Net mi sormadım acaba
Karım temas bağımlısı bende rahatsız oluyorum
Onu kırmadan nasıl bu konuyu halledebilirim?
Yazılım müh. Evden çalışıyorum karımda ev hanımı kpss ye falan çalışıyor bu aralar biraz kurtuldum gibi ama şöyle sürekli evdeyiz. Bende pc de çalışıyorum ve çalışırken odaklanmayı severim bu karı gelip gidip yok ensemdi yok sırtımdı bi yerlerimi elleyip duruyor bi rahat bırakmıyor sinirleniyorum.
Söyledim ben temas bağımlısıyım diyor onu kırmadan bunu nasıl halledebilirim? odamın kapısını kilitledim aşırı sinirlendi bağırdı çağırdı kapıyı falan yumrukladı deli deli hareketler yapıyor.
Tabiki fazlası zarar bunun. Bence ona kendi alanını yaratmasına fırsat ver. Yani bir kursa yazdır falan gündüzleri çıksın evden ya da arkadaşları ile buluşsun, hobi edinsin. Başka oluru yok gibi
Bence de ama onlara da birlikte gitmek istiyor masa tenisi seviyor ama ben gelmeyince gitmiyor :/
Ya aslında ikimizde asosyaliz , benimde hiç arkadaşım yok ondan sıkılmıyorum ama çok elliyor. Ben o kadar temas sevmiyorum. Bİr işe falan başlasaydı biraz rahatlayabilirdim ama öğretmen çok zor :/
Uzman desteği alın
Sonunda bi halta yaramasa da insan gibi bir görüş alkışlıyorum sizi
Bİr ofis tutarsam benden kaçmak için ofis tuttu dicek daha kapıyı kilitletmeyen karı :/
Cevap
3Cevap
Sen daha fazla yapış. Bir zaman sonra durulacaktır
Yapışamam ki çalışıyorum 8 10 saat çalışıyorum bu süre içinde o kadar yapışıyor ki zaten benim işten sonra dokuncağım varsa da doymuş oluyorum
Her şeyin fazlası cidden zarar. Bunalmışlığını anlıyorum. Eşinin bir arkadaş bir hobi edinmesi gerekiyor. Konuşmayı denemişsindir alınmıştır. Bununla baş edemiyorsan artık bi uzmana danışmakta fayda var
Karından mı, bağımlılığından mı nasıl kurtulursun?
Gerçekten yazdıklarımın neresinden karımdan kurtulmak istediğimi çıkardınız merak ediyorum söyler misiniz? Cevaba gelirsek bağımlılığından.
Size yaranılmaz
Kardeşim şöyle düşün ben işe gidip gelen birisi değilim ki 24 saat evdeyim ben artık şeytan eli diyorum. Sürekli boynumda bir el , 24 saat lan uyurkende aynı yataktayız boşluk yok. Başka birisi olsa bu kadar rahatsız olmaz belki 8 saat uyku 8 saat iş dönünce istediği kadar ellesin mesela ama ben 24 saat evdeyim. Sizcede rahatsız edici değil mi?
Başkasına ellemesini istemiyorsan buna katlanacaksın. Ayrıca bir teması bu kadar abartma.
Senin anan heralde başkalarına elliyo baban bakmayınca? Ne iğrenç herifsin ya sadakat sevgi gibi kelimeler yok lügatınızda dimi
Boş konuşma. Sen demiyor musun temas sorunu var diye? Eğer ki onu engellersen seni sırf bu takıntısından dolayı belki aldatabilir diyorum.
Tabi tabi hadi uyan kardeşim rüyadan geldik
Aga bee. d üzdün ama olur be senin de sevdiğin merak etme
Tokatı yapıştırdın mı Bir daha karışmaz
CıkıCIkı cık
Rahatsizsan ayrıl
Welcomto z kuşağı heralde sizinkiler çatır çatır 18 de evleniyo 19 da ayrılıyo. Bana ters bir kere severim sonuna kadarda giderim tabi ciddiysen değilsen de trolsün bi garipsiniz konuşmaya gelmiyo. BÖÖÖÖ sevmiyom sizi :D
Aldat onu.
Özetle xper mi kasıyoruz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?