Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok uzun zaman önce internetten yeni tanışıp görüştüğüm bir kız sürekli erkekleri kötülüyor sürekli erkekler şöyle erkekler böyle abuk sabuk konuşuyor hakaretler edip duruyordu bende o akıl hastasını dinledim dinledim.. (mekan büyük bir kafeydi)
Ve hesap gelince garsona BAĞIRARAK herkesin bizi duyabilceği şekilde ABARTILI :
" KADINLAR ve ERKEKLER EŞİTTİR sürekli eşitsizlikten bahsediliyor etrafta !
OLMAZ BÖYLE ŞEYYY (garson Ş0K bana bakıyor kim bu niye bağırıyor diye)
OZAMAN HESABI 2YE BÖLÜN EŞİTLİK OLACAK EŞİTİZ BİZ YARI YARIYA ÖDEYECEĞİZ"
deyip
hesabın yarısını vermiştim. Görüştüğüm kızda ŞOKA girmişti, bana atıp tutan sürekli erkekler şöyle böyle atıp tutan kız sustu kaldı aptal oldu :-) haketti !
Hesabı ödedikten sonra ona dönüp , TAMAM MI MUTLUMUYUZ? dedim
ve çektim gittim okızın telefonunu da sildim ve bir dahada onu aramadım BİTMİŞTİ o an her şey :-) güzel bi anıydı..
Karşısındaki erkeğe saygısı olmayan bir kızı asla insan yerine koymam anında SİLERİM ! BİTER.04 Yorumla- +1 yıl
@aerolite Boş yapma kadın erkek eşit. Laik bir düzende eşit gibi denilebilinir. Lakin zihniyet yoksunu kadınlarımız şeriat isteyerek kendilerini hiçe sayıyorlar...
Onlardan bahsetmiyorum. Eşitlikten anladığı şey fiziksel kapasite falan olan bazı dangalaklar var. Ama bireysel hak ve özgürlükler açısından kadın erkek eşit.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıldan fazla olmuştur. o zamanlar facebook yoğun kullanılıyordu, hangisi olduğunu hatırlamıyorum ancak bir grupta denk geldik.
Fotoğrafları tatlı görünüyordu. biraz konuştuk, iyi eğitimli, yurtdışında yüksek lisans yapmış, hatta uzunca bir süre japonya'da yaşamış, akademik kariyer kovalayan bir hanımdı... Tek dezavantajı, İzmir'de değil de, Aydın'ın bir ilçesinde yaşamasıydı (ki ben de aslen oralıyım).
Her neyse konuşuldu, buluşma ayarlandı haftasonu için. İzmir'de teyzesi yaşıyordu, gece oraya dönecekti, teyzesi de bana yakın bir yerde oturuyordu zaten...
Kötü gidebilecek bir şey yok gibi, değil mi... Durun bakalım daha yeni başlıyor... O zamanlar maddi problemler yaşayan kuzenim, benim yanıma taşınmıştı, e tabi biliyor biri ile buluşacağımı, annesine de anlatmış, halam merak etmiş, o da göstermiş bu diye... Halam beni aradı, "Aman oğlum dikkat et, kızı bilmem ama o aile biraz garip bir ailedir, delilikleri, patavatsızlıkları ile meşhurdur" dedi. Aklıma bir kurt düştü ama ne de olsa kız yıllardır aileden kopuk, yurtdışında falan yaşıyor, kendini kurtarmıştır diye düşündüm.
Vakit geldi, Alsancakta buluştuk, zaten facebook aracılığı ile tanıştığımızdan nasıl göründüğümüzü biliyoruz, bir sürpriz yok. biraz sohbet falan... Evet kendini yetiştirmiş, düzgün biri gibi duruyor. bara geçtik, birer bira içtik...
İçmez olaydık, içtiği ilk biradan sonra kız sapıttı, Japonca konuşmaya başladı ve Türkçe'ye dönmüyor... Evet ciddi ciddi benle Japonca konuşuyor, anlamıyorum, ben anlamadıkça sinirleniyor... (oşimoşi, kamikaze, samuray, ura, sayanora, karate, aiki do, taekwan do, banzai, kito butai, dojo) işte bu kadar kelime biliyorum, bunların haricinde başka hiç bir Japonca kelime bilmiyorum. Kafayı yiyecektim, bir şekilde telefonundan teyzesini aradım, durumu anlattım. Zar-zor dışarı çıkarıp taksiye bindirdim, teyzesine götürdüm teslim ettim.
