Bu adam ne yapmaya çalışıyor sıkıntı bende mi acaba?

Narsist bir kocaya, 3,5 yaşında bir evlada sahibim öyle bir psikolojik baskı üzerindeydim ki artık yaşayan bir ölü gibiydim evi b*k götürüyor ben akşama kadar yataktan sadece çocuğun karnını doyurmak ve çizgifilmini değiştirmek için çıkıyordum. Son zamanlarda İntihar senaryoları kurmaya başlamıştım. En sonunda dayanamadım biletimi aldırdım babama ve Bi cesaret memlekete geldim o kadar sıkıntıyı bana o yaşatmamış gibi birde ona üzüldüm ki evladından ayrı kaldı diye Bi kaç gün yalvardı özürler diledi affettim tamam dedim bu sefer inanıyorum cumaya biletimi alacaktı. Dün evlilik yıldönümüydü Bi hediyeyi geçtim dalga geçer gibi kutladı. Neyse dedim bugün görüntülü aradı oğluyla konuştu bana nasılsın diye sormadı 20 dk boyunca neden o zaman gelmemi istiyorsun diyince de sen hep kafanda kuruyorsun diyip duruyor aklı sıra onu terkettiğim için beni cezalandırıyor trip atıyor telefonu kapattım beni engellemiş valla ben bişe anlamıyorum bu adamdan anlayan var mı ne yapmaya çalışıyor. boşuycam sonunda herhalde yolun sonu bu şekilde görünüyor
Bu adam ne yapmaya çalışıyor sıkıntı bende mi acaba?