Karımla çok severek evlendik ( 6 yıldır da evliydik ) kendisi çok iyi birisiydi ama aramızda şöyle bir olay yaşandı;
Ben yazılımcıyım proje bitirince elime güzel para geçiyor , geçiyor da geldiği kadar gider herkesin bir masrafı var.
Karımın abisi ben her para aldığımda ki bu parayı yatırım yapıyorum. Bana borç ver diyen birisi parayı da alıp araba vs alıyor. E kardeşim sen araba alcan diye bende sadece bekleyecek miyim? Yani benden aldığı parayla kendisine bir şeyler alacak ve benim elime sadece para dönecek? ben enayi durumuna düşmüş oluyorum. Neyse 1 kere verdim arabası olsun diye
2. ye de 1 hafta sonra atıcam dedi o sırada da 2+1 270milyara güzel bir ev denk geldi dedim ben bunu alayım. Bu kayınço atmadı parayı doğal olarak evi alamadım bende sinirlendim kayınçoyla kavga ettim vs. Benim bu karı bu olaylarda hiç sesini çıkarmadı.
Sonra ben buna bozuk attım buda annesi gile gitti? bu olaylar üzerine sonra büyük biraderi küçük biraderi zaten bana sinirliydiler enayilik yapmadığım için geldiler ağız burun kapıştık , kapıştık ama direk dayak yedim pc başında oturan adamım napayım ben.
Bu olaylar sırasında benim karı bana sahip çıkmadı arkadaşlar. Kendimi çok yanlız hissettim ayrıca ben asosyal bir insanım ailemle de pek aram yok tek aile olarak karımı görüyordum. 6 yıldır çocuk yapmadık gençliğimizi yaşayalım diye her anımız her dakikamız birlikte geçti zerre sıkılmadım çok eğlendim çok sevdim. Kamplara gittik yürüşlere danslara spora her şeye. Ama 6 ayda anca fikirlerim toplandı ona eskisi gibi bakamıyorum beni sevmediğini düşünüyorum öpmek içimden gelmiyor. Ben artık boşanmak istiyorum. Dün boşanalım dedim , inanmıyor ama ben gerçekten onu artık eskisi sevmiyorum ve sevememde soğudum.
İnanmıyorum öyle boşanma falan yok dedi baya kavga ettik. Senin kafan karışık diyor ama ben gayet netim. Sevmiyorum artık onu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer