Bana yol gösterin siz olsaniz nasil tepki verirsiniz benim Şu an ki davranisim dogru mu?

öncelikle merhaba…1 senedir evliyim mutluyuz esim hep destek bana… cok sükür.. Takintili görümcem var düsmanlarimin basina bile

.. resmen ruh hastasi.. bizden üc yas büyük ayni sene evlendik Şu an kendisi hamile ama hep esime be hamileyim sen bunu yapmalisin sunu yapmalisn ilk zamanlarda diyordu.. kayinvalidem tabiki prensesini destekliylrdu.. zaten hamile kalmadan önce baya ugrasiyordu benimle.. mesela esim deger veriyor bana cildiryordu laf cakiyordu bana

veya kendi kocasiyla kavga ediyordu cünkü kiyasliyordu bir kac kere evi bile terk etmisti.. esimle tatile gittik onlarin imkanlari cok yoktu ona ragmen ayildi bayildi kocasini zorla tatile götürdü sana cogumu göstermem vs..

esimde yeter dedi sen hem karima kötü davraniyorsun bide benimle asla emir verici cümlelere konusamazsin kendine gel dedi. Zaten ondan sonra ipler tamamen koptu.. bide esim IT uzmani.. zaten onu bile cekmiyor.. kocasina diyor ki sen niye güzel aylik almiyorsun vs..

tabi bu bizi ilgilendirmiyor ama cok yordu.. artik konusmamya basladik sindi dogum yaklasiyor görümcemin.. esimin dayisi aradi senin yigenin olacak neden ablanöa konusmiyorsun cok üzülyor. esim birsey demdi zaten dese ablasini gömer cünkü yaptiklari gercekten akila mantiga uymiyor.. 2 hafta sonra doguracak esim artik sevinemiyor.. kayinvalidemde bizimle asla konusmiyor cünkü prensesinin dedigi hic birsey yapmiyoruz..

evet dogum yaklasiyor ben bir kere gider görevimi yaparim takimi takar yarim saat kalirim gelirim.. esime belki ablasi duygu sömürüsü yapip cocugu bahane edip gel bak gör cocugu diyebilir. Söylerde zaten görümcem zaten duygudan girmeye bayilir eger ki istedigini elde edemiyorsa.. bu saatden sonra esimin tepkisini bilemem ama benim davranisim tepkim halen ayni olacak soguk ve mesafeli.. siz olsaniz me yapardiniz?

Bana yol gösterin siz olsaniz nasil tepki verirsiniz benim Şu an ki davranisim dogru mu?