Kabus gibi bir cumartesi gecesiydi...
İlk ve son randevumuz oldu kendisiyle tabi haliyle..
17 Yorumla- +1 yıl
Şimdi sen mi yazdın bunu dostum yani olayı sen mi yaşadın?:D
- +1 yıl
@haklısıınvolkan Birebir yaşadım bunu ben...
- +1 yıl
Birader bunu yaşayan sen değilsin. Uydurma ekşi.;)
- +1 yıl
@haklısıınvolkan ekşiye yazan da benim =))
- +1 yıl
Ekşi de durum farklı ilerliyor anlatım yalnız.:D neyse
- +1 yıl
@haklısıınvolkan mesaj atamıyorum sana, bana mesaj atsana bi, link atıcam…
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradan olmuştu. Manita gibiyiz ama mesajlaşmalar da telefonda falan yani. Bir hafta sonu düğün için İzmir'den geliyor sonrasında beni görmeye geldi bir baktım yanında annesi de var , kadın uzaktan bizi kesiyor en son sordum " Şu teyzeyi tanıyorsun galiba ya da o seni tanıyor" 😅 Ee şey evet annem olur o benim 😅
- Diğer manita ile aynı ildeydik buluştuk öpüştük falan ama her şey aksi gidiyor ne sipariş versek ya bayat ya da tadı bildiğin leş. Çay geliyor acı 😅 Kahve istiyorum bildiğin buz gibi falan yani. En son kalkmak için saatime baktım , ulan her gün çalışan saatim bile durmuş 😅 Tabi tek duran saatim de değil sadakat saati de durmuş bu hatunun 😅 Kadının kriteri 9 ya da 10xper ve üzeri 😅
Cümleten Selamün aleyküm 🫵😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl12 yıl önce burdan tanıştım kızla 1 aydan fazla bir zaman sanaldan konuştuk hep sevgili gibiydik bir gün bana buluşma teklif etti şu mekanda olacam bir kaç saat sende geldi bende işlerimin yoğun olduğunu söyleyince biraz bozuldu benimde moralim düştü diye gittim izin aldım ama ona geleceğimi söylemedim süpriz yapmaktı amacım neyse gittim çiçek falan almıştım hiç yabancı gibi değil dip dip elleri hep bacağımdaydı bir ileri bir geri oyantıyordu bende bir şeyler anlatıyorum gülüyoruz falan elleri hiç durmuyor hafifce dudağına yeltendim yanaşmaz olaydım ben gelmeden önce kıymalı soğanlı börek yemiş mk o koku hala burnumda
11 Yorumla- +1 yıl
Kıymalı soğanlı börek kırmızı cizgim! Xnakxnslxmslxmslmx
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen 8. sınıfa giderken kurtuluş lisesinde okuyan lise son, rock metalci takılan serseri boy bir çocuk vardı yazıştığım tabi o yıllar bende koyu rock girl olarak takılıyorum falan. İlk flört, ilk date hayatımdaki ama çok travmatikti ya. Çocukla sinemaya bile eyvah eyvah filmine gitmiştik sen düşün sddfg. Sonra biz o dönem goya sevgili olduk, böyle konuşuyoruz telde falan benimde ilişkiler konusunda hiçbir bilgim yok bir erkekle ne konuşulur onu bile bilmiyorum. Sohbet arasında çocuğa şey yazdım mesajda aşkım beni beğeniyor musun diye soracağıma aşkım benden memnun kaldın mı o gün yazdım dhdhdhdfg. Ay mesaja bak 😂😂😂
O gün zaten ayrıldık o mesajdan sonra hiç unutamam ya. 😂
35 Yorumla- +1 yıl
ya dkhdkjadja bence çok tatlı ve komik bir anıymışşş
- +1 yıl
NCKSNCKSNCKSNX COK İYİ
- +1 yıl
@DuyguTerörü ahahah 🤣
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Günü birlik uçak ile yanına gidip gelmiştim kimsenin ruhu duymadı shjs :D
16 Yorumla- +1 yıl
Bulursun yenisini
- +1 yıl
Anladım kardeşim gönlünce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç ilk buluşma anım olmadı
00 Yorumla Ben güzel kokuya ve temizliğe çok dikkat ederim. Sigara içmediğim içinde kokusu beni çok bunaltır ve sevmemde. Neyse tüm bunları bilmesine rağmen ilk tokalaşmamızda kömür kazanına düşmüş gibi leşş bir koku ve bu da yetmezmiş gibi yeşil soğan kokusu almıştım. O gün onu son görüşüm oldu. İğrençti!
