Sevgilim ilişkinin başlarında çok çabalardı ama artık çabalamıyor, nedeni ney?

İlişkinin başlarında hataları çok oluyordu ve ben ayrılığa getirdiğimde çabalıyordu yani genel olarak çok çabalıyordu ama git gide hatalarına ( saklamaya mı başladı bilmiyorum biraz şüphe duyuyorum ama ) ilgisi azalmaya başladı ve en ufak hatasını söylediğimde bile uzatmayalım, tartışmak istemiyorum diyor ve tartışmaya başlıyoruz. Eskisi gibi değer vermiyor yani sevildiğimi eskisi gibi yoğun hissedemiyorum çünkü eski çabası yok. Sizce nedeni ney aldatılıyor olabilir miyim? Tüm sosyal medya hesapları bende var benim hesaplarım da onda var ama onun ekstradan bir instası daha var ve şifreyi vermedi henüz. Vericem diyor hep. Ne yapmam lazım? Eskisi gibi çok çabalasın istiyorum. Dipnot: Trip atıp soğuk yap demeyin zaten ne yapsam aynısını anında yapıyor Trip bile atamıyorum. Kaybetme korkusu yok ve ayrılık konusunu çok rahat açabiliyor. İlgisi azaldı, kaybetme korkusu yok, ayrılık konusunu rahat rahat açabiliyor tam açamasa da üstü kapalı bir şekilde, eskisi gibi arayıp sormuyor genelde ben arıyorum ( eskiden gün içinde arardı birkaç kez) ve güzel bir şey söylediğimde de karşılığında bazen soğuk davranıyor ama hakkını yemeyeyim bazen yani. Ne yapmam lazım?
Sevgilim ilişkinin başlarında çok çabalardı ama artık çabalamıyor, nedeni ney?