Aşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Ben unutmak için engellemiştim daha sonra kaldırdım ama hiç engel yemedim 😌
110 Yorumla- 1 yıl
O zaman sana engel
- 1 yıl
Ohooo kıskanç
- 1 yıl
Ben engelleyeceğim sen ne anlarsın 😃
- 1 yıl
:) neyse iyi geceler
- 1 yıl
Ricalar huysuz
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Geri dönüş için yol yapıyordur ben kolay kolay kimseyi engellemem engellediysem o engel sonsuza kadar kalkmaz
13 Yorumla- 1 yıl
Bu bne
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🥰
- 1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Karmaşık bir konu. Belki artık orada olmayı bile görmek istemiyordur. Belki de bir kapı açılır tekrar iletişim sağlanır diye ümit ediyordur. Fakat konu ben isem boşuna ümit ediyordur. Bende köprüler bir kere yıkıldıysa. Tekrar yapılmaz.
20 YorumlaGeri dönmek istiyordur ama sakın şans verme yine seni üzer, sonra bende üzülürüm 🙁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiçbir sebep aramam keyfi öyle istemiştir.
10 Yorumlau
1 yılBunun için bin tane şey sayılabilir sjsjs hangisini saysam ki.. eski sevgili genellikle başkasını bulamadığı zaman kaldırır.. bunu da en çok erkekler yapar. çünkü kadınlar zaten engellemez terk edildikleri için kendileri engel yer çoğunlukla.. erkek de başka kız bulamayınca bir süre sonra bir kaç ay sonra engeli kaldırır acaba tutar mı? yeniden olur muyuz diye yazmak için.. veya genellikle pişman da olmuş olabilirler ama pek sanmam. pişman olacak insan zaten başta engellemezdi ya da onu da geçtim terk etmez ya da ayrılmazdı.. kendisi engelliyorsa engeli açmaması lazım.. sözünün davranışlarının arkasında durması lazım bence
40 Yorumla- 1 yıl
Coğrafi Keşifler zamanında Avrupalı denizciler çıktıkları limanın konumunu işaretler, öyle keşfe çıkarlarmış. Açık denizde hedefledikleri sürede bir kara parçası bulamazlarsa erzak stoklarını yenilemek için tekrar işaretledikleri limana dönerlermiş. Bilmem anlatabildim mi 😂
10 Yorumla - 1 yıl
Sinir anında engelleyip sinirim geçince kaldırdığım oldu ama eski sevgili olayıysa hala aklındasın demekir. Özlemiştir profiline bakıp bakıp bir of çekiyordur ajsjdjdjfjfkgkgkglg
13 Yorumla- 1 yıl
Yioo yioo bunun başka sebebi olmalı engel kaldırmak yerine fake hesap daha mantıklı gelir djdk
- 1 yıl
Niyeti ciddiyse qjsjsjdkdkdkfkfkg
- 1 yıl
bilemedim 😬
- 1 yıl
Cevaplayanın cevapla alakası yoktur 😂😂
İstanbul deyince aklıma boğazdan karşıya geçerken martılara simit atan insanlar ve camiler geliyor 😇
11 Yorumla- 1 yıl
Tanıdığım iki üye var aynı bu cevabı yazarlardı djjd
- 1 yıl
Evet olur böyle şeyler, bence bunun tek anlamı vardır, o da yakında kendisinden mesaj geleceğidir 😃 bu arada şaka maka ikinci sorunuza geldim...
11 Yorumla- 1 yıl
bekleriz efenim görüşlerinizle sorularıma renk katabilirsiniz 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Engelleyecek kadar hiç aciz veya suçlu olmadım hep başım dik anlım açık oldu...
16 Yorumla- 1 yıl
Engellemek acizlik mi? Ne alaka
- 1 yıl
Ayrıldıktan sonra neyle neyin baş etmesi? Unutmayı kolaylaştırır işte gözün görmez. Acizlikle alakası yok
- 1 yıl
Gözün görmeyince unutuyormusun? Haklısın gözünle sevdiysen unutursun...
Evet ayrılıkla bile baş edemez insan bir karar almışsındır sana zararı olmasına rağmen tek bir kelime etse ona gidecek gibi olur insan bazen buna engel olmak için engeller. İşte acizlik burada aldığın kararın ardında çınar gibi duramaz insan çünki her insan acizdir birşeylere... - 1 yıl
Bu konuyu uzatmicam. Yazdığımdan anladığına farklı konuyu çarpıtıyorsun. Gözden ırak gönülden de ırak. Aynen öyle, engelleyince görmem ve gönlümden de düşer. Düşün ki; sen aşk acısı çekerken o sürekli gözünün önünde neden işimi zorlaştırayım?
