Ha adam da oglunun cimri olduğunu biliyor bu arada nedense oğlunu bir anda savundu.
Ama bundan sonra daha temkinli olurum ve gerçekten gerekmedikçe soru sorulmadıkça konuşmam. canım bende ki kendimce bir sohbet açmak istedim
Kayınpederimi yemeğe çağırmıştım. Soğuktan bahsettik falan ben de koca kış geçti, oğlunuz bu derecede yakmadı sizin için bugün 45 derecede dedim. Der demez kayınpederim de nankörlük yapma dedi 40 derece gayet iyi dedi. Kocam da oradan yo niye öyle soğuk olduğu günlerde de 45 yapmıştım dedi. Ama aslında amacım tatlılık yapmaktı da kayınpederimin tepkisi üzdü ve bozdu beni siz olsanız?
Yani sen şaka maksadıyla söylemişsin ama eşinin babası saçmalamış. Hoş olmamış bence. Basit gibi görünen ama bence aşırı soğukluğa neden olacak bir durum.
Evet artık daha temkinli Olcam.
Bende sırf sohbet olsun diye konuştum. Ama gerek yok
Yani bundan sonra mesafesini korursun o da artık anlar hatasını. Önemli olan bu durumda eşinin seni haklı bulması ve destek vermesi. Eşin yanında olduktan sonra gerisinin bir anlamı yok
Destek olmadı ki
O an babası olduğu için bir şey diyemez ama sonrasında senin yanında olmalı.
Olmadı o anda kendini savundu soğuklardw wrtryodum dedi
Kaç yıllık evlisiniz
7
Bu söz seni kırdıysa bunu ciddiye alırım 💛 Çünkü niyetin tatlılık yapmakken nankörlükle suçlanmak insanın içine oturur. Özellikle aile içinde yanlış anlaşılmak daha hassas oluyor. Ben olsam o an büyütmem ama içimde kalıyorsa eşimle sakin bir anda paylaşırım. Kayınpederine de mesafe koymadan ama daha temkinli yaklaşırım. Bazen büyükler sözü sert söyleyebiliyor 🌿 Sen niyetini biliyorsun. Bu da çok kıymetli 😊
Oğlunu savundu normalde öyle değildi. Yani ama ne bilim
Cevap
3Cevap
Abla niyet iyide yanlış anlaşilmaya çok müsait adamda haksız değil yani
tepki gelmiş artık mesafeni korursun
Sacmalamış beyinsiz ucube
Bakarsın dimi
Ya dedim ya sacmalamış otur yemeğini ye kalk git sanane yani
Haklsnda keşke bende o lafı etmese idim oğlunu savundu hemen
Sen bekarsn sanirim
Oğlu da ondan yana tabii ki
Evet bekarım yaş kaç senin