İlk datemi yağmur altında yapmıştım. İlginç değil ama biraz değişikti 😂
Peki sizin İlginç bir date anınız var mı?

İlk datemi yağmur altında yapmıştım. İlginç değil ama biraz değişikti 😂
Peki sizin İlginç bir date anınız var mı?

Bir kız vardı sosyal medya da sadece yüzü vardı fotosunda biraz kiloluydu belli yani çok sorun etmedim neyse neredesin ne yapıyorsun muhabbetleri arkadaşım var yanımda dedi ben de hemen bizim arkadaşı aradım kızlarla buluscaz diye o da okeyledi kıza tamam benim de arkadaş var dedim geliyoruz dedim neyse biz bunlarla buluşmaya gittik uzaktan gördük bunları arkadaş kızı gördü bir durdu resmen kal geldi bana bakıyor kıza bakıyor ama yerinde sabit kaçaacak sandım kızı görünce kız baya baya obezdi çünkü diğeri normaldi neyse bunlarla kahve içtik ayrıldık ayrıldıktan sonra arkadaş senin bulacağım kızları skiyim diye hayıflanıp duruyordusjsud
Benm ilk buluşma anım çok saçma oluyor
Birine telefonda konuşarak yaklaşmıştım ve o an telefonda arkadaşımın sorduğu mekanın nerede olduğunu sormuştum
Birinde ise göz göze gelmemize rağmen cafeye bir göz atmıştım acaba gerçekten o mu diye
Birinde koşarak yanına gelmiştim kollarımı açarak ( aramızda bir muhabbet vardı ondan dolayı 😅)
Bu üç olayda ilerleyen zamanlarda dalga konusu olmuştu
Üçü de farklı kişilerle ilk buluşma
eşimle ilk buluşmamız ilginçti. ben onu çağırdım bir kafeye, senden hoşlanıyorum dedim... fenalaştı. kolonya verdim kendini toparlaması zaman aldı. sonra çıktık kafeden
Cevap
8Cevap
Daha henüz hiç kimseyle buluşmadım desem😂
Hiç buluşma anım yok
Çok olduğu için biraz düşündüm ama en ilginci herhalde ilk date'de çocuğun arabasını kullandığım ve bir akrabasının düğününe gidip dans ettiğimiz olabilir. Tabi orada akrabalarla tanışma filan sonra beni şehrime kadar bırakmıştı ve dönüşte arabada öpüşmüştük. Sonra ben istemiyorum dedim bir daha görüşmedik.
Date anım yok; buluşma anım var... Türkiye^deyiz malum Türkçe konuşuyoruz.
teelfonu elinden bırakmayan biri vardı, sordum kim o diye annem dedi. masayı terk ettim o an
İlk kez buluştuğum kız hadi beni size götür dedi.. evde ailem var dedim.. annenin elini öperim demişti 🤣🤦♂️
Hiç unutmam ilk buluşmaya annesini getirmişti el öptürmeye 🥺
Yok öyle ilginç bir anım. Gayet sıradan ve olması gibi gerekendi her şey..
Aga zenci kızlar bi benim mi hoşuma gidiyor anlamadım 😃
İlk kez buluştuğum flörtümle oturduğumuz kafede eski sevgilimle denk gelmiştim. Gözünü dikip bize baktığı için hiç rahat davranamamıştım.
Yok hiç datem olmadı :d
üniversitede görüştüğüm çocuk birkaç gün sonra dersime asistan olarak gelmişti
İlkimdi ilk date imdi. Opusmustuk dkhfi
Coşunca biraz da ellestik parkta😅
Bunun neresi güzel be🙄😒
Bence yağmurda olması romantik olmuş
Date ne oluyor tam olarak
Hiç date olmadı
Var ama +18.. Yazmak uygun olmaz.
Var evet anlatamam djsjfj
Ne datesi Türkçe konuş ya
👏👏