- 1 yıl
Kalp ile seven fizana da gitse gözünün akı kadar yakın olur.
Nefret sinir bunların özü hep sevgiye dayalı, deve kuşu gibi kafayı kuma gömebilirsin çünkü bildiğin budur yapabildiğin budur
Dediğim gibi çınar gibi ayakta durmak her insanın harcı değil her insan acizdir.
Mesele severken ki cesaretini Sevmiyorken de göstermek.
Ben severken de unuturum...
- 1 yıl
Hayır öyle duruyorlar 1 tanesi belalım ölene kadar öyle kalcak 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Belallııığğm yaban çiçeğğğğüm 😃 favori ex mi?
- 1 yıl
Evlerden ırak ex 😂 zor kurtuldum benden uzak Allah a yakın 😅
- 1 yıl
Engelleme sebebi neyse, engeli kaldırma sebebi de odur diyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Neden engellenir ki mesela 😏
- 1 yıl
Dikkat çekmek için, ilgiyi üzerine toplamak için, kendisine neden diye sorulması için gibi gibi
- 1 yıl
Güzel örnekler. Katıldım..
- 1 yıl
Mal olmasi medet umuyo hala ama olmayan bullugumu yer
11 Yorumla- 1 yıl
😃😃
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Engelliyorum, aradan makul bir süre geçince kaldırıyorum çünkü engel listesinde dursunlar istemiyorum. Maksat biraz uzaklaşmak sonra zaten geri gelmeye yüzleri olmuyor.
20 Yorumla- 1 yıl
Kocamı engelliyorum kızdığımda sinirim geçince kaldırıyorum napim akşama eve gelcek
32 Yorumla- 1 yıl
Süpermiş Şazi 😂
- 1 yıl
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 😂öyleyiz efem
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Engeller hayatına dair olumlu olmak adına bir engel teşkil ettiği için engeli kaldırır çünkü hayatını olumsuz etkileyecek engel görmeyi bıraktığı içindir
10 Yorumlakarakterine göre degisir bence 2 secenek vardir, ya özlemiş iyi niyetinden kaldirmiş, yokluğunuza dayanamamiş ve bunu size attığı bir adım olarak gormuştur, sizi geri istiyordur
2. secenek ise sizden sonra gittiği herkes tekmeyi eninde sonunda vurmuştur ve size donmek ister bunlar genelde birini bulunca geri gider.
10 Yorumla- 1 yıl
Eğer düzgün biriyse pişman olmuştur konuşmak istiyordur ama bence sıkılmıştır duygularınla oynayıp bir köşeye atmak, kullanmak istiyordur eğer düzgün biri değilse. Ya da düzgün biriyse 2. İhtimal gerçekten aşık olmuştur. Kendi fikirlerim bunlar ama onunla konuş bu konuyu nedenini sor yani konuşmaya değecek biriyse özellikle.
10 Yorumla - 1 yıl
İlk akla gelen neyse o sebeptendir!
Ben biten ilişkilerde tekrar başlamak isteyenlere önceden neden sebep olmuştu o sebepler düzeltilir mi düzelmiş mi o konuya odaklanmalarını öneririm.10 Yorumla - 1 yıl
Engeli kaldırır ne paylaşmış diye bakar sonra tekrar engeller
40 Yorumla - 1 yıl
Engelleme listesinden bir arkadaşın engelini kaldırmak için girdiğimde tesadüf görüp Yazmayacağına emin olduktan sonra kaldırdım ben engeli.
10 Yorumla - 1 yıl
İlk aşamada ulasmasin diye engelledim sonradan numarasını unutuyum tamamen diye engelden de kaldırdım ama ezberimden silmek zor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Eski sevgili duygusal düşünceli bir yapıya sahipse, yaptığının yanlış olduğunu anlamışsa engel kaldırmıştır yüreği sızlamış ve unutamamıştır.
10 Yorumla- 1 yıl
Hiç engellemedim. Beni engellediyse de umurum dışı.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. sınırı geçmiştir artık bişey his etmiyor sana karşı
20 Yorumla- 1 yıl
Eski eskide kalmıştır ben kaldırmam direk yoluma devam ederim banane😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Gereksiz yere engel sayfası dolu olmasın diyordur :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimseyi engellemedim bu zamana kadar bitmişse bitmiştir saygı devam eder..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Engellemedim. Engelleyip engelli kaldırmanın amacını anlamış değilim henüz.
