Bu adamın sorunu ne?

Düb oglen 11 de kocama mesaj attım : bu aralar kendimi çok ihmal edilmiş hissediyorum senden ilgi bekliyorum haberin olsun (sitem ve şikayet dolu uzunca bikac saydirik mesaj daha )

Neyse gördü çok yoğunum ama sonra konuşalım dedik tamam dedik

Öğlen 1 oldu baktım yazan cizen yok tekrar aradım biraz dusunebildin mi senden cvp bekliyorum bişey yazarsan bu konu akşama uzamaz gibilerinden gözdağı verdim.

Seni çok seviyorum karıcim ihmal ettim kendime çeki düzen vericem gibi bı mesaj (, benim durtelemem ile geldi)
Ama kendim dürtüp alınca benim için bişey ifade etmedi

Sussun diye atılmış bir msjdi. Neyse yine biraz saydirdim msjla. Sonra. Aksam oldu suratım düşük yemeği yedik , yine bekliyorum hicbisey yok.
Bak ben bugün erken yaticam şu konuyu konuşalım dedim yine dürttüm,
Suratım aşık görünce (o bı fazla yapar sen kuyruğu dikersen ben de dikerim diye) konuscak biseyim yok dedi.

Ben bı fazla saydirdim.
Sonra biraz diziye falan bakarken yumuşar gibi olduk ben öptüm, benden yüz bulunca bana kese yapar mısın dedi olur dedim sonra neyse sonra şimdi boş ver dedi gitti krem getirdi ellerim çok kurumuş bana krem sürer misin dedi
Kremini sürdüm,
Sonra sırtımı kasir misin dedi sırtını da kasidim
Sonra meyve tabağı kuruyemiş koydum diziyi öyle izledik ,
Sonra bı baktım kendime,

Sonra ee hani ben ilgi bekliyordum dedim

Konuyu ne yaptı etti dolandırdı kendine getirdi

Ben sensiz karar veremiyorum sana bagimliyim bu beni çok rahatsız ediyor kendim yok gibiyim sensiz falan dedi acaba sebebi ne dedi

Bide oturup onun psikolojik sorununu araştırıp ,
Senin annen baban duygusal olarak seninle ilgilenmediği için ben çok ilgili olduğum icin bana bağımlı olmuşsun gibi şeyler söyledim.

İyiki varsın dedi sarıldı uyudu.

E noldu benim ilgi?
Narsist mi bu adam ben mi saf im?
Bu adamın sorunu ne?