41 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah
Çok korkunçtu... İlk buluşmamızdı 2aydır konuşuyorduk sosyal medyada fotoğrafları kaslı yakışıklı fit birisi daha sonra 2 ayın sonunda buluştuk ben onun yanına gittim ve taksiye 200 tl verdim o zaman 200 tl çok değerliydi gittim çocuğun gelmesini bekliyordum meğersem önümdeymiş çocuk kilolu ve fotoğrafta ki ile sağdan soldan alakası yok ve iğrenç kokuyordu. Her neyse konuştuk tanıştık daha sonra ağlamaya başladı eski sevgilisini anlatmaya başladı "ilk buluşmamızda" Yok onu seviyorum özlüyorum bana ihanet etti, İyide banane? Daha sonra pek fazlası bozuntuya vermedim taksi ile eve gitmem lazımdı gidiş yine 200 tl onu da ben verdim ve nezaket olarak ben vereyim bile demedi. Gidiş dönüş 400 patladı ve psikolog gibi ona morel verdim sadece eve giderken de bastım engelli.
812 Yorumla- +1 yıl
NXAKXNSKXNSKXNSMNX iyi yapmışsın
- +1 yıl
En kötüsü bu muydu
- +1 yıl
E ne duruyosun? ANLAT nfoanngpancoanxlanx
- +1 yıl
ıyyy adını ver de yanlışlıkla buluşmayalım bari
- +1 yıl
adından belliymiş hata sende kdkdkd
- +1 yıl
Herşeyi anladım da, adam resimlerde kaslıydı demişsin, iki ay konuştuk demişsin. Bu sürecte hiç mi görüntülü konuşmadın adamla, sadece resime bakıp, konuşmak saçma değil mi? Herkes her resimi koyar fakr profil. Sen söyledin mi ona, resimdeki gibi değilsin diye? Başkasının resmini koymuş, bizim fake çocuk 😅
- +1 yıl
Adam eski sevgilisi hakkında, onu seviyorum, özlüyorum demiş. Halbuki senle iki aydır konuşuyor. Aldatmak sayılır, seni aldatmış resmen
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇindeyim o dönem erkek arkadaşım çinli ama ben çinçe bilmiyorum sıkıştım tuvalete gideyim dedim gidenler bilir sifonlar falan bi garip yerde ayakla basıyosun neyse hemen yana da acil durum tuşu yapmışlar işte biri sizi takip falan ediyosa o düğmeye basıp konuşuyosunuz güvenlik amaçlı yani neyse bastım çünkü sifon düğmesi gibi geldi bana adam ses etti bi şeyler konuşuyo falan bi 5-10 dakika sonra tuvaletten çıktım tuvaletin önünde 3 güvenlik erkek arkadaşıma sordum nedir bu diye diyo ki biri acil durum tuşuna basmış ses etmemiş😂allah allah ya dedik gittik benim için çok ama çooook tuhaftı
22 Yorumla- +1 yıl
Polis geldi demiyor ki, güvenlik geldi diyor 😅 neden yalan söylesin Kızcağız
Gizli Üye(18-24)+1 yıl4 yıl önceki exle bulustuk date gibi hayal ederken bi anda bana kriterlerini sıraladı ksöxpsmxhspmshd dostumm bana gel diye yalvaran sensin kriterleri kabul edicek kisi de sensinn.
