Eşim itici gelmeye başlıyor, ondan nasıl ayrılabilirim?

Selamlar sokak yasağının da bizi bunalttığı şu günlerde çağrıma cevap verirsiniz diye buraya yazıyorum öncelikle lütfen beni anlamaya çalışın. 7 senedir evliyim kocamla çok severek evlendim diyemem henüz cahildim ve o da bana çok akıllı gelmişti o sıralar kendine has düşünceleri beni kendine çekmişti sadece yani tam olarak aşık olmamıştı ama onun bana aşık olduğundan eminim çünkü genelde bizi yan yana görebler her zaman benim ona layık olmadığımı yakışmadığımıxı söylerler ama ben bunları giçbir zaman kafaya takmadım taa ki birkaç ay önce gözüm açılana kadar. Artık onunlaykrn mutsuz olduğunu farkettim aynı yatakta yatma düşüncesi canımı sıkıyordu hatta geceye doğru şimdi kalkıp o adamla birlikte uyuyacağım düşüncesi beni inanılmaz bir tiksinti içine sokuyor adeta gece olmasını istemiyordum. Beni yanlış anlamayın başka bir adama aşık olduğum falan yok gözüm hiçbir zaman dışarıda olmadı ama sürekli niye bu adam diye sordum durdum kendime. Kendine bakmaz neredeyse her gün aynı gömleği giyerdi bir kere doğum gününde acıyıp giysin diye yeni bir gömlek almıştım onu bile öyle onun için özel hissetiği günlerde falan giyiyordu evde eşyası da vardı ama o yine gidip pspal pspal şeyler giyiyordu. E ama şimdi insana demezler mi bu kadının kocası da ne pejmürde diye haliyle rahatsız oluyordum yanlış anlamayın pis değil ama kendine dikkat etmiyor. Ben her zaman yanımda gösterişli ve benim yanıma yakışacak birini isterim. Daha sonra bende terslik oldupunu anlayınca beni güldürmeye çalışıyodu işte iltifat falan ediyodu ama artık çok itici gelmeye başladı bana dokunmasını istemiyorum. Hobileri falan da beni sinir etmeye başladı kafayı yiycem ben bu adamdan nasıl ayrılabilirim sıkıntı çıkmadan çünkü direkt hissettiklerimi söylersem arkamdan konuşma ihtimali de var napıcam yardım.
Güncellemeler
+1 yıl
Kocam evde bana zorluk çıkartmaz bu arada şu akıllıyım diye geçinen kızların tam evleneceği tip evde yardım ediyo görev dağılımı yapıyo bazen çamışırları bulaşıkları o yıkıyo mutfakta birlikteyiz ama her şey bu ruhsal sevgi değil yani göze hitap etsin istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
çocuğumuz yok bir de o adamdan çocuk mu yapıcam
ikimiz de mimarız ekonomik sıkıntımız yok
ben 38 yaşındayım o 39
bunları sormayın artık
Eşim itici gelmeye başlıyor, ondan nasıl ayrılabilirim?