Anlama sorunun var galiba 🤦♀️. Sana diyorumki öyle birini bu zmnda bulamazsin artik. Yani bulsan bile binde bir Uzayda yasamiyorsan senin haberin vardir normalde anlatmama gerek yok. Ne demek istedigimi anliyorsun aslinda
Hayatta en ayar olduğum şeylerden birisini yapıyorsun şu an :) bildiğinin kat kat fazlasını ve beterini gördüm veya duydum diyebilirim. Tanık olmak bile istemeyeceğin o kadar olay var ki... Fakat her insan kendinden sorumludur ve kendisi için yorum yapmalı. Gördüklerime bakacak olursak ohooo...
Anlama sorunu, anlamıyor musun gibi sorular ve söylenen bir şeyin sonradan tekrar edilmesi bir kaç kere daha... İş yerinde müdür azarladım bu yüzden aman sakın :)
O zmn bende sana dürüstce söyleyim. Emin ol Kafanda hayalini kurdugun kizi bulamazsin 😅
Bu arada bu sözüm herkes icin gecerli bende dahil olmak üzere.
Bana gelince herkes senin Kafanda hayalini kurdugun bir es ister bende olmak üzere ama gercekci olalim öyle bir dunyada yasiyoruzki kimsenin kimseye guveni kalmadi
Bak canım benim :) bire bir konuşuyoruz ya, bire bir sorularım o yüzden. Tekrar söylüyorum, genellemeye bakacak olursak o kadar iğrenç insanlar var ki, helak olmamız lazım :) bu yüzden cevapları genellemeden bire bir verelim olur mu :)
Erkekler Ne Diyor
Ne kızlar gördük başı kapalı ama ne haltlar yiyen, artık açık olsun karakterli vicdanlı ve dürüst olsun yeter
ben kapalı kızlarla evlenmeyi doğru bulmuyorum
Öyle bir kriterim yok ama kapalılar ayrı bir çekici geliyor bana
Önceden kapalı olsun isterdim ama şimdi yok nasıl istiyorsa öyle olsun
Hissetmek en güzel kriter bence robotla evlenmek istemem şahsen
Öyle bir kriterim yok, insan olsun, karakterli olsun, gerisi gelir...
İnsan olsun karakterli olsun yeter takılmam kapalı açığa
Bana göre yok giyimine de karışan birisi değilim
Türbanlı kızlardan pek feyz almam. O yüzden muhafazakar tayfa ilgimi çekmez.
Kapalı bir sevgilim olmuştu bakire değildi. O günden sonra kapalılardan soğudum.
Yav biz buraya evlenmeye geldik sen bize kraker soruyorsun balık krakeri midir nedir bu?
Anlamadim
Kendimce replik yaptım kusura bakma
Dar ve açık elbise giymesin yeter
Olabilir neden olmasın. Sen kapalı mısın?
Sen nasilsin bi gostersens
Öyle bir kriter yok
kapalı kızla evlenmem
Fark etmez, daha önemli konular var evlilik için
Mesela ne gibi
Sadakat, ilgi, tutku, aşk gibi. Bunlar olduktan sonra başörtülü veya başörtüsüz olması önemli değil
Bu devir icin Cok sey istiyorsun
Hayır zor değil. Ben misal verebilirim bunları. Sen verebilir misin? Birer örnek olarak soruyorum yanlış anlama
Eger gercekten sevdigim birisiyse evt ama artik sende biliyorsunki kimin eli kim cebinde belli degil
Bu yüzden sende mi sadık olmazsın? Cevabın bunu gösteriyor :)
Anlama sorunun var galiba 🤦♀️. Sana diyorumki öyle birini bu zmnda bulamazsin artik. Yani bulsan bile binde bir
Uzayda yasamiyorsan senin haberin vardir normalde anlatmama gerek yok. Ne demek istedigimi anliyorsun aslinda
Hayatta en ayar olduğum şeylerden birisini yapıyorsun şu an :) bildiğinin kat kat fazlasını ve beterini gördüm veya duydum diyebilirim. Tanık olmak bile istemeyeceğin o kadar olay var ki... Fakat her insan kendinden sorumludur ve kendisi için yorum yapmalı. Gördüklerime bakacak olursak ohooo...
Helak edilmemiz lazım.
Neye bu kdr ayar oluyorsun? Yanlis anlama Meraktan soruyorum hani bendede varmis ya
Anlama sorunu, anlamıyor musun gibi sorular ve söylenen bir şeyin sonradan tekrar edilmesi bir kaç kere daha... İş yerinde müdür azarladım bu yüzden aman sakın :)
Bir insan bir seyi anlayamabilir ve 10 kere de söylesen bazi insanlar anlamaz onlara bir lafim yok.
Ama sen gayet anliyorsunda ne demek istedigimi
Evet. Burada bire bir konuşuyoruz, bu yüzden genelleme değil bire bir cevap bekliyorum ben.
Emin ol verecek cevapim yok 🤷♀️
Neden? Yukarıda uyardığın kitleden misin yoksa 🙄
Sana bir sey diyeyim mi? Yemin ederim neden bahsettiginden bile anlamamistim ama simdi anladim. Evt yukardaki bahsettigin kitledenim. tamam mi?
Sebep ne peki?
Sebep yok
Eşin mı sorunlu?
Evt olmayan esim sorunlu
Ahahahaha 😁 yok merak ediyorum gerçekten. Birde gece gece yapacak bir işim yok, canım sıkılıyor bu yüzden konuşuyorum
O zmn bende sana dürüstce söyleyim. Emin ol Kafanda hayalini kurdugun kizi bulamazsin 😅
Bu arada bu sözüm herkes icin gecerli bende dahil olmak üzere.
Bana gelince herkes senin Kafanda hayalini kurdugun bir es ister bende olmak üzere ama gercekci olalim öyle bir dunyada yasiyoruzki kimsenin kimseye guveni kalmadi
Bak canım benim :) bire bir konuşuyoruz ya, bire bir sorularım o yüzden. Tekrar söylüyorum, genellemeye bakacak olursak o kadar iğrenç insanlar var ki, helak olmamız lazım :) bu yüzden cevapları genellemeden bire bir verelim olur mu :)
Birebir mi istiyorsun? Bulmayi daha cok beklersin o zmn çünkü listen kabarik
Bire bir, sizin kendi şahsınız üstünden yorum bekliyorum sadece :/
Dedim ya bende dahil olmak üzere zor kimse senin hayalindeki birini bulamaz diye
Nasıl birisisin işte bunu soruyorum bende? Neden böylesin neler yapıyorsun?
boş ver ben dusuncelerimi söyledim sende söyledin konu kapansin artik 🙂
Burdan yazabilirsin
Buradan anlaşamıyoruz 😁
Zor olsada anlasiyoruz
ASLAA!!
olabilir
Farkı yok
Çok saçma bir şey