neyse kriterler de bir stkya üye olmak (stk ne bilmiyodum aw) x siyasi partisinde çalısmak (ayn knk) o takım giydiği için ona uygun giyinmek (metalci kıza dediği seye bak), hesabı her zaman erkeğin ödemesi vs vs diğerlerini unuttum ama bu tarz saçmaydı
he öyle mi diye dinledim sonra ayrılır ayrılmaz engeli bastım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLise yıllarında sevgilimle aynı okuldaydık ama hep okula görüşüyoruk neyse benim doğum günüm geldi benim telefon odamda ben oturma odasındayım. beni 30 kereden fazla aramıştı neyse 1 saat sonra falan gördüm sonra gel görüşelim dedim bende cafede görüşcez sanıyorum sonra görüştük meğerse arkadaşının evini tutmuş baş başa kutlayacaz o zamanda ona pek güvenmiyordum hele bir erkekle evde yalnız kalmak benim için asla kabul edilemezdi bizde apartmanın girişindeyiz ben girmem dedim çok sinirlenmişti ayıcığı hediyeyi elime verdi dışardayken millet bize bakıyor elinde kalpli balon onu da uçurmuştu bende ayıcığı ona tekrar vermiştim eve götüremem bunu dedim ben hediyeyle eve döndüm o da ayıcığıyla sjsjsjsj her aklıma geldiğinde gülerim ama iyi de yapmışım😂😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefondan mesajlaşırken bülbül gibiydi. Ben utangaçtım. Buluşunca adam lal oldu. Ağzından kerpetenle laf alıyordum. En sonunda dedim ki telefondan yazışalım. Beraber telefondan yazışmıştık. Sonra itiraf etti, heyecanlanmış. Kendisi 2 senelik sevgilim olur. 😂
58 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBuluşmadan önce flörttük bayağı. Kendisi deliriyordu. Artık buluşalım falan diye. Ama bir özgüven var ki bunda. Ben de korktum nasıl olacak diye. Bir de ilişkimiz o zamanlar sevgililik değildi. Hep erteliyordum. Benimle utangaçç diye dalga geçiyordu hep. Tamam ulan buluşalım dedim. Gittik buluştuk. Konuşamıyor. Aptal aptal şapşik gibi bir ifade vardı suratında 😂😂😂 Bildiğin o mesajlaşan adamdan eser yoktu. Dedim yok böyle olmayacak. İlk buluşmamızda karşılıklı olarak kahve içerken aynı anda telefondan mesajlaşarak iletişim kurduk. Sonra çok güldük bu duruma tabii. Heyecandan konuşamamış 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 senelik sevgiliyiz 🙏💜
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederiz💜💜💜😂
- +1 yıl
Vay be mutluluklar dilerim aranızda Yaş farkı var mi
Cevap sahibi+1 yıl@KerpetenRamiz ikimiz de 26 yaşındayız
Gizli Üye(18-24)+1 yıl7 aydır sevgili idik. Cafeye gittik üst katta boş bir masa vardı oraya geçtik. Başka da kimse yoktu. Kavga etmiştik o gün sonra cafede yan yana oturduk. Bana sarıldı baya yakınlaştık orada daha önce hiç öpüşmemiştik. Sonra ilk defa orada öpüştük kamera tam karşımızda bunu görmemize rağmen devam ettik. Sonra yaşlı bir amca geldi cafenin görevlisi sanırım kameradan görmüş bizi bastı resmen benim yüzüm domates gibi olmuştu. Milkshake istemiştik olduğu gibi masada kaldı erkek arkadaşım parayı ödedi bende direkt merdivene uçtum utançtan. Çok kötü bir anı idi benim için
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Halen sevgili misiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet sadece öpüştük, hâlâ sevgiliyiz olay 2021 haziranda oldu
- +1 yıl
Ulan bizde batsız bedevi olarak takılalim vay ya
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim darısı başınıza
- +1 yıl
Günahımı alıyorsun hayatımda hiç deati çıkmadım yani çıkacak bir yoktu
- +1 yıl
Amin inşallah bacim
+1 yılİlk buluşmada kekelemeye başlamıştı hep aklımda öyle kaldı çocuk :D
20 Yorumla
+1 yılEvet kızın birisi mekana oturup tek kelam etmeden yemekler söyleyip (sadece kendine) önümde yemeye başlayıp bir anda saçma sapan yaşadığı klasık saçma dramalardan bahsetmeye başladı bende masadan telefonlarımı arabanın anahtarını alıp masaya para bırakıp kalktım gittim
015 Yorumla- +1 yıl
Parada koymicaktin iste
- +1 yıl
@sllmwqs yok ya fakir falandır
- +1 yıl
gariban doyurmak iyidir
- +1 yıl
Off harbi deli ediyonuz ya
- +1 yıl
@Dertliymxm Ben değilimdir deli eden sen delirecek yer arıyorsundur
- +1 yıl
Niye para bıraktın aw
- +1 yıl
aç karnı doysun diye dedim
- +1 yıl
Kediye mama alsaydin
- +1 yıl
Onlara alıyorum zaten
- +1 yıl
Galiba o kız sendin at ağızlı
- +1 yıl
😅😂🤣
+1 yılTelde konuşurken buluşma yerine geldiğinde onu arayıp, telde konuşan kel ve göbekli biri vardı adamı tarif ederek ordayım bankta gördün mü diye keklemiştim ses tonunda ki değişim hala aklımda 😂😂 zeki olacaksın en kötüyü göster ki seni görünce beğensin hahah
