bütün kuzenlerim o kadar güzel ki sadece onlarda değil hep yakın arkadaslarimda kiskandiğimi düşünmeyin ama genelde yengelerim teyzelerim dayilarim bizi yan yana görünce boylarimizi karsilastıriyorlar ben 1.55 onlar 1.70 ve 1.80 arasında bıktım onlarla bulaşınca hep sevgilerimden bahsediyorlar kendimle barışık bir insan değilim ve şöyle bir karar aldım kimseyle ne bulusucam ne gorusucem
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzellik göreceli bir kavram bence sen hep yanlış insanlara denk gelmişsin ki böyle bir düşünceye girmişsin ama bu senin suçun değil onların ayıbı
Belkide ama genelde herkesin düşüncesi boyle
Yahu sen herkesin düşüncesine ne bakıyorsun bende eleştirildim o marka araba alınmaz tutulmaz kıyafet alıyorum böyle gömlek mi olur yani senin ya da bir başkasının dış görünüşü değil olay olay kırıcı olduğunun farkında olmadan herseyi eleştirmek öyle bir milletiz ki bazen eleştiri yarısına giriyoruz bunu gerçekten yaşadım çocukken bana bak bana deyip biri len gel buraya deyip biri eleştiriyordu şimdi Allah’a şükür saygı duyulan bir insanım diyeceğim o ki başarını eleştiremezler bınu da unutma diyeyim artık sana
Benimde yapmak istediğim o çok başarılı olup o sadece guzeliginden dolayı saygı gören kızlardan daha çok saygı gormek kimseyle isim yook öyle düşünüyorsunuz bari dile getirmeyin ama hepside beni seven insanlar sohbetimi arkadaşlığimi bazen şaka yapıyorlar gülüyorlar egleniyorlar o ara tabi benim kalbim kırılıyor farketmiyorlar bile
Aynen de yazdığın gibi e sen sorunu çözmüş ne yapman gerektiğini bulmuş kendini biraz toparlamışsın bitirmişsin olayı tebrikler
Hayır ya başarı kısmında sorun var işte Üniversitese sınavına girecem çalışmıyorum bu gün başlıcam ama bir ayda ne yapabilirim bilmiyorum
Sen iyisi mi 1 sene daha bu eziyeti kabullen
Hata yapmışsın
Saten ikinci senem yeni aklim başıma geldi bu ay elimden geleni yapayım gelecek seneye bakarım sağol yorumun icin😊
Sen dedin ya herkes şu an bana saygı duyiyor nasıl basardin onu😊
Hiç kolay olmadı ben okumadım 3 işte falan çalışmıştım ağır işlerde 2 sene falan sonrasında bir şekilde Drone operatörlüğü işimi buldum ayrıyeten farklı bir iş daha yapıyorum kovalamak gerek askı parayı işi hiçbiri kimsenin ayağına gitmiyor maalesef
Aynen öyle bende kovalicam 😊
Başarılar dilerim 🤚🏼😊
Teşekkürler 😊
Eklesene
genelde çirkin olduğunu düşünen kızlar hep güzel çıkıyor
Yok ya öyle değil kısa sisko çirkin biriyim 😂😂
kilolu kızların yüzü daha güzel oluyor genelde fiziğe bir şey diyemicem
Yüzümde güzel değil koca bir burnum var içe doğru küçük gözlerim var yani cirkinim 😂😂
sana öyle geliyor olabilir bir şey diyemiyorum :D
Öyle valla 😂😂
görmeden yorum yapamam :D ama bence yanılıyorsun
Yanilmiyorum ama yinederim sağol yorumun için 😊
rica ederim ama bozma moralini kilo verilir gider
Tamam ☺
Görüşme o zaman kuzenlerinle
İstemesem de onlar geliyor beni çağırıyorlar cagirdiklarinda saten gitmiyorum bizim eve gelince zorla dışarı çıkarıyorlar beni
Yürüyemiyorum, etrafındaki herkes niye koşuyor?
Gerçekten genelde takmıyorum herkes dile getirince sorun etmeye başladim birseyde diyemiyorum herkesten uzaklaşmaya çalışıyorum genelde bu aralar tek başıma takılıyorum
İnsan hasta olunca da tek başına takılıyor. O yüzden en azından sağlığın yerinde olduğun için şükretmelisin. Çirkinlik dediğin şey makyajla estetikle düzelir ama bazı hastalıkların telafisi yok maalesef
Biliyorum rabbime hergün sukrediyorumda ama o kadar dile getiriyorlar ki güzelik ten daha önemli şeyler var ama kimsenin anladığı yok
Dile getiren insanlarla arana mesafe koy görüşme sorun kalmaz
Öyle yapicam saten sağol 😊
Rica ederim
Sana öyle geliyor
Böyle düşünme yaw
Nasıl düşuneyim hep dile getirdikleri bü ama😐