Yanlış kişiyle arkadaş oldum sizce nasıl yol izlemem lazım?

Merhaba Arkadaşlar.34 yaşında bir bayanım. Mayıs ayı gibi Telekom’a gittim. orada birisi her gittiğimde bana anlamlı bakıyordu. Bu sefer gittiğimde adama verdiğim parayı unutmuş. Tekrar istedi. Verdim dedim bende. O derecede dalgındı. Beni sosyal medyadan ekledi. Kabul ettim. Konuştuk. Yüz yüze 3 kere görüştük. Birinci görüşmemizde bacaklarını açıp oturdu. Annen Baban ne iş yapıyor diye sordu bana. Yüzünde küçümseyici mimikler hissettim. İkinci görüşmemizde cafede karşılıklı otururken durup dururken ayağıma bastı. İnsanların içinde bacağını bacağıma değdiriyor. Dolmuşta giderken beraber yine bacağını bacağıma değdiriyor. Bir kere mesaj olarak dışarı çıkalım mı yazdı. Bende şimdi diyince bir hava alıp gelicem yazdı. Benimle kafa buluyor gibi arkadaşlar. Şu an ki konuşma güne başlarken günaydın canım gün içerisinde ne yapıyorsun bu kadar. Benden pasta istedi. Pasta getir yazdı. Çalıştığı yere pasta getirecekmişim. Yani sanki bişeyler emri vaki kullanmak gibi.4 ay oldu konuşalı tel numarası yok. Sadece ınsgram üzerinden. Beni çalıştığı yerin üst katı boşmuş orada sevişiriz dedi. Bilmiyorum ya dalga ya gerçek diyor. Tamamen herşeyi kullanma yönünde. Eğer aynı şeyler devam edecekse engelleyeceğim.4 aydır aynı şey günaydın canım gün içerisinde ne yapıyorsun? Sen ne yapıyorsun diyince işten eve diyor.

Yanlış kişiyle arkadaş oldum sizce nasıl yol izlemem lazım?