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güldüm buna ajahaja
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Uzun süre sexting yaptığım kızı direkt eve gelmeye ikna etmiştim. Zengin bir tipti. Benim de bekar evi eskiydi. Eve girer girmez bu ne biçim ev demeye başladı. Cekmecelerimi de karıştırınca onu çok istememe rağmen kapı dışı ettim. Üstelik 100 km öteden farklı bir şehirden gelmişti dbdhdjd
00 Yorumlasanaldan tanıştığım karate yapan çocukla turnuva sonrası konuştuk karate kostümüyle geldiğinde buluştuk ama ayakta konustuk 5 dakika, çok seksiydi ama terlemiş falan sonrası çağırdılar bunu gitti ben de şemsiye tutuyodum maskeliydim güneşin altında smmdmd korona dönemiydi
08 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normalde böyle şeylere takılmam ama arkadaş olarak konuştuğum biri vardı bir gün konu boydan açıldı 175ım dedi neyse aradan zaman geçti bir çay içelim dedik anam adam geldi benle aynı boy ben 158 im 😅 Bozmak istemedim ama yalan söylediği için acayip kızdım sinirlerim bozuldu o gün gülemedim de 😂😂😂normalde hani erkekler kızlar için hayal kırıklığına uğrar ya benimki kapışır neyseki ilişki babında muhatap olmadımda hayal kırıklığı küçük oldu. 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Altıma işedim gülmekten 😂 jashshaha
+1 yılSanırım motoruyla buluşmaya gelendi neden motor var diyorum e ben uzaktan geldim napsaydım diyo madem cafe ye gidiyoz atla dedi hayatımda 2. motora binişim bi de acayip tırstım düşerim diye çocukta acayip matrak biriydi yolda durdu yaşlı bi amcaya amcaaaa nikah dairesi nerde dedi adamda beni kaçırdı felan mi sandı bilmiyom artık bende şok oldum adamda o da şu üst yoldan gidilcek ama böyle gitmeyin önce evrak yaptırılacak dedi hafifte gülümsedi 😄
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefondayken siirler yaziodu. guzel de konusuyordu. bulustuk. bu hic konusmadi. surekli ben konusuyorum konu aciyorum falan . baktim alni paril paril. heyecan yapti sanirim. sonra gayet guzel devam etti. elimi tutmaya calisti. kar yagiyordu. karlari tutmaya calisiyordu basima dusmesin diye. pendik sahilden kartal merkeze kadar yuruduk. avmye girdik ciktik hemen. pandemi donemiydi zaten her yer kapaliydi. maskeyle dolastik. durum aldik yerken cikardik falan . bana durum agir geldi biraz rahatsizdim. gitti bana patates aldi. birlikte yedik. cocugun biri dronela etrafi cekiyordu. bu ona kizdi. seni cekerse doverim dedi falan . ben ona minik bir hediye almistim. kupa sadece. kendime alirken ona da almistim. onu verdim falan , o cicek alamamis cunku bayagi uzaktan geldi 4 saate falan . geldigi yerde cicekci bulamamis. dogru yoktu orada. ondan biraz utanmis. yani bizimki sevgli gbiydik. zaten sorna da sevgili olduk. ama ayrildik. onu sanirim asla unutamam
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir keresinde küpeşte'de bir çocukla bulumuştuk. saatlerce oturup konuştuk, en saçma konuşulmaması gereken şeylerden konuştuk. çocuk bana influenser yengesinin hesabını gösterip sana çok benziyor demişti. ki gerçekten de benziyordu. sonra da o çok çapkın olduğundan görüşmedik ama 2019-2022 arası ekledim çıkarttım oda arada sırada yazdı falan ama baya drajikomik bir flörtümsü bir şeyddi. onunda benim de en saçma buluşmasıdır kesin. d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak için gidip ayrılmadan geri dönüp eve gidince ayrılmıştım
41 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocaman kulaklığı verip senin boynunda durabilir demişti bende takmıştım sonra o şekil yürürken ters gitmişiz geri döndük hahahah oturduk dedikodu falan yaptık az işte bir şeyler yedik sanki ben bebekmişim gibi kendi yedirdi hahah bir de oyun oynamaya gitmiştik kaç koltuk yer değiştirdik hep erkek vardı tek kız bendim 🙄ama bakan olmadı iyi ki yoksa dövebilirdi jajajahhshsh rahatsız olmadan ikimiz güzelce oymamıştık çok garip değil ama ilk datem böyle geçmişti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla kendimi date de bulmuştum. Ben’i uçakta yan yana oturtmuştu annesi. Sessizlik olunca konuşun konuşun tanışın diyordu 😅. İnerken ilk görüşmeniz uçakta oldu diye date olduğunu anladım o an.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ühüğühüğ ben kibar nazik konuştum ama o niyetle değil. Çantalarına yardım ettikten sonra numaramı aldı kız. Kız güzel ama ben irite oldum ve emri vaki sevmem veya ilişki arayışında değildim. Numaramın son iki sayısınınyanlış söyleyip kaçmıştım 😄.
