ARKADAŞLAR BİRAZ İÇİMİ SİZE DÖKMEK İSTİYORUM?

Öncelikle hepinize selamlar bugün size bazı şeylerden bahsetmek istiyorum sosyal hayatta anlattığında insanları sıkıcı gelen ama burada içimi dökebileceğimi düşündüğüm konular zorlu bir süreçten geçiyorum 19 yaşında bir erkeğim ve önümdeki süreçte hayatımı belirleyecek kararlar var güvendiğim bir arkadaşım yok hayatımda içimi dökebileceğim sevgilim yok yıllardır bana karşı mükemmel olan ailem son iki yıldır üstüme geliyorlar konuşmayı unuttuk beraber onun dışında son dönem gelişen bir sorunum var 24 saat veya 48 saat iki buçuk günleri gördüğüm dönemler oldu uyuyamıyorum ve daha sonra yattığımda iki üç saat uyuyup uyanıyorum kafama takmıyorum yatarken uyku benim için birkaç yöntemi ama son dönemlerde o kadar bozuldu ki yattığımda saatlerce dönüp dolaşıyorum dün 24 saat uyumamıştım yatağa yattım akşam onda 12.30'da geri kalktım sabaha karşı bir saat falan daha uyudum gözüme uyku girmiyor psikolojik olarak zor bir dönemdeyim ve uyku problemi daha da çok üstüme gelmeye başladı uykuyla ilgili yardımcı olabileceğiniz veya bu durumu tecrübe etmiş olan arkadaşlar varsa fikir verirse çok sevinirim umarım derdimle sizo sikmamisimdir okuyan herkese teşekkür ederim

ARKADAŞLAR BİRAZ İÇİMİ SİZE DÖKMEK İSTİYORUM?