10 Yorumla- 1 yıl
Engeli açtığına göre kesin yazacaktır. Ah ah! Keşke kaldırsa da bir dalga geçsem. 😃😃
10 Yorumla Varlığını umursamıyor olabilir, ya da dikkat çekmek için olabilir.
10 Yorumla- 1 yıl
Engellemedim kendisini hiç ama bunu yapanların dikkat çekmek amaçlı yaptıklarını düşünüyorum.
10 Yorumla Seni özlemiştir büyük ihtimalle ya da sana ihtiyacı vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Boşta kalmıştır saracak kimseyi bulammaıştır
10 Yorumla- 1 yıl
Bu konuda birtakım söylentiler mevcuttur, ben pişmanım olabilir, ben affettim olabilir, umrumda değilsin olabilir... vs. kısacası her şey olabilir...
00 Yorumla Görmeni istemediği paylaşımlardan dolayı başkasıyla ilişkisini bitirmişse tekrardan açmıştır beni gör diye
10 Yorumla- 1 yıl
aklına dusmussundur bi şekilde seni hatirlamis ya da en başında hic unutmamıştir ya da senin kafanı karıştırmaya calisiyordur
10 Yorumla Kendini boslukta hissederken, aklina onunla olan guzel anilar geldigi icin "Acaba tekrar olur muyuz?" Dusuncesiyle kaldirilir.
10 Yorumla- 1 yıl
Artistlik yapıyordur.
165 Yorumla- 1 yıl
Neyin artistliği
- 1 yıl
Beni dövecek
- 1 yıl
Yoo
- 1 yıl
Yap yap şaşırmam
- 1 yıl
Ben seni neden döveyim ya?
- 1 yıl
Belki ben istiyorumdur
- 1 yıl
Toton açıkta kalmış senin gece uyurken
- 1 yıl
Hiç sorma hep öyle
- 1 yıl
Sormadım zaten
- 1 yıl
aman ey
- 1 yıl
😃 ahaha ne ya
- 1 yıl
süslü
- 1 yıl
Ben de sosyetic memnun oldum jdjs
- 1 yıl
çok sosyeticsin, uzun soluklu olsun inşallah
- 1 yıl
Ne o uzun soluklu olması gereken? 🙄
- 1 yıl
Sosyetic hallerin , hemen atar hemen
- 1 yıl
Hemen atmam 😅
- 1 yıl
Dua ettik güzellik, mutlu ve neşeli kal
- 1 yıl
Vedalaşıyor musun hayırdır :D sen de sağlıcakla kal kaktüs
- 1 yıl
Bugün intihar edesim var, senden helallik almak çok elzem benim için
- 1 yıl
Cehennemde görüşürüz 😅
- 1 yıl
Aynı safta olmayalım çabuk dikkat çekeriz
- 1 yıl
Ona yapacak bir şey yok. Muhtemelen senin günahların benden fazladır ben cehennemin hangi katında olacam acaba
- 1 yıl
Yıldız gibi parlayacağın kesin :)
- 1 yıl
Övdü mü gömdü mü belli değil
- 1 yıl
ahaha inceden
- 1 yıl
Hangisi
- 1 yıl
överken gömdün
- 1 yıl
peki
- 1 yıl
aman be yıldızsın dedik parlıyorsun dedik, güzel olan şeyleri gör
- 1 yıl
Görüyorum zaten 🙄
- 1 yıl
Gör, ömrünü uzatır
- 1 yıl
Emredersiniz
- 1 yıl
Rica ederim ancak, neticede kibar adamım.
- 1 yıl
değilsin, kim dedi onu sana 🙄
- 1 yıl
Hangisini sayayım
- 1 yıl
Birini söyle kafi :D gidip ayık kafayla mı söylemiş diye soracam
- 1 yıl
Ama benim kafam güzel :)
- 1 yıl
Belli 😒
- 1 yıl
Şu emojin öldürür insanı. Kibar adamım çatla.
- 1 yıl
Öldürücü etkisi olduğunu bilmiyordum keşke olsan da çatlasak
- 1 yıl
Cümleten mi :)
- 1 yıl
Hıı hepimiz birimizi, birimiz hepimizi hsdlaşaj
- 1 yıl
ahahahaha kalabalıklarda kaybolacaksın
- 1 yıl
Bulun beni 😂
- 1 yıl
Cümleten mi :P
- 1 yıl
Yok sen bul beni, oyalanma işin zor dhak
- 1 yıl
Hobi olarak ajandama yazdım sosyetic bulucam seni :)
- 1 yıl
😄 yorucu ve meşakkatli olacak
- 1 yıl
Severiz :)
- 1 yıl
Tik tak vaktin başladı 😃
- 1 yıl
Rahat adamım :) Şaşkınlıktan gözlerinin yerinden fırladığını düşündüm ahaha
- 1 yıl
Yanlış düşünmüşsün yine, ayıkken düşün 😃
- 1 yıl
Ayıkken cazip olmayabilir ahaha
- 1 yıl
Kafan güzelken cazip olduğunu nereden çıkardın 😅
- 1 yıl
ahaha manipülasyonda üstüne yok senin
- 1 yıl
Adımız çıkmış manipülatöre 😏
- 1 yıl
İnsanın adı çıkmayagörsün.
