Ne yapmaya çalışıyor bu adam? Kafası mı karışık?

Şirkette biri var o 27, ben29. Hakkında ne düşündüğümü sorardı ilk zamanlar.“Ben bu şirkette olduğum sürece seni korurum “ dedi. Dikkat çekici bir güzelliğin var, hanım hanımcıksın, çok tatlısın “ dedi. Yüzüm düşse hemen noldu der. Haftasonu buluşmak istiyor vs. Bir gün buluştugumuzda, “hayatın hep böyle yalnız geçmez, bir gün sana destek olacak eşin olur, sen düşündüğümden iyi birisin ” dedi. Neyse, ilerleyen günlerde öptü bir anda. Bu ne demek oluyo vs tartışırken “ bizim senle bi arada olmamız zor gibi “ dedi. Sen ikide bi ailemin yanına gidicem Ankara’ yı terkedicem diyosun dedi. Kimsem olmadıgı için öyle diyorum dedim. O da “ hep senin yanında olcam, elimden geleni yapacağım “ dedi. Zamanla tavrı yine destekleyici oldu, bir şey olsa yine hemen yanımda olur. Biri senle ilgilense kıskanırım ofiste dedi. “ ilerleyen zamanlarda sana güzel şeyler söylicem” dedi. Ne ile ilgili dedim senle ilgili dedi. burada neyi kastetti? Yurtdısına gitme durumu cıktı tam net degil ama seni de götürcem diyip duruyor.
Ne yapmaya çalışıyor bu adam? Kafası mı karışık?