Merhaba Arkadaşlar.34 yaşında bir bayanım. Mayıs ayı gibi Telekom’a gittim. orada birisi her gittiğimde bana anlamlı bakıyordu. Bu sefer gittiğimde adama verdiğim parayı unutmuş. Tekrar istedi. Verdim dedim bende. O derecede dalgındı. Beni sosyal medyadan ekledi. Kabul ettim. Konuştuk. Yüz yüze 3 kere görüştük. Birinci görüşmemizde bacaklarını açıp oturdu. Annen Baban ne iş yapıyor diye sordu bana. Yüzünde küçümseyici mimikler hissettim. İkinci görüşmemizde cafede karşılıklı otururken durup dururken ayağıma bastı. İnsanların içinde bacağını bacağıma değdiriyor. Dolmuşta giderken beraber yine bacağını bacağıma değdiriyor. Bir kere mesaj olarak dışarı çıkalım mı yazdı. Bende şimdi diyince bir hava alıp gelicem yazdı. Benimle kafa buluyor gibi arkadaşlar. Şu an ki konuşma güne başlarken günaydın canım gün içerisinde ne yapıyorsun bu kadar. Benden pasta istedi. Pasta getir yazdı. Çalıştığı yere pasta getirecekmişim. Yani sanki bişeyler emri vaki kullanmak gibi.4 ay oldu konuşalı tel numarası yok. Sadece ınsgram üzerinden. Beni çalıştığı yerin üst katı boşmuş orada sevişiriz dedi. Bilmiyorum ya dalga ya gerçek diyor. Tamamen herşeyi kullanma yönünde. Eğer aynı şeyler devam edecekse engelleyeceğim.4 aydır aynı şey günaydın canım gün içerisinde ne yapıyorsun? Sen ne yapıyorsun diyince işten eve diyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Seni takılmalık olarak görüyor. Cinsellik peşinde. Salla gitsin bu g. zekâlıyı
Evet aylardır konuşuyoruz. Benimle sadece takılıyor. Belki evli bilmiyorum. Bana bacakların çok seksi dedi. Kalçalarıma takık. Ayağına pasta istedi. Amaç pasta değil heralde beni oraya çekmek.
Sapığın teki işte. S. ktir et gitsin
Sanki konuşacağın adam mı kalmadı dünyada
içine sinmedi ise hiç emek verme, onun yaşı kaç
İçime sinmedi. Onun yaşında aynı. Belki evli Ya da boşandı. Aylardır konuşuyoruz günaydın canım ne yapıyorsun canım bu eve gidiyorum canım . Topu topu 3 kere görüştük. Onda da dokundu. Ayağına pasta istemesinin sebebi beni oraya çekmek heralde. Sinmiyor.
Sen kibar beyfendi bir kişilik seviyorssun, içine isnmedi ise insan yinede bir meraka oluyor. Profılınde bu kişiden defalarca bahsetmişsin. Uyum yoksa boş ver
kuzum sen bu çocukla evlenmemi istiyorsun sevişmekmi önce kendin ne istediğine karar ver
Böyle birine seninle evlenmek istiyorum mı diyim.
sevişmek istiyorsun yani
Amacı belli yani canım anlamadın mi sen daha
Yani amaç pasta niyetine beni oraya çekmek heralde.
Oraya çekip sevişmek başka amaç yok kanksss
Aynen öyle
Vur kicina tekmeyi canoooo
Şimdiye kadar aklın nerdeydi? Gerçekten anlamıyorum. Bir erkek ilgi gösterince hemen yeleknler suya
Durduğun hata engelle gitsin kullanacak seni işte amaç bu
Yani evet. Adam bacakların çok seksi dedi. Kalçalarıma takık.
Kanka kaçarak uzaklş derim biraz gevşek bi tip sanki sen ses ermedikçe istediğimi yaptırırım kafasına girmiş o hayatından çıkar derim nasıl rahat huzurlu olursun gör o zaman
Yani aylardır konuşuyoruz günaydın canım ne yapıyorsun canım olay bu. Aylar içerisinde yüz yüze 3 kere görüştük. Onda da dokunmalar. Aradan zaman geçti adam kendi bencil hayatında.
Senin tepki vermen lazım dı o baktı ses etmiyorsun aşmış biraz bence hiç uğraşma Abaza belli ki
Tabiki Abaza.
O zaman napıyorsun siliyorsun yol veriyorsun bu kadar basit sen eşya mısın da
Aynı şeyi 30 kere yazıyor mk yeter lan neyin peşindesin
Amacı belli daha kıvranıp duruyor söyleyemiyor istediğini bırak gitsin yorma kendini
Yok yorduğum yok. Aylardır konuşuyoruz. Günaydın canım ne yapıyorsun canım eve gidiyorum canım bu. Yüz yüze görüşeli3 ay geçti. Görüştüğümüzde dokunmalar.
Yokluyor işte fırsat arıyor içten pazarlıklı
Evet içten pazarlıklı sinsi Yani.
Biliyorsan uzak dur öyleyse :)
O zaman mesajlarına cvp vermemek.
Farkındaysan durumun ne yapman gerektiğine sen karar vermelisin
Birde o kadar aylardır da konuşmuşsun 😐
Evet aylardır konuşuyoruz. Adam işten eve evden işe. Günaydın canım ? Gün içerisinde ne yapıyorsun? Bu aylardır dediği. Ayağına pasta getirecekmişim. Amaç pasta değil heralde beni oraya çekmek.
o kişiyle iletişimini bitir
Seni durtmek istiyor. Guzel dolgun biseysin heraldd
Nerde oluyor bu olaylar abla
Bu dediğin kişi Telekom da mi çalışıyor yoksa bayi telwkomda mi
Telekom
Telekom dediğin bu bayiler mi
Uzak dur.
senden her erkeğe lazım
Uzak engelle gitsin
amaç belli burada