- 1 yıl
Evet görsün
- 1 yıl
Kim görsün :)
- 1 yıl
İşte insanın adı çıkmayaGÖRSÜN off git uyu ya 😃
- 1 yıl
ahaha ben gidiyorum
- 1 yıl
Gecen güzel olsun
- 1 yıl
En parlak yıldızı sana verdim. Bilmukabele.
- 1 yıl
:)
u
1 yılYeşil güzel gözlerini özlemiş aşkım dlgöfödmf
16 Yorumla- 1 yıl
dhjssj sorunun soranla alakası yoktur :D dün bir arkadaşla konuşuyordum exi engeli kaldırmış bana da soru çıktı 😅
- 1 yıl
Hee güzel soru :D
- 1 yıl
😃 oradaki heee beni huzursuz etti djks
- 1 yıl
Seni huzursuz ettiyse yazmadım sayalım çiçeğim , alışkanlık bende he demek :D
- 1 yıl
Külahıma anlat der gibi sjdj hissettim. Bu arada teşekkür ederim güzelim 🌸🩵
- 1 yıl
🌸🩷
u
1 yılArtık varlığını umursamıyor olabilir.
17 Yorumla- 1 yıl
Öyle olsa, unutulur gider djdj engel listesine kim bakıyor allasen
- 1 yıl
O zaman benim gibi dengesizdir çiçeğim
Canı isteyince engelliyordur canı isteyince engeli kaldırıyordur
Bunu yapmışlığım var biri için
😅 - 1 yıl
Gerek yok böyle şeylere 😬 ben yapmam mesela djdk katır inadı var bende
- 1 yıl
Sen dengelisin çiçeğim ben değil
Benim de dikenim bu işte napalim 😅 - 1 yıl
Birini engellediysem haklıysam ve konuşacak bir şey kalmadıysa eski sevgili engeli kaldırmam asla. 😮💨
- 1 yıl
Benim için de artık tamamen bittiyse engelleyecek bir sebep kalmamıştır.
Ben önemsediklerimi engelliyorum
İşte dengesiz kısmı da burası için geçerli 😂 - 1 yıl
Anladım
Kaşınıyor olabilir sjsjsj
12 Yorumla- 1 yıl
Kaşıyalım 😃
- 1 yıl
Olta atıyordur
13 Yorumla- 1 yıl
Baliiik miyiz biz 😃
- 1 yıl
Av mevsimi başladıysa tabi😄
- 1 yıl
😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Engel listesinden bile çıkarıyorum seni demek istemiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Kendine göre cezalandırma süren dolmustur
21 Yorumla- 1 yıl
@Hadiiyani eski sevgilinle yaşarsın bundan böyle.
- 1 yıl
Seni tekrar cepte görmek istiyor çünkü
10 Yorumla - 1 yıl
Barışmak istemesi bence
10 Yorumla - 1 yıl
Bilmem 🤷🏽 ilgi alanıma girmiyor o konular
10 Yorumla Geri dönmeye çalışıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Anlam yüklemem çünkü benim için bitmistir
10 Yorumla- 1 yıl
Engel kaldırmıyorum kii
10 Yorumla - 1 yıl
Engellemedim asla bittiyse bitmiştiiir djnfg
10 Yorumla u
1 yılKötü gününde yanında olmak istedim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlenmiştir çocuğu olmuştur
10 Yorumla- 1 yıl
Azmışsam kaldırırım yoksa kaldırmam
10 Yorumla - 1 yıl
Valla bunu bende bilmiyorum.
10 Yorumla kaşıntısı gelmiştir yazmanı bekliyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. artık fazla acıtmıyordur
10 Yorumlau
1 yılKaşınıyordur🙄
13 Yorumla- 1 yıl
Ne tür bir kaşınma ola ki 🧐
- 1 yıl
Eski travmalari ozlemistir, aksiyon istiyordur
- 1 yıl
Her şey mümkün 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kahrolmuştur bensizlik canına tak etmiştir
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
U dönüşü olabilir nabız yoklamak
10 Yorumla - Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?