ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY SORCAM ACİL BAKABİLİR MİSİNİZ LÜTFEN AMA LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM MERAK EDİYORUM?

Ben Ankara da yaşıyorum 23 yaşında bir kızım ve hayatımda hiç sevgilim olmadı çünkü hiç teklif gelmedi ama şöyle bir şey oldu yani hep ben birilerinden hoşlandım birkaç kere platonik tek taraflı. Bu sefer de kütüphaneden ( Ankara 'da bir kütüphaneden) birisine sanırım aşık oldum bir arkadaş sayesinde çocukla tanıştık biraz olsun arkadaşimda benimle aynı zamanda tanıştı ama daha çok muhabbeti oldu tıp okuyormuş tıp okuyan bir çocuk bana bakar mı ben idari ve iktisadi bilimler fakültesinde son sınıftayım aynı yaşıtız bana bakar mı yani olur mu bu ama şöyle bişi var ınstagram'ı vesaire yok yani arkadaşım vasıtasıyla öğreniyorum nasıl olduğunu ama normal konuşuyorlar onunla da az az arkadaşım yazarsa anca nasılsin iyi misin iyiyim gibisinden arkadaşım da erkek bu arada benden büyük bayağı yani abim sayılır. Aklım fikrim sürekli onda yani yatarken onu düşünüyorum sabah kalk onu düşünüyorum yani tıp okumasa belki de açılırdım ama bilmiyorum hani şu an sevgilisi de yok onun ama stajları var okulu var dersleri var hani sürekli de gelemez kütüphaneye sanırım bu duruma ne diyorsunuz sizce olur mu yoksa olmaz mı?

ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY SORCAM ACİL BAKABİLİR MİSİNİZ LÜTFEN AMA LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM MERAK EDİYORUM?