Kendimi saçmalımış hissetmiştim ama alfalık yapıp hayır deseydim kaba olacaktı çok hassas iyi insanlardı Anadolu insanı.
Kırmadan krizi yönettim bana göre. Bovjvgjv
Senin var mı- +1 yıl
Annesine patladım 😅😂
Cevap sahibi+1 yıl@Melikenin_oreosu annesi tam Anadolu tatlişdi inanılmaz enerjik güler yüzlü pozitif bir insandı iyi niyetli insandı.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılAdamın Birini azarlamıştım. Adam hiç sesini çıkarmamıştı. Tabi sonradan iletişimi full kesti. 😂😂😂 Oda 28 yaşındaki resmini gönderip karşıma 48lik dayı olarak çıkmasaydı napıym ya
20 Yorumla
+1 yılDaha ilk buluşmada sürekli kendinden bahsedip benim konuşmama bile izin vermeyen egoist biriyle buluşmuştum evlere dağılınca bir daha görüşmedim kendisiyle
20 Yorumla
+1 yılİlk buluşmaydı, bir şeyler içeriz diye oturduk kafede ama ben çok açım dedi. Ona yemek söyledim, neyse ağzı doluyken konuşuyordu. Ona şiir yazdığı için okur musun dedi. Ben de yemeğini bitir okurum dedim. Israr etti, tam okumaya başladım suratıma bakıp geğirdi. Ben de istifimi bozmadan hesabı ödemeye gittim. Daha da görmedim görmez olayım.
08 Yorumla- +1 yıl
Suratına mi gegirdi?
- +1 yıl
Yediği burgerin kokusu geldi desem
- +1 yıl
BXKABXBCAOCNAMSKXJ
- +1 yıl
Benden bı soğuk su abime
- +1 yıl
Şu parayi neden ödüyonuz anlamiyorum kalk git
- +1 yıl
@Dertliymxm çünkü ilk buluşmayı ben istemiştim
- +1 yıl
Sağol
+1 yılDate ne ya 9? İngilizce bilmeyen ülkemiz ingilizce terimler müptelası olmuş
31 Yorumla- +1 yıl
Sana kimse bunu sormadı cevaplamak istemiyosan yazma?
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. İlk buluşmam da acaba kendisini tanıyacak mıyım diye sters yapmıştım bir yıl sonra buluşacaktıkuzak mesafeydi otogarda beklemem sonra o beni tanıması bi anda birbirinemize sarılmamız ☺️😄
10 YorumlaErkek arkadaşıyla gelmişti s. llak kız. O çocugun gevsekligine, kızın r. pluguna sokayım
15 Yorumla- +1 yıl
Oha lan emre anlatsana olayı 😂
- +1 yıl
@AliBeyciğim internette tanıştık. Buluşma ayarladik falan. Bir gittim üç kişi. Kız, erkek arkadaşı ve ortak kız arkadaş. Muhtemelen o kızı bana ayarlamak için getirmisti o ilk tanıştığım kız.
Kısacası hepsinin burdan yav 😂 - +1 yıl
Haha valla iyi kurtulmuşsun insanlar çok garip
- +1 yıl
@AliBeyciğim bütün b. klar beni buluyor. Ama deneyim kazaniyorsun işte.
Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. yazilim muhendisiydi. dateden sonra mesajlarina donmedgim icin instami calmisti. tekrar bulusursan instani geri veririm demisti
21 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi lan🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Balık etliyim demişti, arabaya binince benim şoför tarafı havaya kalktı. Sonra benim bir anda acil işim çıktı. Sağ ön ve arka körük değişti.
