Yanlış kişiye snap attım ne yapabilirim?

Ben Bi bok yedim ama yanlışlıkla yaptım. Sevgilime snapten tahrik edici bir video çektim ve gönderdim ama aslında yanlış kişiye yani kuzenime attım, farketmem uzun sürmedi hemen sildim, kuzenimden cevap gelmedi bir kaç gün oldu hiç yazmadı aramadı, daha sonra başka bir kuzenimin düğününde karşılaştık, ben sigara içmek için biraz arka tarafa geçtim orası da karanlıktı telefonun flaşı ile görüyordum etrafı sonra kuzenim geldi ama o an gözüme çok farklı gözüktü o uzun karamel rengi saçları salıktı çizgili bir gömlek altına da kumaş pantolon giymiş çok yakışıklı gözüküyordu ben yurt dışında yaşadığım için çok sık görüşememiştik o yüzden baya da büyümüş kalıplanmıştı, o an maalesef ki etkilendim ve onu eşsiz güzellikteki at ışığı altında doyasıya öpmek istedim fakat kendime engel oldum daha sonrasında hiç bir şey olmamış gibi sigaramızı içtik ve kalktık gittik ertesi gün görüşmek istedim fakat işlerim var müsait değilim dedi ve geçiştirdi. En sevdiğim kuzenim diyebilirim ne yapıcam ben, çok utanıyorum
Yanlış kişiye snap attım ne yapabilirim?