Evli bir adam ve bekar kadın Linçlemeden yardımcı olur musunuz?

Adam evli ve İlk başlarda sırf başkasına inat için konuştum flört olarak düşünüp iki üç gün sonra ayrılırım diye konuşmaya başladım nasil olduysa birden kendimi çok fazla kaptırdım. Yaklaşık 4-5 aydır sevgiliyiz 2 aydırda imam nikahliyiz beraber ev tutmayı düşünüyoruz. iki tane de çocuğu var bu yüzden ben hiç boşansın benim olsun diye düşünmedim bana defalarca senin için boşanırım dedi (benden önce de sorunları varmış ve klasik evli erkek yalanları değil kadının ağzından duydum) ne yapıyorsak yapalım ama bu şekilde devam edersek ve çocukların gözünden bir damla yaş dökülse ben onu kaldiramam her şey biter dedim. Yok o öğrense bile çocuklara bir şey söylemez dedi. Aradan bir ay falan geçti ve kadın bizim mesajları gördü kıvırmaya çalıştık ama nafile kadın hemen çocuklara söyledi anlattı evde tartıştı yanıma geldi buluştuk bana taktiği yüzüğü çıkarttim bak çocuklar duyarsa ben yapamam demiştim ve yapamıyorum kaldıramıyorum bitsin her şey dedim bir şekilde konuşarak beni ikna etti devam ettik kadın şüphelendiği için bir yerlerden bir şeyler yakaladı yine tartıştılar aynısını söyledim bitsin yeter bu şekilde olmuyor yakalandık madem doğruyu söyle onunla bitsin birlikte hayatımızı kuralım ya da dedim yuvana sahip çık beni bırak bu seferde çocuğunun sınava gireceğini bu durumun onu çok etkileyeceğini ama sınavdan sonra bosanacagina namusu şerefi üzerine yemin etti. Yani resmî nikahlı eşi yakalanmasına rağmen biz aynı şekil devam ettik ne artık fotoğraf çekilmeyelim dedi ne de artık yazismayalim hiçbir şey demedi devam ettik. Son olarakta yine yakalandık yakalamakta onunda hatası var benimde. Bu sefer kadın artık boşanmak istiyor kesin kararlıydı ama çocuklar için boşanmaktan vazgeçti bir daha benimle iletişime geçmemesini söyledi numarasını değiştirdi ona rağmen numarayı değiştirdiği gün yanıma geldi senden ayrmak istemiyorum dedi ve ağladı dayanamadım ve bende çok seviyorum nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum o da seviyor buna da eminim ne yapmalıyım
Evli bir adam ve bekar kadın Linçlemeden yardımcı olur musunuz?