20 Yorumla
+1 yılDate değil de, bi türlü bulaşamadığımız kızla, bi zamanlar hostluk yaptığım otobüste denk gelmiştik. Çok şaşırdık, çok gülmüştük
20 Yorumla
+1 yılKız arkadaşımı aileme arkadaşım olarak tanıtmak trajikomik bir durum sanırım. Tabii en tuhafı kız arkadaşımın en sonunda beni sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini itiraf etmesiydi.
02 Yorumla- +1 yıl
Kız arkadaşım derken sevgilimdi. Komik olmasının nedeni sevgilimi arkadaşım olarak tanıştırmak trajik kısım ise buna mecbur olmak. Aileme yaptığı itirafı ise hiçbir zaman bunu ciddiye alınmayacak olması ve onu hayal kırıklığına uğratacak olması da Trajiktir. Üstelik ülkemizde eşcinsel evlilik yasal değilken trajik olmasın ki.. Lakin elbette ki eşcinsel ilişkiler, evlilik isteklerinin olması normaldir.
+1 yılİlk buluşmada açık ayakkabımla köpek bokuna basmıştım.. ıslak mendil filan derken bir yerde oturamadik bile.. kokmaya başlamıştım.. eve gitmek lazım deyip gitmiştim.. çok kötü bir deneyimdi 🤦
02 Yorumla- +1 yıl
Bok gibi geçti demiştir arkadaşlarına 😂
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Kızla buluştuk ettik kız baya tutuldu bana bir hafta sonra erke arkadaşım yanlış anlayabilir demesin mi 😂kız dedim erkek arkadaşı ln vardıda benimle niye buluştun dedim seninle buluştuktan sonra oldu dedi 1 hafta içindeki dedim defol git dedim kapandı konu☺️
01 YorumlaBuluştuktan sonra arkadaşlarım aramıştı. Beni çağırıyorlar diye basıp gitmiştim. Ayrıldı kız haklı olarak tabii. Öküzlük ettim özür dilerim diyemedim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Bir keresinde evin bodrumundaki odasına götürmüştü duvarda garip garip resimler vardı loş karanlık. Nasıl bir şeyin içine düştüm diye bir an önce gitmek istedim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılewet ya üniversitede bi kızla tanıştım buluşmak için sözleştik gittim bi baktım annesiyle gelmiş :))))))))))))))
03 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀 belki annesine yorumlatmak için getirmistir
- +1 yıl
İlk gundende noluuoz yani ;)))
- +1 yıl
Bilemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk sevdiğimi itiraf edeceğim zaman üniversite 1. Sınıftaydım heyecandan 4 5 kere tuvalete gitmiştim date de 😂😂 o da ne olduğunu anlamadığını daha sonra söylemişti her bu konu açıldığında baya güleriz ama ne yapayım çok heyecanlandım 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi işinin sahibi 28 yaşındaki bir beyefendiyle buluşacağız sanıyordum. 17 yaşındaki bebe çıktı karşıma özür dilerim çok güzeldin seni kaybetmek istemedim yaşımı söyleyip dedi. Ben çok utanmıştım😂😂
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_2024_ kendi fotoğrafları değildi fake fake
- +1 yıl
Eee noldu ya sevgili misiniz
Gizli Üye(18-24)+1 yılKucağına düşmüştüm yanlışlıkla geri kalkarken de tutmuştu beni kalkma diye
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_2024_ çok utanmıştım
- +1 yıl
Çok utanmışsın ama kalkmamışsın oturmaya devam etmişsin🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@KerpetenRamiz biraz oturup kalktım
- +1 yıl
Hiç rahatsız olmasaydın ya oturan da o tutturandan memnunmuş zaten bir şey demedi mi Aman efendim biraz daha oturun falan
Cevap sahibi+1 yıl@KerpetenRamiz zaten bir kere tuttu ikincide bir şey demedi
- +1 yıl
Ikincisindede sen deseydin biraz daha oturayım diye 🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAkp seçim otobüsüne otostop çekmiştik almışlardı inerken akpli olmadığımı söylemiştim 😂
31 Yorumla- +1 yıl
hahahahahha komikmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılBekle geliyorum tuvalete gidiyorum dedi gitti 1 saat oldu neyse kapıyı açtım ilk kapı açıldı diğeri açılmadı felan kırdık girdik içerde bayılmış
00 Yorumla
