Arkadaşlar ben güneş tutulmasında güneşe güneş gözlüğü ile 30 saniye falan baktım ve 1 haftadır gözlerim hafif derecede yanıyor.
Göz damlaları kullanıyorum. Sizce bu nasıl geçer?
Arkadaşlar ben güneş tutulmasında güneşe güneş gözlüğü ile 30 saniye falan baktım ve 1 haftadır gözlerim hafif derecede yanıyor.
Göz damlaları kullanıyorum. Sizce bu nasıl geçer?
Kanka aynısını yaşadım, güneşe baktıktan sonra fakat bende göz körlüğü yaptı bulanıklık yani, doktor geçmez dedi ben 4 ay boyunca gözlerimi kapatıp belli bir yöne doğru çevirdim iyileşti bana mesaj at yardımcı olayım
Benim güneşim ultraviyole ışınları gözü yakmıştı bildiğin gözümde güneşin ışınları dönüyordu, bende tam tersine çevirip durdum gözümü iyileşti
Kanka bende göz körlüğü yok ama 1 haftadır geçmek bilmeyen bir ağrı var. Mesaj gönderemiyorum. Gözlerim çok iyi görüyor ama Biraz yanma acı hissi var. Nasıl olacak ki bu lütfen yardımcı ol
Bende göz körlüğü yapmadı. Gozlerim hala çok iyi görüyor sadece 1 haftadır biraz acı yanma hissi var.
Yardımcı olur musun kankaa Instagram Verde oradan yazayım
mirza_hercules13
Merhaba bana acil döner misiniz bende aynı sorundan muzdarip biriyim bildiğim gözümde küçük ışıklar dönüyor bazen beyaz parlama oluyor nasıl göz hareketi yaptın valla etmediğim dua kalmaz psikolojim bozuldu yakında da nişanım var ama kimseye diyemiyorumda
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?