Arkadaşlar yanlış bir kişiden hoşlantı oldu ne yapmam lazım?

Merhaba Arkadaşlar.34 yaşında bir bayanım. Mayıs ayı gibi Telekom’a gittim. Yani Telekom’a kaç kez gittiysem orada biri bana anlamlı bakıyordu. Neyse bana sosyal medyadan istek yolladı. Kabul ettim. Sonra konuşmaya başladık.3 kere yüz yüze görüştük. İlk görüşmemiz de bacaklarını ayırıp oturdu. Sonra bir ara lavaboya gitti. İkinci görüşmemizde Cafeye oturduk. Orada durup dururken ayağıma bastı. Dışarı çıktık. Bacağını bacağıma değdirdi. Dolmuşa bindik. Yine aynı hareketleri yaptı. Bacağını bacağıma değdirdi. Arkadaşlar konuşma samimi şekilde geçmiyor. Tel numarası bile yok bende. Evime gel dedi. Evine gelirsem bana geçmiş olsun dedim. Gülücük attı. Ev planı tutmayınca bu sefer iş yerine çağırdı. İş yerinin üst katı boşmuş. orada sevişiriz diye yazdı bana. Bu olayı yakın arkadaşıma anlattığımda bir erkek üst kat boş dediyse herkese o teklifi yapmıştır dedi. Fakat arkadaşlar genelde bana yazan o taraf kendisi yani. Bu kişiden uzak durmaya çalışıyorum. Sosyal Medyada bu ara ben ne atarsam oda aynı şekilde mutlu foto fotoğrafları paylaşıyor. Gözlük takmayan adam gözlük takmaya başlamış. Yani değişik biri. Yazmıyorum kendisine. Yani bacak değdirmek sapıklık.

Arkadaşlar yanlış bir kişiden hoşlantı oldu ne yapmam lazım?