Arkadaşlar ben biriyle arada görüşüyorum kendisiyle bi ilişki felan istemiyorum zaten takıldığım biri sadece. Yazışmıyoruz sadece bana müsaitsen görüselim mi diyor arada bi. İlk seviştiğim zaman bana demişti ki bunlar aramızda kalırsa sevinirim dedi. Bende tabii ki öyle olacak aksi olmasın bence de demistim. Neyse bi gün yine görüştük ve arkadaşım aradı onunlayken. Beni uyardı, benimle olduğunu söyleme demişti bana. Bende, senden bahsetmeye meraklı değilim öyle bi niyetim yok zaten dedim. Sonra bir kez daha görüştük ve bana benden hiç bahsettin mi arkadasına dedi, merak etme bahsetmedim bunu dert etme artık dedim. O da dedi ki ya hayır merak ettim ne bileyim hiç benimlle ilgili bi sey söyledin mi, beni anlattın mı gibisinden dedi. Hayır dedim. Ve bu arada benim hayatımı da çok kurcalamaya basladı artık bulustuğumuz zaman bana çok soru soruyor. Hayatımı merak ediyor. Sizce bu adamın derdi ne böyle. Zaten son görüşmemizde ona mesafeli olalım imajı verdim instadan silelim birbirimizi dedim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anlaşılan arada sırada görüşülen biri olmak istemiyor artık, arkadaşlarına bahsetmis olman onu onemsedigini gösterir, bu yüzden merak edip sormustur
Yorumun için teşekkür ederim. O son görüşmemizden sonra hiç muhatap olmadık birbirimizle. Sadece doğum günümü kutlamak için yazmıstı bana o kadar. Yakında onu arayıp görüşelim demeyi düşünüyorum. Ama umarım beni çevirmez.
Roca ederimSen ne düşünüyorsun bu ilişkinin geleceği hakkında peki,
Ben hayatımda hala birini istemiyorum. Ama ona karşı ayrı bi şeyim var. Yani ne denir bilmem ki. Hoşlanıyorum sanırım ondan. Hosuma giden şeyleri var. Çevremdeki erkekler gibi gösteriş budalası değil. Ayrıca bana kibar. Dinleyici, bana bakısını bile seviyorum. Samimi geliyor. Ama sanki ilişkimiz olsa ikimizin de hevesi kaçar gibi geliyor. Sanırım birbirimizi elde etmediğimiz için istiyoruz ama elde etsek böyle olmazdı herhalde
Güzel açıklama ve mantıklı bir yaklaşım. Birbirinize hem yakinsiniz hem uzak, sizi birbirinize çeken şeyde bu sanırım
Bağlanmış sana kes ilişkiyi yoksa geçmiş olsun
İletişimi kestim 1 aydır hiçbir şekilde muhatap olmadık birbirimizle. Sadece doğum günümü kutlamak için yazmıstı. Şimdi ise ben istiyorum onu. Arasam mı görüselim mi diye düşünüyorum geçmiş olsun bana hakketten.
Sevişmek için mi istiyorsun duygusal olarak mı istiyorsun
Sevismek için istiyorum. Ya çok var sevismek için kedi gibi dolanan peşimde ama ben kimseyi istemiyorum bir tek o hitap ediyor bana. O yüzden onu istiyorum. Ayrıca derin duygular olmasa da hoslantı var ona özel bi çekimim var. Yani ben kalkıp "off sevismek istiyor canım" demiyorum "of onunla sevissek keske" diyorum
Sanırım bu ten uyumu oluyor. Yani senin yaklaşımın bu şekilde. Ama adam için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim, en azından şu aşamada anlattıklarına göre verdiği izlenim bu. Arayıp buluşabilirsin, sevişebilirsin ama adamda bu nasıl bir etki bırakır pek emin olamıyorum. Sana bağlanmışsa eğer ki öyle görünüyor bu buluşmalar artık ters tepmeye başlayabilir, zarar verebilir. Yine de senin tercihindir, dilediğin gibi yaşa 🌹
Teşekkür ederimm. Adamda ters teper derken ne anlamda ters teper yani beni mi reddeder
Olabilir. Olaya artık sevişme gözüyle bakmadığını düşünüyorum, senden artık bir birliktelik isteyebilir (sevgililik veya eş durumunu kastediyorum burada) ve sen ona bunu vermezsen o ihtimal ortaya çıkabilir
Anladım tesekkür ederim tekrardan
Rica ederim mutluluklar dilerim 🌹
Peki bundan sonra ne istiyorsun hem onun için hemde hayatına birini almak için
Hayatıma birini almama konusunda şu an değişen bi sey yok. Ama onunla görüsmek istiyorum ve içimden geldiği gibi davranıp onu arıyıcam umarım geri çevirmez beni
Hep merak ediyorum böyle tanisikliliklar nasıl olur nasıl başlar şaşırıyorum
Hiç beklemediğin anda oluyor. Bende beklemiyordum. Mesela ben gece hayatı olan bi insanım ve gece cluba gittiğinde bilirsin böyle bi muhatabının olacağını, seçeneğin vardır. Ama bu kişi öyle bir ortamdan değil beklemediğim bi anda oldu her şey. Ama detaya girmek istemiyorum sadece bu kararı yeter
Bende istiyorum Ankaradayım bulursan güzel olacağına emin olabilirsin
Yavaş yavaş abayı yakıyor sana
Bende şimdi basladım yakmaya lanet olsun ama ya
Oluyor böyle şeyler maalesef ten uyumu varsa dert etmeyin derim de iş sevgililik olunca kıskançlık filan çekilmez oluyor işte
Evli herhalde
Hayır değil onun iş yerine de gittim evine de. Evli olsa böyle bir sey yapacak bi adam da değil karakter sahibi olduğundan şüphem yok
Niye gizliyor o halde?
Bilmiyorum. Ama evli olmadığı kesin bilgi.
Hayatında kaybetmekten korktuğu biri vardır
Yakında öğrenirim varsa eğer ona ağzının payını verip uzaklasırım ama zannetmiyorum
Hoşlanmış olabilir ya da amaç farklı
Amaç farklı derken. Aramızdaki ilişkiyi anlamıssındır umarım
Anladım anladım o kadar saf değilim
İki ihtimal olabilir
Fb misiniz
Değiliz soruyu okumadın mı
Sevişiyoruz demişsin sevgili değilseniz nesiniz
Bi adımız yok ya kafaya göre takılıyoruz işte 😬
Olsun istiyosan konuş kabul etmezse görüşmeyi kes
Fb felan istemiyorum ya bana itici geliyor bu. Sevgili desen buna hazır değilim. Bence böyle birbirimizi arada yoklamak en iyisi su akar yolunu bulur
Bu yaşadığınız itici değil yani öyle mi
İtici değil çünkü görüstüğümüzde fb gibi direkt yatağa girip ayrılmıyoruz. Sevgili de değiliz her zaman birbirimize ulaşamıyoruz. Bulusuyoruz, konusuyoruz anlık yaşanıyor işte ya bakalım sonumuz hayrolsun
Böyle bir ilişkiden hayır bekleme bence
Olur beklemem