+1 yılÇocuk ilk date de sürekli beni öpmeye çalıştığı için annemin ayağına fırın düştü fazla vaktim uok diyiip eve gitmiştim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Kızla buluştuk Beşiktaş ilçesinden Ortaköy e kadar yürüyüp geri döndük otobüs durağına götürdüm öpüştük falan yolladım kızı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbizim sevgilimle ilk dateimiz cok komikti gercekten yanlis avmye gelmisti buralari iyi bilmiyor aramistik birbirimizi turkcellin onundeyim bekliyorum demisti bende turkcellin onundeyim bekliyorum burada iki tane mi var yoksa sen farkli avmde misin demistim sonra gelmisti hatirladikca guluyoruz 😅
10 Yorumla
+1 yılen garip date anım hiç dateimin olmaması. çok garip bir andı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yav yazdıklarının hepsi Türkçede Date ney ney Türkçe karşılığı buluşmak niye bu Date özenti nesil
10 Yorumla
+1 yılBi Kahve içecektik olay bi anda rakı balığa dönmüştü hiç unutmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçiğköfte yapmaya 11 12 kişi buluştuk yedik ettik sohbet şarkı sonra arkadaşının arabasıyla beni bıraktılar arkadaşının tuvaleti kullanması gerekti biz kapının önünde konuştuk ettik arkadaşı sessizce geldi sonra gittiler işte o arkadaşı banyoda duran sütyenimi çalmıştı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDate olduğunu farkedemediğim bir date'e gidip o sıra hoşlandığım bir kızı anlatmış bulundum. 😅😁
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılMillet neler yaşamış ya 😂 acayip keyif aldım okurken cevapları 😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla inanır mısın anlatacak değerde bulmuyorum hiçbir ilk buluşmamı hepsi lanet insanlardı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOldu.. Alman kızla ilk randevu akşamında kızı eve atarken, çok sıkıştım ve evin kapısını açarken bacaklarımdan sızmaya başladı.
06 Yorumla- +1 yıl
NE FNSKFNSKFNSKDN
Cevap sahibi+1 yılÖyle.. Hava karanlıktı ve kızı bina kapısında beklettim biraz. Eve girip ışık hızıyla temizlenip kızı aldım eve. Durumu farkettiysede bir şey söylemedi.
- +1 yıl
Umarım farketmemiştir
Cevap sahibi+1 yılAmaaannn sonuçta ülkeyi hakkıyla temsil edip, mutlu, mesut yolladım. oteline.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun fnskfnskfnskdn
Cevap sahibi+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim ve arkadaşlarımla gittim mekanda masaları devirip badigartlar eşliginde atılmaktı yaka paça 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkçe cümleye yabancı kelime sıkıştırıyordu ben de kalktım geldim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDate olarak sayılmaz ama berbat görücü usulu görüşmelerim oldu 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Hahahah çabuk anlat 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Buradan anlatamazsan dm yaz
Cevap sahibi+1 yılYardım kermesinde görevliydim orada beni begendiler bekar olduğumu da öğrenince seni biriyle tanıştıralım arkadasımızın abisi vs dediler. Ben de ilk yok mok dedim gösterdiler begendim iyi peki madem dedim 😅 abilerine göstermişler o da begenmiş. Görüştük ama cocuk tam bi kıro. Mühendis iyi bi yerde çalışıyo falan ailesi de gayet muhafazakarlar. Cocuk tam bi Angara canısı. Şu egzos patlatan şahincilerden. Şahin koleksiyonu var öyle söyliyim djdjd ilk buluşmada da kokoreç yemeğe götürdü. Hadi bunlar neyse bi şekilde tolere edilebilir belki ama cocuk sapık çıktı. Sarılmaya çalışmalar eşin üşümüştür diyip tutmaya çalışmalar, cok gerginsin titriyosun diyip bacağımı ellemeler falan zor kurtardım kendimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk gunden evine cagrildim
Saka gibiydi
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir kafa lan date niye İngilizce de diğerleri Türkçe mal eşşek ya görüşme yaz ya da komple İngilizce yaz what is your weirdest date 😂😂😂😂😂 mal eşşek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş 25 hiçbir kadınla başbaşa oturmadım bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuanki nişanlıma bıçak çekmiştim elimi tuttu diye biber gazı sıkacaktim 😅😅😅
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat