Albert Einstein'ın eşi Mileva'ya koyduğu kurallar:

birbirimizin telefona gönül rahatlığıyla bakabilelim
kabul etmeyeceğim şeyleri istemesin
dışarı yanında ben olmadan gece vakti çıkmasın
açık giyinen birini zaten istemem de yine de kural olarak koyalım
ben olmadan erkek bi arkadaşı (ki mümkünse erkek olan arkadaşı olmayan biriyle evlenirdim) ile görüşemez
yalan yok beyaz da olsa ki ben beyaz yalana inanmam her yalan siyahtır
orgazm taklidi falan asla cürret etmiyecek
oda bende kendimize dikkat edicez salmayacaz en azından yaş 40 kı geçene kadar.
asla ama asla grup veya femdom gibi saçmalıklar isteyemez istiyosa direkt boşanalım olsun bitsin.
Hayır tabiki, ben kim oluyorum da eşime kural koyacağım. Ben çanta almıyorum, ben ömür boyu hayatımı paylaşacağım biriyle hayatımı birleştiriyorum. Seven sevdiğine kıyamaz ve seven sevdiğini kısıtlamaz asla. Ben asla eşimi kısıtlamam. Eşim her zaman özgürdür. Ben ona hiç kıyamam, ben ona her zaman miyavlarim ve hanımcı bir erkeğim Valla. Asla ama asla eşime kural koymam ve bu hakkı da kendimde asla görmüyorum. Göksum. 🧸🧸🧸😻😻😻😇😇😇🤍🤍🤍❤️❤️❤️😍😍😍🥰🥰🥰😎😎😎🌹💍🌹💍🌹💍
Göksü bak bu çocuk seni seviyor değerini bil, onu aldatma sakın
saçma kurallarmış askerlik arkadaşı gibi büyük ihtimalle koymam evleneceğim kişi kendini bilen biri olur heralde öyle umuyorum ya da evlenmem
Kural koymadık zamanla kurallar oluştu ve bazen o kurallar degisti
Cevap
8Cevap
Hayır kıskanç olmadığım için ikimiz de özgür olacağız
Bana ve ilişkimize nasıl davranması, ne kadar dikkat etmesi gerektiğini bilecek hassasiyete sahip biriyse benim ekstra bir baskım olmaz.
Sağlıklı iletişim kurabildiğimiz sürece kural değil fikir olarak birbirimizin isteklerine saygı duyacağızdır zaten.
Ben kural koyarım onun da koymasını isterim kuralsız olmaz
Kuralsız hayat olmaz zaten 😄
Einstein da eş değil hizmetçi almış bu nedir😒
Ben eşime kurallar koymam galiba. En azından yazılı kurallar koymam. Ama tabi ki ahlaki kurallar geçerlidir. Yani kural yok diye gidip başka kızlarla cilveleşemez😅
Mileva'yı görünce duygulandım. Soruya gelirsek evliliği kural içerisine sokmaya çalışmam birbirimize karşı olan sorumluluklarını yerine getirmek daha mantıklı geliyor.
Eve habersiz misafir getirmesin. Akşam benim yapacağım yemegi yemek dururken dışarıda karnını doyurmasin. Erkek arkadaşlarını eve cagiracagi zaman benden hizmet beklemesin ben herşeyi hazırlar sonra hoş geldiniz der evden çıkıp arkadaşıma giderim. Bunlar yeterli sanırım.
Kural koymak biraz ağır geldi ama her koşulda birbirimize dürüst olmanın sözünü verebiliriz :)
Haftada bir veya iki kez arkadaşları ile dışarı çıkabilir , ev işlerinde ben demeden bir şeyler yapacak şuanlık bunlar 😂
Eve geç gelmeyecek çoraplarını ortalık yerde görmek istemiyorum her şeyi bebek gibi benden beklemesin sorumluluk sahibi olsun
Evlilik olduğun da keskin kurallar koyacak halim yok. Kendini biliyordur benim onu yönlendirmeme hiç gerek yok
Eve sürekli kadınları toplayıp kısır hamur dedikodu günü yapıp şişmesin. Düşüncesi bile beni gerdi. d
Bune ya😆zamanla kurallar olur kim neyi ne zaman yapacak
Böyle liste haline getirmem elbette ki ama illaki yazılı olmayan kurallarımız var ve olacaktır da.
Bana hizmetçisi ile imzaladığı bir anlaşma gibi geldi. 😂
Evlilikte kural olmaz.. kendini temizlesin kafi🤣🤣
Kural koysam burada taş atarlar bana
Kurallı hayat berbat hayattır
Böyle kocayı kapının önüne koymalı direk
Aşık olduğum kişiyle Allah'ın izniyle evlenebilirsem o zaman düşüneceğim inşAllah.
Insaallah
Ee yani kuralsız düzen olmaz
Kural koyana kural koyulur.
Kuralcıyımdır. Kuralsız olmaz. Yıpranırız
Ne kuralı ya evleniyorz alt tarafı savaş yapmıyorz
mini etek şort giyemez dışarda
O kurallar ile o kadının kocası da çok olur
Ebet 7 24 seks kurali
Erkekler hep aynı
Einstein bile olsan odunsun
odun değil sahiplenme
Ne alaka hayatıma karışma keyfim isteyinge konuscam senle bu mu sahiplenmr