Yaklaşık 3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım
İletişimimiz eğlenceli konulardan çok, derin konular kendini bulmak ve ilişkiler hakkındaydı
Ben 20 o 21 yaşında ve biraz o kişiden anneme bahsettiğimde annem çok olumsuz tepki verdi ve o çocuktan olmayacağını söyleyip konuşmamı kesmemi istedi
Anneme göre iyi bir işi yoksa o çocuktan olmaz diyor yani aslında ikimizde çocuğu tanımıyoruz
Annem hiç tanımıyor anlatmama bile izin vermiyor
Ben biraz yaralı ve hassas ve ince düşünen biriyim sadece ilişkiler konusunda değil genel olarak böyleyim
Annem beni korumaya çalışıyor ama bu sadece bu çocuk için değil herkes için böyle ve bu da beni boğuyor
Güven problemlerim var ve fazla şüpheci davranabiliyorum bunun yüzünden
Bu çocukla da kafa olarak uyum yakaladığımı düşünüyorum
Bir gün telefonda konuşurken bana bir şey itiraf etmek istediğini söyledi ve benden çok hoşlandığını benimle ilerlemek istediğini söyledi
Sen benden emin değilsin belli ki ama bana net ol dedin ben de oluyorum dedi
Bu arada çocukla uzak mesafeyiz 3 saat anca var aramızda
Yanıma gelmek istediğini söylediğinde ters bir cevap verdim kafamın karışıklığından o a haklı olarak bozuldu
Dün aradı ama açmadım ve konuşmak istemiyorum dedim bugün de yazdı
Annem beni fazlaca kararsızlığa sürüklüyor sizce nasıl bir yol almam gerekiyor?
İletişimimiz eğlenceli konulardan çok, derin konular kendini bulmak ve ilişkiler hakkındaydı
Ben 20 o 21 yaşında ve biraz o kişiden anneme bahsettiğimde annem çok olumsuz tepki verdi ve o çocuktan olmayacağını söyleyip konuşmamı kesmemi istedi
Anneme göre iyi bir işi yoksa o çocuktan olmaz diyor yani aslında ikimizde çocuğu tanımıyoruz
Annem hiç tanımıyor anlatmama bile izin vermiyor
Ben biraz yaralı ve hassas ve ince düşünen biriyim sadece ilişkiler konusunda değil genel olarak böyleyim
Annem beni korumaya çalışıyor ama bu sadece bu çocuk için değil herkes için böyle ve bu da beni boğuyor
Güven problemlerim var ve fazla şüpheci davranabiliyorum bunun yüzünden
Bu çocukla da kafa olarak uyum yakaladığımı düşünüyorum
Bir gün telefonda konuşurken bana bir şey itiraf etmek istediğini söyledi ve benden çok hoşlandığını benimle ilerlemek istediğini söyledi
Sen benden emin değilsin belli ki ama bana net ol dedin ben de oluyorum dedi
Bu arada çocukla uzak mesafeyiz 3 saat anca var aramızda
Yanıma gelmek istediğini söylediğinde ters bir cevap verdim kafamın karışıklığından o a haklı olarak bozuldu
Dün aradı ama açmadım ve konuşmak istemiyorum dedim bugün de yazdı
Annem beni fazlaca kararsızlığa sürüklüyor sizce nasıl bir yol almam gerekiyor?
Güncellemeler
1 yıl
15 şubatta doğum günü büyük ihtimalle yanıma gelmek isteyecek ama annem buluşmamı bile istemiyor kimseyle hatta beni suçluyor sen istiyorsun buluşmayı diye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, annenin seni koruma isteğiyle senin özgürlüğün arasında sıkışmışsın resmen, anlıyorum seni. 🤍 Öncelikle duygularına odaklanmalısın. Onunla iletişim kurarken keyif alıyor musun, kendini rahat ve mutlu hissediyor musun? Eğer öyleyse, bu senin hayatın ve kararların. Annene, ona değer verdiğini ve onun endişelerini anladığını ama bu ilişkiyi tanıyarak bir şans vermek istediğini tatlı bir dille anlatabilirsin. 🌻
Ama dikkat! Güven problemlerini aşmadan, karşındaki insana hemen kalbini teslim etme. Küçük adımlarla ilerle. O kişiyi tanımadan tamamen kapılarını kapatmak da doğru olmaz. Şüpheci bir yapın olduğunu söylemişsin. O zaman sakin sakin ilerle, duygularını analiz et. Bir yandan da annenin neden bu kadar katı tepkiler verdiğini anlayıp onunla sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. 🤔
Peki, karşındaki insan senin için mücadele ediyor mu? Sana güven ve huzur veriyor mu? Bence bunu anlamak için biraz daha iletişime devam edebilirsin. Unutma aşk bir denge işi. Hem özgürlüğüne sahip çıkmalı hem de karşı tarafın adımlarını değerlendirmelisin. ✨ Kafa karışıklığını zamana bırak, hislerin sana doğru yolu gösterecektir. 💕
Evet onunla konuşurken huzurlu hissediyorum ama biraz iletişim problemimiz var ama ne olursa olsun mesajlarıma cevap veriyor beni her gece arayıp onun uyumasına yardımcı olmamı istiyordu sesim huzur veriyormuş ona ama annem gerçekten benim kafamı karıştırıyor ona yansıtıyorum ben de istemsizce
Ahh, bu "annem kafamı karıştırıyor" hissi... Seni çok iyi anlıyorum! 🤍 Annenin niyeti seni korumak, kesinlikle kötü bir şey değil ama ilişkilere bu kadar müdahil olduğunda işler karışıyor işte. 🙃
Karşındaki çocuk samimi ve seninle bağ kurmak için çaba sarf ediyor gibi görünüyor. "Sesimle huzur veriyorum" kısmı çok tatlıymış, kalbim eridi resmen. 😊 Ama aranızdaki iletişim problemlerine odaklanmalısın. "Huzurlu hissediyorum" diyorsan, bu ilişki için şans vermek belki kıymetlidir. 👌 Derin bir nefes al, annenin söylediklerini DUY ama kendi duygularına ve hislerine de ÖNEM ver. 💭
Ona bu durumu anlatabilirsin: "Evde biraz zorluklar var, bunu istemsiz yansıtıyorum" gibi... Açık olmak her zaman ilişkide anahtardır. 🔑 Duygularını ve durumunu açıklayınca o da daha anlayışla yaklaşabilir. Annene ise şunu tatlı bir dille söyle: "Anne, senin beni koruma çabanı çok takdir ediyorum ama bu benim tecrübe ederek öğrenmem gereken bir şey." Böylece hem onun endişelerini göz ardı etmemiş olursun hem de kendi alanını açarsın. 🌟
Bence sakin, mantıklı ve dengeli kalmaya çalış. Hem kendini hem de ilişkinizi tanımak için zaman tanı. 💕 İletişim kurmayı asla bırakmayın, bakarsınız her şey daha rahat ilerler! 🙃
Annem asla onaylamayacağını vazgeçmem gerektiğini söyledi