Örnek vermek gerekirse ; Zayn Malik'e aşık kezban kız modeli.
Neden beni sürekli çirkin kızlar buluyor?
Örnek vermek gerekirse ; Zayn Malik'e aşık kezban kız modeli.
Güzel kızların egosu buna izin vermez de ondan :D sen ayagina gideceksin başka türlü olmaz
Haklı olabilirsin :/
Ama bazen güzel kızlar da gidiyo görüyorum sosyal medya da falan ünlü olmak falan mı gerekli :D
sadece o değil. çok ünlü değil hm tanınmış birisi diyelim. çevresi var sosyal popüler öyle ülke çapında falan düşünme normal bir popülerlik biraz da tip var para vs.
benim sosyal çevre çöktü :d 2 sene önce yeni bir şehre taşındık ailemin işi yüzünden arkadaşlar çevre herşey gitti. d lise 3 teyim arkadaşım vs var ama eskisi gibi değil samimi değil yani sadece okulda aynı sınıftayız diye ve bazen ps3 oynuyoruz dışarıda haftada 1 o kadar. sıradan kişiler. arkadaş da olmak istemiyorum karakterlerini tanıdım ikiyüzlü kıskanç yalancı tipler.
bu şehir değişikliği yüzünden arkadaş çevre vb herşey elimden gitti.
2 senem var ama lise3 ve lise 4. 2-3 sene yani üniye gidene kadar. az değil bence.
At fotografini bakalim? tipsiz olup kendini yakisijli sananlardan olabilirsin
Of o mallardan asla değilim buna emin olabilirsin. yakışıklı olmama rağmen kendimi tipsiz olarak görüyorum. öyle düşün onların tam zıttı gibi. herneyse konu bu değil neden güzel kızlar gelmiyo sorun burada.
gururuma yediremem :D
efeett :Pdsa sadramaz II. Arda :asf
sadrazamın sol :dasf neyse :d arkadas gibi yaklasamıyorum ben öğretirmisin :D?
iyiki erkek değilsin :dd hunter seni. asd
ya ben o işlerden koptum biraz genelde onlar yaklaşır ben avlardım. geçmişte bir hata yaptım arkadaş olarak yaklaştım ve hep öyle kaldım. teklif edince de benden uzaklaştı kız eskisi gibi olamadık bidaha yaşamak istemiyorum.
Niye erjek degil misin :D ben erkek olsam piyasada size kiz birakmazdim 😂😂
Ya o ara sikinti iste benimde oyle konustugum birisi var yakisikli olsa cikarim ama tipi icimi acmadigi icin arkadas ayagina yatiyodum sirf muhabbetini sevdigim icin sonra bu teklif edince gitti yani bozuldu aramiz sizinki de bu yuzdendir adjccj
Yani cidden yakisili ve hala arkadas kaliyosan o senin beceriksizligin buna da care bol bol kizlarla konusmak
aslında evet 11 yaşındaydım o işlerde yaniydim :D çok fazla aptallık yaptım kızı çok seviyodum ve küçüksün yani daha hamsın :D aptal oluyosun ve işi batırdım. şimdi olsa onu 1 haftada elde ederdim ama işte o zamanlar... geri alamıyosun ne yazık ki. o zamanlar çok tatlıydım yakışıklı değildim :asfas
zaten küçükken yakışıklı olunmuyo o yaşlarda zirve tatlı olmak tatlı olan kazanır ^^
asla unutmadım çünkü daha dünmüş gibi olması gerekiyor aynı hatayı yapmamam için :)
smile attığım güldüğüm anlamına gelmez -,-
smile atıyosun gülüyosun sanıyolar -,-
yalanlarla yaşıycağıma yılanlarla yaşarım -,-
tamam -_- güzel kızlarla arkadaş olarak mı yapıcaz bu işi nasıl oluyo anlatsana biraz?
illa arkadaş mı olmamız lazım :P
arkadas olalım mı :s
:d oyleymıs tamam tsk
Cevap
4Cevap
çirkin kız güzel kız diye bir sınıflandırmaya sokuyosan insanları daha karakterin daha tam oturmadığından yalnızsındır belkide.
efett :d ama2. güncellemede yazdım. '' Şunu söylemem gerekli. Evet tip en önemli şey değil iç güzellik de önemli ama biz ruhlar dünyasında yaşamıyoruz. ''
çok sığsın bebek hemde çok :)))
oo genelde ben kızlara öyle derim :^)) güzle geldi bidaha de :DDd
Gercekten yakisikli olsan huhuuu etrafin kizdan gecilmezdi
gerçekten yakışıklıyım ve seçiciyim senin güzel dediklerin benim için sıradan
evet bu yüzden seçiciyim :) güzelliğin yanında boş bir beyinin hiçbir faydası yok.
Nasip , kısmet , hayırlısı
( bu üçlü çok güzeldir )
abv onların :dasf
Doğanın kanunu bu çirkini çirkin güzeli yakışıklısı bulur 😆
Gerçekten mi :D bu kural gerçekmi asfas
tanışmak için falan ne yapılması lazım?
Güzel kizlar mal sevmiyor
Alakası yok o evde kalıcağını anlayan veya para için g*t veren kasarlardır.
bu tamamen farklı
Sorunu biraz kendinde aramalısın :Ç)
Abi düşünüyorum kıza bakmıyorum bile normal davranıyorum. okulda bile tanımadığım bir kız teklif etti konuşmuşluğumuz bile yok. benim tipim değildi kız. ben onun arkadaşından hoşlanıyodum aslında o etseydi keşke. p bir de ben lise 3 üm kız 1 yaş büyüktü. d
güzel kızlar gelmiyo sanırım görüşlerden bunu anladım :D
nasıl yani :D?
evet genelde çoğu kızla gözgöze geliyorum daha çok güzellerle ama bişey yapmıyolar sadece sürekli bakıyorlar :D ama az çok hoşlandıkları belli oluyo hamle yapmasalarda
o ne demek öyle :'(
Biz kimsenin ayağına gitmeyiz 8)
Çok yakışıklı çekici olsa bile mi? :D
Hoff onların bir milyon egosuyla mı uğraşacağım :D çok isterse kendi gelir :D
Onu diğerlerinden ayıran şey de ego dediğiniz şey kendine güven gerçek güven -,-
Tamam şöyle düşün , bakışıyosunuz göz göze geldiniz ve çocuktan hoşlandın nasıl bir hamle beklerdin ondan?
Havalı ve kibirli olmak mı :D
yazdığımı okudun mu :s
Hee yeni gördüm onu :) gülümseyip bir merhaba diyebilir mesela :)
Kaderinde güzel yok şansına küs 😄
bakir ölürüm o zaman :Dd
Yakışıklıysan neden kendini gizleme gereği duydun
sorun bu mu
çıksam bile pp yok bişey gözükmez..
kaderin çirkinse gülümse :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar