Karım Beni Artık Sevmediğini Ayrılmak İstediğini Söylüyor?

Merhabalar öncelikle eşimle aynı şirkette çalışırken tanıştık 6 ay flört 6 ayda nişanlı kaldık şu an 2 yıldır evliyiz. 2 yıl boyunca sürekli ufak tefek şeyler için tartışmalar oldu evliliğimiz de ama genelde konuşarak hallettik. Benimde suçum yok değil çoğu tartışmada hiç özür bile dilemedim gidip uyudum veya başka şeylerle ilgilendim. maddi sıkıntılardan dolayı onu ilgisiz bıraktım. En son annemle olan telefon görüşmelerimi dinlemiş eşimin ve ailesinin hakkında birkaç dedikodu yapmışız. Bu olaydan sonra evi terk etti annesine gitti çok özür diledim çiçek vs. Yaptırdım annemin bir daha bize gelmesini istemiyor kendiside oraya gitmek istemiyor. ikisi arasında kaldım bayram sabahı barıştık 2 gün normaldik bayramın son günü 1 günlüğüne memlekete gittim onun gelmiyecegini bildiğim halde sordum ama gelmesi için ısrar etmedim ben oradayken gece mesaj atıp artık beni sevmediğini boşanmak istediğini söyledi gelince eşyalar vs konusunda anlaşıp anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik ama ben karımı seviyorum evden eşyalarını da almadı evden halâ sizce ne yaparsam geri gelmesini sağlarım beni tekrar sevmesi için nasıl bir yol izlemem lazım mesaj atarak defalarca özür diledim saatlerce mesaj yazdım birdaha kimsenin dolduruşuna gelmiyeceğim diye ama fayda etmedi
Karım Beni Artık Sevmediğini Ayrılmak İstediğini Söylüyor?