Ne yapmaya çalışıyor bu adam sizce?

Önceden çok ilgiliydi, sürekli arar mesaj atar vsama benim ona hislerim oldu ne bilmiyorum artık sert yapamıyordum pek. Ben de ilgilenmeye başladım, sonra bu adam birden kendini geri çekti mesaj yok arama çok nadir. Ama konuştuğumuzda da gayet güzel konuşuyor ilgili de çok, watsappdan durumlarımı son görülmemi hep takip ettiğini söylüyor hep. Ben zaten böyle bir durumda yazmam aramam doğru olmayacağını düşünüyorum, ondan bekliyorum. Evet yalan değil bunun bu davranışları aslında beni ona çok itti, sürekli aklımdan çıkmıyor adam hiç neden bilmiyorum. Dikkatimi bir şey çok çekti arkadaşlar, watsappta sürekli profil fotoğrafını değiştiriyor ve hakkında kısmını sürekli değiştiriyor. Amacı ne çözemedim ben bu adamın, hani yazmıyor da arada arıyor. Durumda bir şey paylaşıyorum seven adamla ilgili bu kalkıp beni arıyor seni bırakmadım ben ha hiç bırakmıcam hiç diyor.. Sizce bu Adam cidden seviyormu ediyormu aşık mı dediği gibi, amacı ne olabilir sizce. Ve benim nasıl davranmam gerekir bu adama ki, bana kalksın mesaj atsın arasın etsin ilgili olsun çok ilk zamanlardaki gibi. lütfen değerli arkadaşlarım, biliyorum uzun oldu ama inanın çok çok kafam dolu bunlarla
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi yine hakkında kısmını değiştirdi
Güncellemeler
+1 yıl
Ayyy ben bu adamı yolucam en sonunda..
Ne yapmaya çalışıyor bu adam sizce?