GECELERİ ÇOK FAZLA DÜŞÜNÜYORUM?

sayılı arkadaşım var onlarla da çok fazla dışarı çıkmıyoruz yazan arayan da yok tüm gün evde oturuyorum okula gitsem de aynı bok farklı kafada ergen insanlar var iletişim kurabileceğim dertleşebileceğim insan yok. İki sene önce önemli bir sınava girdim ve normalde yapabileceğimden daha düşük bir puan yaparak ailemi hayal kırıklığına uğrattım şu an da bu yüzden kalitesiz bir hayat yaşıyorum yatağa girdiğim an karmakarışık düşünceler aklıma geliyor sürekli ailemi gururlandıramadığımı istediğim gibi bir gençlik yaşayamadışımı geçim sıkıntılarını babadan zengin kaliteli keyfine okuyan şanslı insanların hayatlarını dış görünüşümü kafaya takıyorum allaha inanıp inanmadığımı da bilmiyorum kısaca durumumu özetlenek gerekirse yaşamak bana boş geliyor okul bitince bir ev ve araba alabilmek için ölene kadar çalışacağım geçici saçmasapan arkadaşlıklr ilişkiler kuracağım tek aktivitem iş çıkışı bar yapmak olacak sonra da ölüp gideceğim ölümden ahiret var mı yok mu ondan bile emin değilim cidden çocukluğuma derdin tasanın olmadığı zamanlara dönmek istiyorum sanki öldüm de bedenen burdaymış gibi hissediyorum cidden sırf bu yüzden gecelerden nefret eder oldum düşünmeden edemiyorum nasıl geçer bu kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın
GECELERİ ÇOK FAZLA DÜŞÜNÜYORUM?