Sizce bu erkeğin niyeti ne ne yapmaya çalışıyor?

Yaşım 25 konuştuğum adam da 33 yaşında aramızda 8 yaş var yani ve ben onla pubg den tanıştım ama ilk tanıştığımızda ben eski sevgilimle toksik bir ilişkideydim onun da kurtulmaya çalıştığı bi sevgilisi vardı sonra ikimiz de bi zaman sonra sevgililerimizden ayrıldık ve iyi anlaştıkça birbirimizden hoşlandık o dönemden beri beraberiz. Benim geçmiş ilişkilerimde sevgililerimin yaşları bana yakındı normalde en büyüğüyle aramda 3 yaş vardı sadece yani hayatımda ilk defa böyle büyük biriyle konuşuyorum. Kendisi evlenmemiş hiç bekar bi erkek. Oyunda çok kız arkadaşı var ama arkadaşlarıyla beni de tanıştırdı kızlara nasıl davrandığını kızların ona yaklaşımını filan biliyorum hep lakin arkadaşken bi ara biz ayrıldık o da listesinde ekli olduğu kadınlardan biriyle flört etmişti kısa dönem o kadında evlenip boşanmış 2 de çocuğu var yani. Onla yakın olduğu zamanlarda sert tepki gösterdim o da kadını bıraktı bana geri döndü şimdi o kadınla konuşmuyor hep benim yanımda hep benimle ilgileniyor arıyor soruyor benle oyun oynuyor filan benimle sevgili yani. Ama şöyle bi durum var benimle akşamları c*nsell*k konuşmak istiyor bende ondan hoşlandığım için izin veriyorum istiyorum onu ve karşılık veriyorum telefondan bişeyler filan yapıyoruz bazen ama arada düşünüyorum acaba beni kullanıyor mu yoksa gerçekten hoşlanıyor mu, bazen onun da benden hoşlandığını hissediyorum ama bilmiyorum artık bir yerden sonra bunların olması beni yoruyor
Güncellemeler
1 yıl
Yardım
Sizce bu erkeğin niyeti ne ne yapmaya çalışıyor?