Yaşadığınız en tuhaf date anısı neydi?

Yıllar önce yaşadığım yerde tanışıp flört ettiğim bir çocuk vardı bikac kere buluştuk telefonla bazen konuşuyoruz ben üniversiteyi kazandım ve uzak bir yere gittim. Tatilde ailemin yanına geldim aramızda 1 saatlik bir yol vardı ve ben haytimda hiç görmemiştim orayı bu beni yanına çağırdı ben kalktım oraya gittim başta her şey güzel buluştuk yemek yedik bir kafeye gittik o sırada telefonu çaldı dışarıdan bir adam geliyor kafeye doğru babam geliyor gitmem lazım dedi tamam kalkalım dediğimde sen bekle 15-20 dakika sonra çık dedi bana ben neye uğradığımi şaşırarak tamam diyebildim sadece hayatımda ilk defa gittiğim bir yerde gittiğim kişi beni öylece bıraktı ve gitti otogar yanda zaten hemen yürürsün dedi bı de. Neyse ben olanları anlamadan öylece oturup 15-20 dakika sonra çıkmayi beklerken kafenin sahibi yanıma gelip bir sorun mu var hanımefendi arkadaşınız kalkıp gitti de diye bana sordu. Hayir bir sorun yok işi çıktı diyebildim sadece. Bu anıyı hiç unutamam ne zaman hatirlasam o anki halime çok üzülürüm

Yaşadığınız en tuhaf date anısı neydi?