Yanlış olduğunu biliyorum vazgeçmek için çaba sarf ediyorum ama bir şekilde kendime hakim olamayıp geri dönüyorum bunun bir çözümü yok mu
3 ay
Yanlış olduğunu biliyorum vazgeçmek için çaba sarf ediyorum ama bir şekilde kendime hakim olamayıp geri dönüyorum bunun bir çözümü yok mu
Böyle bir senaryoda kocasını bırakan biriyle hiçbir erkek evlenmez şayet durum şöyle olsaydı kız bekar sen evli olsaydın eğer karısından ayrılan erkek olsaydı o bekar kız seninle evlenirdi :) toplumumuzda evli kadınla ilişki yaşayan hiçbir erkek o kadının dürüstçe kocasından ayrılmasını istemez çünkü işlerine öyle gelir kolay elde edilen hiçbir kavrama açık değilsiniz Türk erkekleri… Bırak kadını rahat var git yoluna
Genelleme öyle olabilir ama bizde durumlar biraz farklı
Yuva yıkanın yuvası olmaz boş ver 😉
Ben de bitsin istiyorum ve bunun için bana yardımcı olacak fikirler veya seni motive edecek biri ne bileyim böyle bir şey istiyorum zaten. Böyle devam edeyim demiyorum
Anlıyorum ama bırakamıyorum filan yazmışsın herkes herkesi bırakır eğer kaderde varsa tekrar karşılaşırsınız arada yazışırsanız normal bir arkadaş gibi temas etmeden daha kalıcı ve uzun süreli dostluğu nuz olur
Zaten temas yok aramızda. Ben hayatımın biraz zor bir döneminden geçiyorum ve sanki beni tek d anlıyormuş gibi hissediyorum. Kaç kez denedim konuşmayalım yazmayalım diye ama başaramadım
O zaman arkadaş olarak kalın
Olmuyor çünkü ikizdede birbirimize karşı hisler var
Hisleriniz devam ederse bitmez ki
Nasıl bitirebiliriz bu konuda yardım istiyorum
Bol bol hakaret edin birbirinize
Ben ciddiyim ya
O zaman kocasından boşansın siz evlenin
Yaşın küçük galiba dimi
Yaşıma takılma bence epey büyük
Yorumların pek öyle demiyor
Hangi yorumumdan bunu çıkardın merak ediyorum
Bütün yorumculardan düşünce yapından
Şahsına münhasır biri olmak bunu gerektirir 🤗
Çocuk olmak 😆
İvit ben çocuğum ama yeri gelince de anayım 😂
Yok artık evli çocuklu olamazsın imkansız 🙈
Daha fazlası 🤣
İmkansız
Evliliği bilen biri böyle yorum yapmaz diye düşünüyorum
Beni hafife almanı istiyorum güzel 😂
Bakış açını genişlet
Takip isteği gönderdim
Teşekkürler
Kabir etmeyecek misiniz
Hayır fikirlerimi beğenmeyen biriyle konuşmam
Sohbet etmek güzel olur diye düşünüyorum sizinle ayrıca ben hala evli ve çocuklu olduğunuza inanmıyorum. Ama istemezseniz tabi sizin tercihiniz
Sadece hikayenizi merak ediyorum anlatırsan dinlerim
Peki yazarsanız bana anlatırım ben yazamıyorum hala
Kalbin karmakarışık belli ki… Hem yanlış olduğunu biliyorsun hem de kopamıyorsun, bu tam duygusal bağımlılık hali 💔 Beynin alıştığı heyecanı bırakmak istemiyor ama senin değerlerin alarm veriyor. Kendine kızmak yerine önce mesafe koyman şart; iletişimi kesmeden iyileşemezsin. Bu biraz detoks gibi, başı zor ama sonrası nefes 🌿 Kendini yalnız hissetmemek için destek almayı düşündün mü? En çok hangi anlarda geri dönüyorsun?
Cevap
1Cevap
Boşansın evlenin aa o zaman da heyecanı kalmaz di mi
O boşanmayacağını net bir şekilde söylüyor sorun bende yani
Bu işin sonu kötü ayrılın yolunuza bakın
O kadar farkındayım ki ve kaç kez ayrıldık hatırlamıyorum bile ama tıpış tıpış geri dönüyorum
Bunların farkındayım efenim bende bitirmek istiyorum ama herhalde Dünyada beni dinleyen anlayan tek kişi o gibi olmayınca toparlalamıyorum bir fikriniz varsa söyleyin şöyle yapabilirsin diye yoksa bende soruda durumun farkında olduğumu yazdım
Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için
Başka bir kadınla evlenecek kadar bir ilişkiyi o varken nasıl yürüteyim
O kocasını çocuğunu bırakmayacağını söylüyor söyledi hep ama bana da kapısını tam kapatmıyor. Ben kendi başıma başaramıyorum anca onun beni reddetmesi lazım ama onu da yapmıyor
O seviyor mu senin kadar
Belki daha fazla
Ayrı mısın peki
Ayrı mı derken
Kızdan yani
Yok ayrılmak için yol arıyorum
o senden kurtulunca artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar