkin olunca bu dert ortadan kalkıyor. Ama bu mantıkla sevgili olup daha sonra nasıl aşka dönüyor onu bulamadım ya da aşk oluyor mu onu da bilmiyorum ama genel gerekçe bu imiş :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKanka sizin evde ayna falandamı yok? Issız bir adaya düşüceksin yanına bir erkek bir kadın al deseler erkek olarak seni alırımki kadın seni görünce direk bana kalsın
410 Yorumla- +1 yıl
olum sendeki özgüven bende olcak memlekette kız bırakmam
- +1 yıl
Fazla ağır olmuş bu
- +1 yıl
aynen kanka zafer kazanırsın birkaç kıza yavşayıp numara alarak
- +1 yıl
Adamına göre muamele @Değersizkedi
- +1 yıl
Yukarıda kızlara hakaret edecek kadar seviyesizsin soran kişi.
- +1 yıl
zaten ona ithafen yazdım bunları yoksa kimsenin kalbini kırmak istemem ama bunun gibileri hak ediyor @Değersizkedi
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
arkadaşım ortan ötme bir derdin varsa gel özele buyur
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlari çirkin güzel diye ayır sonra neden bana güzel kızlar denk gelmiyorm hiç o çirkin kızın içini yokladın mı kalbine gittin mi. Aşağıda ki herkes haklı. Önce bir egondan kurtul. Umarım çirkin güzel hic bir kız sana gelmez ve bakmaz.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaale alacağım insan türü değilsin.
bakımsız bayanlar demek daha doğru olurdu.
Taktik değiştir , imaj , giyiniş parfüm vs. birde öyle denemek lazım he denemişsen tamamıyla kısmetin hacı.
Allah bahtını açsın01 Yorumlakardesım gel sana taktık verim
aslında çirkin kız yok bakımsız hatun var o çirkin dediklerin bir clube gidermiş gibi hazırlanıp gelseler yanına ağzın kulaklarına varır güzelliğini gizleyen bu şekilde sürüyle kız var he bide su var güzel kız var tamam ama ruhu yok mk :D00 Yorumla
+1 yılGüzel kızları hak edecek tipe sahip olmadığından. O çirkin dediklerin de fazladır sana. Sinir.
42 Yorumla- +1 yıl
:D Zor bulursun sen bu gidişle o güzel kızları. Ne olduğun ortada, uzatmaya gerek yok.
sen cok yakısıklısın ya bıde kız begenmıyo hey allahım
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCekiyo abi bende hep çirkinleri sevdim nalet olsun bende iatemezmiydim boylu poslu yakışıklım olsun ama buldum tabi baya çirkinle takılınca mifr kaldırmadı daha fazla şu an ki fena yakışıklı iyi ayarttım çocuğu :D sana da bol şans bro :D
01 Yorumla
+1 yılÇirkin kız yoktur. Bakımsız kız vardır. Allah (c. c.) her erkeğe bir kızı güzel gösteren bir göz verir. O kızın güzelliğini gören göz sende değil demek ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bu kafayla kız bile bulamayacaksın kendini yakışıklımı sayıyorsun? umarım çirkin kızlarda senin yanına gelmez sap gibi kalırsın
40 YorumlaÇirkin kızlara şu tipimle bile bakmam. Ben de yakışıklı değilim de çirkin bulduğum hiçbir kız ilgimi çekmez.
Hiçbirine yüz verme aga güzelleri de çok baştacı yapma.03 YorumlaDikkatimi çekti de neden olumsuz cevaplara hakaretle yanıt vermişsin, sen soru sormuşsun onlar da cevap vermiş görüşlerini belirtmişler yani. Sen bence yanına güzel kız aramaktan önce üslubunu düzeltmelisin.
23 Yorumla1 . Sana niye çirkin kızlar geliyor çünkü kendilerine en yakın seni buluyor olabilirler 2. Niye çirkin erkeklerin yanında hep güzel kızlar çünkü öyle bir çene var ki konuşmasıyla etkiliyorlar
01 Yorumla
+1 yılSen cirkin kız istemezsen ahmet istemezse mehmet istemezse kim isticek bu kızları ben mi isteyeyim.
015 Yorumla- +1 yıl
Cirkin kız yoktur eğitimi olan her kız bence bir şekilde kendini gösterir :) konuşmasıyla yaptığı işle giyimiyle bence içleri daha güzel oluyo :) egolu olmuyo falan :) erkeklerde de böyle biraz farkı varsa çirkinlik önemli değil sempatik hareketleri kendini bilmesi giyinisi güzel olması baglayabilir kızları ben öyle düşündüm.
- +1 yıl
Yakisikli sempatik değilse neyleyim öyle adamı :))
- +1 yıl
Yakisikli adam sempatik degilse dicektm yanls anlasilmasn
- +1 yıl
Yıllardır bunu soracak bir kız arıyorduk... Getirin çikinleri kurbanı bulduk..
