Bu erkeğin derdi ne?

Arkadaşlar ben biriyle arada görüşüyorum kendisiyle bi ilişki felan istemiyorum zaten takıldığım biri sadece. Yazışmıyoruz sadece bana müsaitsen görüselim mi diyor arada bi. İlk seviştiğim zaman bana demişti ki bunlar aramızda kalırsa sevinirim dedi. Bende tabii ki öyle olacak aksi olmasın bence de demistim. Neyse bi gün yine görüştük ve arkadaşım aradı onunlayken. Beni uyardı, benimle olduğunu söyleme demişti bana. Bende, senden bahsetmeye meraklı değilim öyle bi niyetim yok zaten dedim. Sonra bir kez daha görüştük ve bana benden hiç bahsettin mi arkadasına dedi, merak etme bahsetmedim bunu dert etme artık dedim. O da dedi ki ya hayır merak ettim ne bileyim hiç benimlle ilgili bi sey söyledin mi, beni anlattın mı gibisinden dedi. Hayır dedim. Ve bu arada benim hayatımı da çok kurcalamaya basladı artık bulustuğumuz zaman bana çok soru soruyor. Hayatımı merak ediyor. Sizce bu adamın derdi ne böyle. Zaten son görüşmemizde ona mesafeli olalım imajı verdim instadan silelim birbirimizi dedim.

Bu erkeğin derdi ne?