Sevgilimin telefonundaki mesajları görünce korktum ve tiksindim şok içindeyim nasıl ayrılcam?

Sevgilimle dışarda yemeğe çıktık sevgilim bira içtiği için tuvalete gitti sıkışmış olacakki apar topar tuvalete doğru giderken telefonunu masanın üzerinde unuttu telefonun kilidi yoktu o tuvaletteyken ona gelen watsapp bildirimlerini okudum ve şok oldum. Sevgilim bir watsap erkek grubunda iğremç şeyler yazmış. Güya ben yanıp tutuşmuşum sevgilimi eve çağırmışım sevgilim benim kuduruk ısrarıma dayanamamış evime gelmiş ve benimle şey yapmış falan filan.. Ohaa abi ben şok ya. Bu çocukta nası bi hayal gücü var öyle bi anlatmışki şöyle çalkaladım böyle köpürttüm filan felan offf midem bulandı beni erkek grubunda anlatıyor arkadaşlarına resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü tiksinmeye başladım ondan ayrılmak istiyorum ama o an kendimi bozmadım hiç telefonunu yerine masanın üzerine koydum ve hiçbir şey görmemiş gibi yaptım ama sanırım sonradan mesajlarına baktığımı anlamıştır çünkü beni eve bıraktıktan sonra seni çok seviyorum bebeğim falan yazdı cevap vermedim nasıl ayrılcam bu iğrenç bebeden ya

Sevgilimin telefonundaki mesajları görünce korktum ve tiksindim şok içindeyim nasıl ayrılcam?