BEN PARAGÖZ MÜYÜM?

Merhaba arkadaşlar benim 3 yıllık gayet ciddi giden bir ilişkim var işsizim iş arıyorum. Sevgilim çalışıyor iyi bir işi kendine göre iyi bir maaşı var. Sevgililiğimizin ilk aylarında sevgilim işsizdi ve ben o zaman öğrenci bursu alıyordum onunla birlikte bir şeyler yiyip içiyor elimden geldiğince ona maddi manevi yardım etmeye çalışıyordum. İş bulup girdikten sonra o bu sefer bana ısmarlamaya başladı ben de mezun olduğum için bursum kesildi param kalmadı mecbur kaldım onun maaşından yemeye. Neyse ev eşyası bakıyorduk evlilik düşündüğümüz için başlayalım yavaştan bakmalara dedik ben biraz daha eli yüzü düzgün iyi markalara bakmak istedim sevgilim daha ucuz şeylere bakmayı tercih etti. Akşamında eve gittiğinde bana sen paragözsün nelere bakıyorsun isteklerin çok paragözce dedi ben şok oldum çünkü işe girmeden evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum üstüne bir de ben işe girdim varsayımıyla bakıyordum eşyalara. Kötü bir niyetim öyle sevgilimin parasını yemek gibi bir amacım yoktu. Ona çok kırıldım çok ağladım bir çare bulamadım beynimde onun o sözleri geçiyor gerçekten onurum ve gururum incindi. Sizce nasıl bir şekilde davranmalıyım?( Lütfen ayrıl falan demeyin yapıcı olalım yıkıcı değil)

BEN PARAGÖZ MÜYÜM?