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
Cirkin kızlar benimde bacım :)))
- +1 yıl
Yok sevgilim tam istediğim gibi neden konuyu degistirelim ki rahatsızlık duymadm :)
- +1 yıl
Yok yok :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cok mu büyük konustun ki ne:)) bana da hep kisa boylular denk geliyo. Buyuk konustugumdan heralde
06 YorumlaTatlisin.. merak etme guzel olup ici kotu olan niceleri var napcaksin akli baskasindayken guzellegini? Bosver boylesi daha iyi belki bilemezsin
03 Yorumla
+1 yılcirkin kiz yoktur..
güzle bakan güzel görür
cirkin bakan cirkin00 Yorumladostum sende o kadar güzel değilsin şimdi açık konuşalım ha senin güzellik anlayışın nedir bilemem ama seni de alacak birisi çıkacaktır elbette
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel kiz havali olur ama kaderi hep cirkin olur derler neyse guzel kizlar genelde fantazisi olan erkekleri secerler
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende çirkinsindir sorunu dışarıda arama kendine bak :D
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılatın kafası mafası senden daha icraatlı ;)
E sende cirkinsin tencere kapak iste dengini bulmussun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini çok mu yakışıklı zannediyorsun?
Ben olsam seninle çıkmayı bırak göz göze bile gelmekten kaçardım.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbi bir git yaa
benim hiç sevgilim olmadı (yaz aşkları hariç sen benden) iyisin kanki:D
11 YorumlaCirkin kiz yokki sen oyle bulmussun onlara dunya guzeli dienler var:)
114 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır Allahtan günah bu yaptıgınız bunu unutmayın. karşınızdakini begenmiyorsanız çıkmayın kimseyle...
00 YorumlaNiye çirkin kiz diye hitap ediyorsun ki. Sende pek iyi sayilmazsin?
10 YorumlaÇünkü güzelliği hep dış görünüşte arıyorsun
Gerçek güzellik içte olandır00 YorumlaKime göre güzel bence dış gorunusten önce içine bakmayi dene çünkü insanların ruhu guzel olmadiktan sonra gerisinin bir önemi kalmiyo
00 Yorumlacok yakisikli olmadigin icin :P saka saka. uzulme herkesin basina geliyordur
07 Yorumla- +1 yıl
kizmalarinin sebebi kaba bir sekilde dile getirmen. cunku insanlara hep onemli olan ic guzelliktir denmistir. hakli bu laftir da ama bence en dogrusu insanin hem ic dunyasinin hem de dis gorunusunun uyumlu olmasidir. ama tabi Allah herkesi ayni yaratmiyor. ne insanlar var yuzu guzel ici cirkin. yaninda 5 dk duramazsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki tatlı valla :
https://hizliresim.com/78ajEl00 Yorumlasen çirkinsindir belki :D bakıştığın kızlarda öylesine sen bakıyosun diye bakıyodur :D
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfil fotoğrafını gördükten sonra o çirkin kızlara sahip çık , bir yoklukta gelmişler . tipe bak birde isyan ediyor
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılulan bana romeoo derler.
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılSanki Kendisi Cagatay Ulusoyda Bana çirkin kızlar denk geldi diyor mk :D
10 Yorumla Güzel kızlar seni beğenmiyorlardır
İticisindirr :D03 Yorumlagüzel kızların kıymetini bilmediğinde cirkinlerle cezalndırılıyor olmayasın ve çirkinden kastın ne.
07 Yorumla
+1 yılyanına çirkinler geliyorsa sende güzellerin yanına git.
00 Yorumla
+1 yılBelki karakterinde sıkıntı vardır ya da başka bişey vs arkadasım
00 Yorumlahacı kıymetini bil bana çirkinde gelmedi hiç hayatım boyunca canlı olsaun yeter diyenlerdenim
00 Yorumla
+1 yılÇünkü Güzel Kızların Seçeneği Çok Kardeşim... Sonrada Neden Çirkin Kızlar Hep Yakışıklı Erkeklerle Birlikte Diye Ağlıyorlar :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaskan Yanina gelmelerini beklersen sonuc dogal. Guzel kizlar pek yanina gelipte bisey demezler genelde. Sen gitceksin. Beklersen daha cook beklersin
00 Yorumla
+1 yılÇirkinde insan knk öyle deme kimse vücudunu seçemiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm :D
1. güzel çirkin ayrımı yapma 2. çirkin kadın yoktur makyajsız kadın vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlarda Allahın yarattıkları niye öyle diyosun sen çirkin olsaydın güzel olurmuydu
00 Yorumla
+1 yılCunku sende pek ahim şahim yakisikli deilsin :))
12 Yorumla- +1 yıl
Aynaya baktiysan yansimani gormussundur ne yalan soyliyim tipsizsin bana gore ben begenmedim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende tipsizsin çünkü
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMimlendin. Haberin ola.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuruşunda bir şey ilgilerini çekmiyor olabilir mi?
01 Yorumla
+1 yılSen onlara git ozaman:)
01 YorumlaGüzel kızlar havalı olur 😜
01 Yorumla
+1 yılDoğanın kanunu bu. Armudun iyisini ayılar yer
210 Yorumla- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
iyi bir armut olduğumu sanmıyorum ama genelde ayı buluyo :D ya huydan ya tipten
- +1 yıl
güzellik konusunda iddialı değilim görecelidir çünkü
- +1 yıl
ay amma irdeledin yahu napıcaksın nası buluyosam buluyorum kendimi
- +1 yıl
ay yavşıyo sandığımdan değil ama nasıl bir kuyruk acın varsa öyle anladın. cevabı verdim hala irdeliyosun o yüzden sinir bozucu yani.
+1 yıl:D zıt kutuplar birbirini çeker dostum ;)
10 YorumlaBigün denk gelir sikma canını 😌😌
04 Yorumlasenin tipsiz olmandan kaynaklanıyo olabilir?
13 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem